Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

COSTUME NATIONAL

Costume National er et anerkjent navn blant kresne fashionistas over hele verden. Dette sofistikerte merket er beryktet og elsket for sin unike blanding av tradisjonelle italienske håndverksmetoder, innovative design, og et moderne, luksuriøst utseende og følelse.

Kanaler den italienske sjel


Costume National ble grunnlagt i Italia av Ennio og Carlo Chapur, brødre med en dyp lidenskap for mote. De startet sitt arbeid med en visjon om å skape plagg som kanaler den italienske sjel - moderne, eklektisk og alltid stylingsikker. På kort tid sikret brødrene seg status som en av de mest innflytelsesrike aktørene i moteindustrien, og skapte en merkeidentitet sterkt forankret i uovertruffen håndverkskvalitet og distribuert kunst.

Hurtigsending fra Italias motehovedstad


Fra sin base i hjertet av Italias mote sentrum, Milano, spredte Costume National raskt til butikker og fashionistas rundt om i verden. Den kombinerer innovasjon og tidløs design for å mikse det moderne med kunstabstraksjon.

Utrolig sofistikert mote


Med deres øye for detaljer og en intuitiv forståelse av hva fashionistas vil ha, har Costume National blitt et nøkkelnavn innen sofistikert mote. Deres signatur Mooi, et banebrytende designelement, kombinerer klassiske detaljer med moderne veksling for å bli et ikonisk symbol for merket.

Kjøp Costume National på Miinto


I vår onlinebutikk kan du kjøpe et stort utvalg av Costume National motevarer, fra klassiske ready-to-wear-plagg for både herrer og damer til eksklusivt tilbehør. Miinto er stolte av å støtte merker som Costume National, og gi våre kunder muligheten til å fylle garderobene sine med stiler som er like tidløse som de er cutting-edge.

Hvorfor Costume National?


Valget av Costume National tjener som en avtale med individualitet og stilsikkerhet. Hvert plagg er designet for å fremheve brukerens unike personlighet og skape et utseende som skriker suksess og sofistikert smak. Og til syvende og sist, er det ikke det vi alle leter etter i et antrekk? Valget av Costume National er mer enn kun kjøp av plagg. Det er et løfte om kvalitet, dedikasjon til håndverk, og en lidenskap for mote. Det er en investering i ens egen stil, og et utrop til verden: "Jeg er her, jeg er fabulous, og jeg er Costume National". Kvalitet og stil møtes i dette bemerkelsesverdige merket til glede for fashionistas over hele verden. Forvent smakfulle kreasjoner fulle av personlighet og autentiske materialer som understreker merkets dedikasjon til ekspertise og innovasjon.

Fjern alle filter

Costume National

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.