Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CONVERSE

Hvis du vil ha et par sko som passer til festivalen, dressen eller bare hjemme, er Converse merket for deg. Det har etter hvert blitt et av verdens største innenfor sneakers, og denne typen sko passer til stort sett alt.

Converse var opprinnelig en rendyrket sportssko, men har nå blitt moderne innenfor både herre- og damemote. I dag tilbys det mange utrolig flotte modeller, og det finnes modeller til alle anledninger. Det amerikanske skomerket er nå et must-have i garderoben, uansett hvilke stilpreferanser du har. Skoene er lett gjenkjennelige, og er et ikon som få andre.


One Star, Chuck Taylor og Jack Purcell


Skoene fra Converse kommer hovedsaklig i tre varianter. Disse er One Star, Chuck Taylor All Stars og Jack Purcell. Modellene har etter hvert blitt utviklet i hundrevis av forskjellige stiler og farger. Selve originalen ble lansert på 70-tallet, men har siden da blitt oppdatert i et utall av farger og mønstre. One Star ble en hit på 90-tallet, hovedsakelig innenfor de alternative kulturene, hvor skate og street møttes i en fantastisk symbiose. Det gjaldt spesielt i skateverden, hvor Converse siden 2009 har kjørt sin skateboardlinje under navnet CONS i samarbeid med skatere som Kenny Anderson, Nick Trapasso, Sammy Bava og Ethan Fowler. I 2014 presenterte Converse en litt mer moderne skatevariant av den populære skomodellen «Weapon», kalt «CONS Weapon skate». På 70-tallet kjøpte Converse rettighetene til skomerket Jack Purcell. Mannen bak navnet var en kanadisk verdensmester i badminton, og hadde selv designet mange av skoene for firmaet. Skoene minner en del om All Stars, og ble derfor fort kalt «Smilies» på grunn av det klassiske smilet på tuppen av skoene. På samme måte som de andre skoene i Converse-universet, så fås også disse skoene i mange forskjellige utgaver.


Populære All Star


Det er få sneakers som kan løfte et par jeans opp til uante høyder som et par slitte Chuck Taylor. Modellen er enormt ettertraktet, og har egentlig ikke endret utseende siden lanseringen i 1917. Den gangen ble skoen kalt ”All Star”, men skiftet senere navn til Chuck Taylor. Årsaken til selve navneskiftet er at Converse sponset basketballfenomenet Charles ”Chuck” Taylor. Han spilte ikke bare basketball, men solgte også skoene. Han gjorde til og med endringer i modellen etter egne ønsker. Den klassiske hvite og svarte skoen som karakteriserer All Stars kom først på markedet i 1949. Da var den hvite fargen den mest populære, men nå ble den hvite fargen fra skolissene kombinert med de ellers helt svarte skoene.


Converse All Star Platform


Converse følger alltid med på hva som skjer på motefronten, og har alltid nye design med i kolleksjonene sine. Selv om de er trofaste mot det klassiske uttrykket, så produserer de også modeller som følger motebildet og sesongene. En av de skoene er Converse All Star Platform. Det er klassiske og høye sneakers, men i tillegg til å ha de klassiske All Star elementene, har denne utgaven en platåsåle. Disse skoene har et flott og feminint look, og med den myke tekstiloverdelen sikrer de en fantastisk passform.


En moderne klassiker


Converse brukes ikke like mye i sport i dag som det gjorde tidligere, men merket har blitt et ikon som hele tiden leverer utrolig stilige sneakers til lystne sneakers-forbrukere. En stor del av sjarmen ved skoene er det klassiske designet, og modellene som kan kombineres med resten av garderoben. Converse går aldri av moten, og du er sikret et både urbant og avslappet uttrykk når du har disse skoene på.

Fjern alle filter

Converse

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.