Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

C.P. COMPANY

C. P. Company er et merke som har klart å lage klær som har et urbant uttrykk som passer til en hverdagsstil. I tillegg er komforten også på topp, så du kan bruke den hele dagen uten at du føler det er noe som strammes. C. P. Companys historie går etter hvert en del tiår tilbake, og kan dateres til slutten av 70-tallet da den offisielt ble grunnlagt. De er spesielt kjent for sine Goggle-design, som finnes på jakker og gensere så vel som hatter. Dette designet er inspirert av det amerikanske militæret og de gassmaskene som ble brukt i krig. Det har utvilsomt blitt deres signaturdetaljer, og det er definitivt ikke noe du ser andre steder. I tillegg til Goggle-design, er de også kjent for sin helt spesielle fargeteknikk som de var banebrytende med tidlig på 70-tallet.


Merket som banet vei for farging av klær


Så tidlig som på begynnelsen av 70-tallet begynte C. P. Company, i samarbeid med Massimo Osti, grunnlegger av merkevaren Chester Perry, å eksperimentere med en spesiell type fargelegging av plagg. Det var ikke noe nytt i å farge klær, men det nye var måten de gjorde det på, og som de fortsatt gjør i dag. Vanligvis ble klær laget av ferdigfargede materialer, mens C.P. Selskapet var banebrytende for en annen type farging. De valgte å lage plagg av hvite eller rå ufargede materialer, og først som siste trinn i produksjonen valgte å fargelegge det. Generell farging av plagg hadde dermed blitt sett før, men C. P. Company ble den første til å eksperimentere med teknikken til plagg laget av flere forskjellige materialer eller fibertyper. Denne metoden skaper en kromatisk dybde og intensitet som aldri vil oppnås med forhåndsfargede materialer.


Klær med en kant for den moderne mannen


Det er ingen tvil om at C. P. Company er kjent for minimalistisk design med en kant, og har klart å opprettholde den innovative tankegangen hele tiden. De tilpasser seg konstant, og sørger hele tiden for å holde tritt med moten samtidig som de holder fast i deres signaturdesign. De har flere ganger revolusjonert måten man fargelegger klær på, blant annet ved å være den første til å fargelegge Gore-Tex i 2005. I 2006 var de de første som farget polyester, som er en av de mest utfordrende og uforutsigbare fibrene å fargelegge, siden den først absorberer farge ved 140 grader. Dette er også det som gjør at C. P. Company klarer å lage klær som har noen andre farger enn de vanlige genserne og hettegenserne på markedet. Du får med andre ord garantert noe annet til garderoben din med klær fra C.P. Company.


Kjøp C. P. Company her hos Miinto


C. P. Company lager lekre klær for den moderne mannen, og du er garantert komfort på et ekstremt høyt nivå. Du finner et bredt utvalg av blant annet hettegensere og T-skjorter her på siden, og du kan også få fingrene i deres populære Goggle-hatter som gir hverdagsantrekket ditt litt ekstra krydder.

Fjern alle filter

C.P. Company

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.