EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Coster Copenhagen (8)

Det danske merket Coster Copenhagen tilbyr klær med rene, organiske linjer, og et nordisk design. Designeren bak merket, Pia Coster, forteller at kvaliteten alltid skal være unik til en fornuftig pris, og at designet skal være en blanding av det rå, det feminine og det klassisk eksklusive. Man skal kunne føle seg komfortabel og velkledd på samme tid i et antrekk fra Coster Copenhagen forteller Pia Coster.

Du vil ofte finne små detaljer med plaggene som gjør at de skiller seg ut – slik at du kan vise din personlighet gjennom klærne. Costers lange erfaring innenfor mote og tekstil gir en unik innsikt i hva kvinner liker. I tillegg til trendy design er snitt og komfort er en viktig del av merket.

Kolleksjonene til Coster Copenhagen er ofte veldig varierte. På denne måten dekker de ulike stiler og gjør at de fleste kvinner kan finne noe de liker hos Coster Copenhagen. Noe av det merket kan tilby er sporty topper, romantiske bluser, rocka bukser, trendy print og mønster, preppy blazere og røffe army-jakker. Utvalget finner du her på miinto.no fra ulike butikker i Norge og Danmark. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

8 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.