Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CRAFT

Craft har siden 1977 vært aktivt involvert i forskning og utvikling av ventilerende og svettetransporterende egenskaper i forskjellige materialer. Dette har vært essensielt for merket, slik at de kan sikre det beste klimaet for kroppen i forhold til temperaturer og fuktforhold som er inntil kroppen, og gi utøveren de beste betingelsene for å yte det aller beste de kan. De har et bredt utvalg av isolerende sportsklær i forskjellige stilarter, og er alle designet for å forbedre ergonomien og yteevnen.

Når man går utenfor i kulden, så får man ofte lyst til å snu og gå inn igjen. Det er tross alt ubehagelig å fryse. Men man behøver ikke å være aktiv i mange minuttene, før man føler seg avslappet og varm. Det er i hvert fall tilfellet hvis man har på seg treningsklær som jakke og tights fra Crafts. Når kroppen er i bevegelse begynner blodet å pumpe, og det skal ikke så mye til før man føler seg vel, temperaturregulering i det fri er nettopp en av merkets store styrker, hvor de jobber med en 3-lags strategi. Du finner ikke en stor jakke stappet med dun i kolleksjonene deres, men innovative og tettsittende treningsklær som er laget av de helt riktige materialene.


3-lags strategi


Når man er aktiv, så er det ganske så viktig at klærne sitter helt inntil kroppen, slik at de følger de bevegelsene man foretar seg. Det betyr at treningsklær fra Craft er utrolig fleksible og elastiske, og er kombinert med velutviklede membraner og overflater. Undertøy er det første laget som er helt essensielt for den daglige komforten. De beskytter mot skitt og fukt fra kroppen, samtidig med at de skaper mykhet. Ovenpå dette kroppsnære laget, følger et mellomlag som er pustbart og dermed leder svette bort fra kroppen. Det betyr et lekkert klima omkring kroppen, slik at du alltid føler deg motivert til å dyrke sport. Hos det svenske merket finner du selvfølgelig også det beskyttende tredje og ytterste laget som virker som et skall rundt kroppen. Dette laget beskytter mot årstidenes elementer, uansett om det er vind, snø, vann eller varme.


Vær aktiv


Med alle de innovative og funksjonelle produktene fra Craft, oppfordres man til å komme seg ut i det fri og bruke kroppen. Uansett om det er i forbindelse med løping, sykling, vandreturer, skiløp, fisketurer eller alt mulig annet hvor været krever et beskyttende antrekk, så er treningsklær og utstyr fra dette svenske merket perfekt. Kolleksjonene er designet i klassiske nordisk minimalisme, og er treningsklær som aldri går av moten.

Populariteten har også vokst seg stor i resten av verden, hvor man har falt pladask for kombinasjonen av tidløst design på den ene siden, og teknikk og funksjonalitet på den andre. I tillegg til alle mulige typer treningsklær, så lager Craft også mange forskjellige tilbehør. Det er alt fra hansker og luer, til drikkeflasker og gadget-holdere. Dette svenske merket er det som holder deg varm og komfortabel om vinteren, og avkjølt og behagelig om sommeren. Det er også derfor et merke du rolig kan stole på hele året rundt, uansett om du trener innendørs eller utendørs.

Fjern alle filter

Craft

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.