Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

COPENHAGEN SHOES

Copenhagen Shoes er et dansk merke som lager de flotteste skoene til alle anledninger, både hverdags og fest. Merket ble etablert i 2011 og har i løpet av ti år etablert seg på det danske, svenske, norske, tyske, finske og nederlandske markedet. Her på Miinto vil du finne et bredt utvalg Copenhagen Shoes, som inkluderer alt fra solide og stilige vintersko, tidløse boots, flotte hverdagssandaler og nydelige festsko i flere forskjellige stiler. Med andre ord så har Copenhagen Shoes noe for de fleste stilpreferanser og anledninger. Gjennom deres “We Care”-initiativ ønsker de å bidra til en mer bærekraftig skoproduksjon. Dette gjennom tiltak som å bruke renere energi og redusere vannforbruket med mål om å gjøre produksjonen bærekraftig, samt å redusere forurensingen. Du vil derfor finne påsydde “We Care”-logoer i alle deres sko. De bruker skinn som har blitt godkjent av Leather Working Group. Copenhagen Shoes sine sko er med andre ord en god investering på flere forskjellige måter.


Copenhagen Shoes lager sko perfekt til alle anledninger


Copenhagen Shoes lager sko som sørger for at alle dine antrekk kan komplementeres med en stilfull avslutning på føttene. Merkets slagord er “Because good moments are our passion”. Deres lidenskap for sko manifesteres gjennom deres skodesign, som er både vakre, moteriktige og komfortable å ha på seg. Copenhagen Shoes kjærlighet for, og ønske om å lage, vakre sko med fokus på godt design og fantastisk komfort er noe du vinner på. De lager sko som kan passe til alle anledninger, så skulle du ønske det, kan du nesten supplere hele skogarderoben din med sko fra Copenhagen Shoes. Noe som også er tydelig, er hvordan de er opptatt av å være frempå og lage sko som er i takt med dagens trender. Samtidig som at skoene er tidløse i designet, så har de alle et moderne preg.


De allsidige hverdagsskoene


I de fleste av merkets stiler vil du finne deres utrolig myke Copenhagen Shoes lateksskum i innersålen. Disse er med på å avlaste føttene og gjør at skoene er utrolige gode å ha på seg. Den perfekte hverdagssko er sko du kan ha på deg både på kontoret, under en gåtur eller i sosiale sammenhenger, for eksempel når du skal på restaurant eller møte venner på kafé. Her hos Miinto har vi blant annet Copenhagen Shoes fantastiske vinterboots med grove såler og praktisk snøring som strekker seg over ankelen. Disse kan du få i både en dyp, varm brun i semsket kvalitet eller i en mer klassisk sort, som også har en lys detalj på sålene. Også disse er semsket med noen felt i glatt skinn. For deg som vil ha noen sorte snøreboots i helt glatt skinn, så finnes også det. Noen foretrekker boots uten snøring, og hvis du er en av dem, så skal du sjekke ut Copenhagen Shoes sine chelseaboots. Disse kommer i flere forskjellige farger og materialer. Da både i semsket og glatt skinn. Felles for alle er at feltet på siden som skal sørge for at du får på deg skoen er sort. Ellers kan du finne Copenhagen Shoes chelseaboots i både sort, varm brun, khaki og beige. I overgangen mellom hverdags og anledninger hvor du gjerne vil være mer pyntet, så vil en støvlett være perfekt. De er både behagelige å gå i og mer elegante i uttrykket enn boots. Også her har Copenhagen Shoes et stort utvalg å velge mellom. Her hos Miinto vil du finne støvletter med en spiss tå (som er med på å gjøre antrekket litt mer unikt), de utrolig trendy cowboy-inspirerte støvlettene, samt støvletter som ligner mye på chelseaboots, men som er mer elegante og renere i uttrykket.


Skoene du tar på til fest


Det er ikke bare til hverdags man behøver noen lekre sko. Også til fest er det viktig å ha noen sko liggende på lur, som både er pene og behagelig å ha på. For å føle seg bra, er det først og fremst viktig å ha på seg noe som er behagelig. For noen så vil en sko med hæl være mer utfordrende og da er Copenhagen Shoes flate sandaler eller mokasiner et perfekt valg. Begge alternativ gir tydelig uttrykk for at komfort ikke har gått på bekostning av flott design. Her vil du finne små dekorative detaljer, både i fargevalg, mønstervalg og metalliske detaljer. Sandalene er ikke bare behagelige å ha på bena, de vil gi hvert et antrekk det lille ekstra, som vil sørge for at du føler deg festklar. For de som foretrekker litt hæl, så er Copenhagen Shoes sine Amy-sko, Jill-pumps, Casa-sko eller Mandy-sko et perfekt valg. Disse vil gi deg litt høyde samtidig som at de er behagelige å ha på. Her kan du velge mellom farger som sort, marineblå, lavendel, beige, brun og rød. De er alle litt spisse i formen og vil være perfekte å style både med en flott buksedrakt, ditt beste sett bestående av en dressjakke og et par bukser som sitter perfekt eller hvilken som helst kjole – både lange og korte, romantiske, bohemske og de som er mer minimalistiske eller rocka. Da skoene er såpass enkle, uten å bli kjedelige, så kan de kombineres med nesten hva som helst. Om sommeren vil Copenhagen Shoes sine Frances-sandaler være det perfekte tilskuddet til garderoben. Disse har en kilehæl i kork og er av italiensk kvalitet. Oversiden av sandalene er utformet i et elegant kryss og er laget i semsket skinn. Sandalene er en av Copenhagen Shoes sine bestselgere og kan fås i flere forskjellige farger.


Vi hos Miinto setter kunden først


Bestiller du nå, så får du skoene hjem til deg innen få virkedager. For å sørge for at du får den beste kundeopplevelsen, tilbyr vi gratis frakt hvis du handler for over 499 kr. Skulle du angre på kjøpene dine, eller har bruk for en annen størrelse, kan du også returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Sko er noe vi bruker så og si hver dag, så unn deg selv å investere i god kvalitet og godt design. Vi håper du finner noe som faller i smak her på siden.

Fjern alle filter

Copenhagen Shoes

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.