Gratis frakt over 499,- | Kjøp fra lokale klesbutikker
Kjøp fra lokale klesbutikker
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
0 NOK

Converse (37)

Det var i 1908 at Mr. Marquis Mills Converse fra Malden, Massachusettes startet ”The Converse Rubber Shoe Company”. De startet, som navnt tilsier, med gummisko, og i 1910 var de 350 ansatte som produserte mer enn 4000 par ”gummisko” om dagen. Converse økte salget i 1915-1917 fra 1.500.000 USD til 4.000.000 USD.  Den første orginale "Chuck Taylor" Coverse All Star sko ble laget i 1921. Den var produsert og solgt av den unge basketballspilleren Chuck Taylor, som ved å besøke basketball-klinikker og -forhandlere landet over gjorde Chuck Taylor skoen som vi kjenner den i dag, kjent.  

I 1930 tok de tre Stone-brødrene Joseph, Harry og Dew over. Under 2. Verdenskrig designet og produserte Converse skoen ”A6 Flying Boots” til det Amerikanske luftforsvaret. Hæren og den Amerikanske regjering hedret ofte Converse for deres store indsats under krigen. Etter krigen steg interessen for basketball og Converse All Star skoen ble igjen en hit.

Senere kom Converse med basketball-skoen ”Oxford All Star” og de tok dermed over 90 % av markedsandelen i USA. Converse ble gjerne kalt ”The Coca Cola” av basketball-sko. Etter et eierskifte i 1970 ble det nye selskapet hetende "Converse Inc." og var klar til å ta imot ny teknologi for å kunne ta opp kampen med de mange "nye" merkene innenfor basketsko i perioden. 

På miinto.no finner du et stort utvalg sko fra Converse fra ulike norske butikker. Frakten innenfor Norge er gratis og du får tryggheten og kunnskapen som i en vanlig norsk skobutik, med fleksibiliteten til netthandel. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

37 produkter funnet
Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

+80.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.