GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK
Forside Brands CREAM

CREAM (676)

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

676 produkter funnet

CREAM

Cream er et dansk merke med romantiske klær og gode snitt. Cream tilbyr klær, undertøy, accessoirer og sko. Produktene har en bohemsk og feminin stil med gode priser.
Landromantikk er et viktig kjennetegn for merket, og elementer i designet er gjerne søte broderier, sløyfer og blonder. Cream tar et utvalg feminine trender og presenterer sine egne romantiske versjoner. Du kan finne et utvalg plagg som passer perfekt til å vise din egen personlighet. Cream tilbyr blant annet tunikaer, kjoler, topper, bukser, skjørt og ulike accessoirer.

En Cream-jente er en jente med livsglede og sterk personlighet. Hun skifter ofte ut garderoben sin med det nyeste innen mote og trender og klærne avspeiler personligheten hennes; Romantisk og ultrafeminin, både til hverdag og fest. 

Hver årstid finnes det et nytt utvalg av sko, klær og tilbehør. Kombiner en kjole fra Cream med noen bukser for et søtt hverdagsantrekk selv om vinteren. Bruk en jakke eller cardigan til å holde varmen på kjølige sommerkvelder. Med dekorasjoner og luksuriøse detaljer får du alltid et antrekk som skiller seg ut. 

Siden oppstarten i 2004 har Cream hatt en stor suksess med sin myke og romantiske stil. Du finner et utvalg plagg fra Cream her på miinto.no. 

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.