EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Creative Collective (0)

Creative Collective har en intens pasjon for flott design og har en solid og sunn forretningsmodell som sørger for at merket har vært involvert i mote og brilleindustrien i mer enn 20 år. De har alltid vært kjent for å ha en ærlig og ukomplisert tilgang til forretninger, noe som har gjort at de har utviklet et nært og langvarig forhold til noen av de største motehusene og forhandlerne innenfor både dameklær og briller.

Creative Collective kan noe som ikke så mange andre merker kan. De er nemlig eksperter innenfor både klesbransjen og brillebransjen. Selskapet utnytter den store erfaringen og kunnskapen, og hjelper designere og motemerker i å følge og utvikle visjonene deres innenfor salg, produktutvikling, produksjon og distribusjon. Opp gjennom årene er det mange av klientene deres som har blitt nære venner med ledelsen og de ansatte hos Creative Collective, og de er stolte over å ha hjulpet så mange individer og motemerker vokse og utvikle seg.

Alt du trenger innenfor dameklær

Kompromissløs kvalitet, kvalitetsmaterialer og flatterende passform gir perfekte basisplagg. Creative Collective skaper dameklær og plagg enhver kvinne bør ha i garderoben sin. Og det er ikke nødvendig å skifte ut disse basisplaggene hele tiden når du først har investert i noen fra dette merket. Her er det nemlig snakke om dameklær laget av kvalitets materialer som gjør at de varer i mange år fremover, og som dessuten betyr at fundamentet i garderoben din er på plass i lang tid. Her finner du alt du behøver, fra gensere, T-skjorter, hettegenser, bukser, hvite skjorter, den lille sorte, luer, skjerf og mye mer. Creative Collective gir deg alt det du trenger for at du kan ha en komplett og velfungerende garderobe du kan ha glede av i mange år.

Viktig å ha basisplagg

Hvis man har en skikkelig samling av basisplagg, så har man kommet godt på vei mot en komplett garderobe. Sats på kule og stilige plagg som lett kan matches med litt mer spennende dameklær og tilbehør. Ordentlige basisplagg kan virkelig løfte uttrykket ditt opp til nye høyder, men kan selvfølgelig også være flott i seg selv. Har du et skjørt som kanskje føles over-the-top på en helt alminnelig tirsdag? Det er ikke noe problem hvis du har et godt utvalg av basisplagg i garderoben. Bare ton uttrykket ned med en hvit t-skjorte og en cardigan, så har du en look som passer perfekt på jobben.

Basisplagg av kvalitetsmaterialer

Det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte for å bygge opp en god basisgarderobe. Du bør satse på enkle bukser i en diskré farge som for eksempel svart eller navy. Det samme gjelder skjørt og kjoler. Enkle skjørt og kjoler er perfekte og har hengende i klesskapet. Og du bør selvfølgelig ikke gå glipp av det mest ikoniske basisplagget av dem alle: den hvite t-skjorten. Sammen med jeans, under kjolen, i kombinasjon med et skjørt – det finnes ikke noe en flott og enkel t-skjorte ikke passer sammen med. Og denne sesongen kan den gjerne ha litt lengre ermer og strammere hals. Men det viktigste er altså at basisplaggene lett kan kombineres med andre plagg. Og her på siden finner du basisplagg av kvalitetsmaterialer fra Creative Collective som helt sikkert frister.

Filter Fjern alle

KJØNN

Vi fant ingen produkter.

Kategorier

Vi fant ingen produkter.

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.