SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri frakt ved kjøp over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Comme des Garcons

Merket «Comme des Garçons» er et av de mest profilerte motemerker i verden i sitt segment. Det japanske merket har hovedkontor i Tokyo, hvor sjefsdesigner Rei Kawakubo og den prominente designeren Junya Watanabe leverer det ene mesterverket etter det andre. Navnet er fransk og betyr «som guttene», men merket lager klær til både damer og herrer. Mange kjenner sikkert også «Comme des Garçon» for parfymene deres, som har et umiskjennelig japansk preg i form av sofistikerte noter av tre og tobakk. Det er den samme auraen som omgir kleskolleksjonen og merket i sin helhet; Sofistikert, maskulint og originalt.

Når du kjøper klær på forskjellige steder i verden, ser man design som henvender seg til moteinteresserte innenfor et spesifikt geografisk område. «Commes des Garçons» er på den annen side et av de merkene som virkelig gjør inntrykk på mennesker over hele verden, uansett hvor man kommer fra, og hvor mye man har reist rundt omkring i hele verden til eksotiske steder og motemetropoler. Merket er gjennomsyret av den perfeksjonistiske tilnærmingen merket har til mote, og de klarer å levere det beste hver eneste gang. Det er selvfølgelig noe alle motemerker drømmer om å gjøre, men det er utrolig få som klarer å gjøre det i samme grad som «Comme de Garçons».

Rei Kawakubo

Rei Kawakubo ble født 11. oktober 1942 og er en motedesigner fra Tokyo og grunnleggeren av «Comme de Garçons». Hun har aldri oppnådd en grad i motedesign, men har i stedet studert litteratur og kunst ved Keio-universitetet. Etter endt utdanning ble hun ansatt i et tekstilfirma og begynte så smått å sysle med litt frilansstyling i 1967. Senere grunnla hun sitt eget firma og åpnet sin første motebutikk i 1975. Hun konsentrerte seg først og fremst om dameklær, men etter tre år introduserte hun en kolleksjon med herreklær også. Etter hvert begynte hun å presentere kolleksjonene sine på forskjellige visninger i Paris, og i 1982 åpnet hun en butikk i Paris. «Comme des Garçons» er kjent for sin stramme stil og til tider dekonstruerte design, og designene har ofte blitt beskrevet som antimote. I løpet av 80-tallet ble klærne for det meste laget i hvitt, grått og svart. Stoffet var gjerne drapert og frynsete med røffe kanter og asymmetriske former. Hun har begynt å bruke flere forskjellige farger, men svart er fortsatt den dominerende fargen. Årsaken til dette er at svart rett og slett er favorittfargen hennes – svart blir heller aldri umoderne.

Urban mote til dame og herre

«Comme des Garçons» henvender seg til unge mennesker, og har en urbant og gateaktig stil. Merket lager klær til både herrer og damer, og du finner alt fra sko, skjorter, T-skjorter, gensere, hettegensere, jakker, mobildeksler og parfyme til flere andre produkter. Det er med andre ord et særdeles allsidig merke, og alle de forskjellige designene gjør at klærne passer til de aller fleste motebevisste unge kvinner og menn. Selv om svart er den mest alminnelige fargen, så finner du også design blant annet i grønt, rødt, hvitt, blått og gull. «Comme des Garçons» er et utrolig spennende merke, og har alltid gått sine egne ukonvensjonelle veier. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av klær og tilbehør fra dette japanske merket, og vi kan nesten garantere at det er noe som passer perfekt til deg også.MER INSPIRASJON TIL DAME

Bikinier

Babydoll-kjoler

Festkjoler

Kjoler til bryllup

Omslagskjoler

Rumpetasker

Sandaler

Sommerkjoler


MER INSPIRASJON TIL HERRE

Dresser til herre

Herresko

Jakker & frakker til herre

Slips

Filter

0 resultater

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.