Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

cream

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

CREAM

Leter du etter lekre og feminine moteklær til gode priser? Da er det danske merket Cream helt klart noe for deg. Det er et internasjonalt anerkjent merke som ble grunnlagt tilbake i 2004. Det er en del av DK Company-gruppen som er en av de ledende leverandørene av moteklær i hele Europa, og siden deres første kolleksjon i 2004 har kolleksjonene fortsatt å utvikle seg. Det betyr at du i dag finner et stort og variert utvalg til garderoben.


Aldri kjedelig med Cream


Cream er preget av bohemsk luksus og en leken ånd, noe som tydelig gjenspeiles i klærne. De feirer femininitet med smigrende passformer og unike materialer som understreker kvinnens feminine trekk. Det er et merke med sans for detaljer, og som er kjent for å skape unike og personlige uttrykk for kvinner over hele verden. Klær fra Cream er for den moderne kvinnen som ønsker å følge de nyeste trendene innen mote. Her finner du ikke kjedelige og triste design, men stiler og uttrykk preget av livsglede. Merket er mestre i å lage de mest fantastiske trykkene, de vakreste motivene og unike mønstrene som igjen er utsmykket med steiner og perler. Vi kan derfor garanterer at det aldri blir kjedelig med Cream i garderoben.


Finn frem din indre bohem


Bohem betyr i ordets opprinnelige betydning en person som lever et fritt og ubundet liv, der de er frie fra normene i samfunnet. Den har siden blitt kjent som en unik og uformell klesstil preget av et romantisk og feminint uttrykk. Stilen er preget av klær i rolige farger som naturlige farger og jordfarger i myk krem, lysebrun, brun, rosa og grå. Klær i bohemstil har ofte mange vakre detaljer som blonder og diskrete mønstre. Bohemsk luksus hos Cream er preget av unike materialer, detaljer og paletter i støvete og myke farger. Denne stilen er perfekt for den moderne urbane kvinnen som ønsker å skape sitt eget feminine uttrykk.


Variert utvalg


Merket dekker hele paletten med klær, slik at du kan nøye deg med ett merke hvis du har lyst til det. De har kolleksjoner som kan brukes hele året, og du finner både skjørt og topper i alle fasonger som til sammen gir en komplett garderobe. Du finner selvfølgelig også kjoler, bukser, gensere, jakker og diverse tilbehør i kolleksjonen, slik at du aldri får noe hull i garderoben. Utvalget spenner fra hvite basis T-skjorter til fargerike og mønstrede kjoler og bluser fylt med detaljer. Noe av det mest populære Cream har å tilby, er uten tvil deres utvalg av fine kjoler fylt med detaljer og vakre trykk. Med sitt design hjelper de med å gi mer farge til hverdagen og få kvinner til å vise frem sine vakre og feminine sider. Kjolene kan begge brukes til hverdags med et par støvler eller joggesko, men de kan også pyntes opp til fest med et par høye stiletter.


Perfekt passform


Klær fra Cream er kjennetegnet av god passform. Dette er spesielt viktig når man skal kjøpe bukser, for det finnes ingen ting som er verre enn bukser som ikke sitter som de skal! Det er ikke noe problem med bukser fra dette danske merket, og du finner mange forskjellige stilige bukser med en upåklagelig passform i sortimentet. Buksene gjenspeiler det rå utseendet kombinert med det feminine. De nedtoner det romantiske og feminine uttrykket med sitt utvalg av baggy modeller, bukser i skinn og bukser med rå detaljer som nagler.

Fjern alle filter

Cream

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.