Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Cult Gaia (16)

Liker du å skille deg litt ut og skape et litt annerledes uttrykk? Tør du å bli lagt merke til og utstråle at du faktisk bryr deg om hvordan du går kledd? Da bør du kikke nærmere på hva Cult Gaia kan by på av boheme- og luksusartikler.

Cult Gaia er et merke som gir deg lekre og iøynefallende kvalitetsprodukter, hvor estetikken er i høysetet. Det ligger tanke og sjel bak hvert eneste produkt, og derfor finner du massevis av unike design blant kolleksjonene deres. Designerne bak merket er fullstendig klar over hva de gjør, og hvorfor de gjør som de gjør. Faktisk er et av de helt store fokuspunktene hos merket at folk skal snu seg og kikke nærmere etter, når noen kommer gående ikledd et Cult Gaia-design. De vil gjerne oppleves som ekstravagante – faktisk så er det sånn de aller helst vil ha det.

Kolleksjoner hvor hvert element gjør en forskjell

En ting som er helt sikkert, er at du ikke finner et eneste design som ser masseprodusert ut blant Cult Gaias produkter. Merket jobber på en måte hvor det er helt klart at hvert eneste element i kolleksjonene kun kommer på gaten hvis det er en spesifikk idé med det. Ifølge dem som står bak merket så er det bortkasta tid å beskjeftige seg med det middelmådige, når man kan gå etter det overdådige. Det estetiske idealet er ”jo villere, jo bedre”, og hvis du er med på leken, og hvis du ser på hverdagen som en fest, så vil du hos Cult Gaia finne massevis av lekre ting som kan understreke denne livsstilen og filosofien.

Vilt design – ingen kompromisser

Som nevnt så sentrerer det estetiske designidealet seg om at ting skal være store, ville og ekstravagante. Dette betyr dog ikke at man på noen som helst måte går på kompromiss med verken det seriøse, det profesjonelle eller det kvalitetsmessige. Tvert imot, så er ideen at det blir lagt så mye energi i hvert produkt, at det også er meningsfullt at produktet får et langt liv. For at det skal være mulig, er det nødvendig at produktene utformes i en ekstraordinært god kvalitet. Dette er derfor en selvfølge i praksisen hos Cult Gaia.

En veske startet det hele

Hvis man snakker om Cult Gaia, så kan man ikke unngå å komme inn på vesker. Det er spesielt én bestemt veske som er viktigere enn alle de andre. Hele den suksessen Cult Gaia opplever i dag kan nemlig tilskrives en veske, og den vesken heter Bambus Ark. Denne vesken ble lynkjapt et motefenomen, og er årsaken til at grunnleggeren Jasmin Larian kunne grunnlegge selskapet i 2012. i dag lages Gaias Ark-veske i en regnbue av akrylfarger, i tillegg til den naturlige versjonen. Dette er altså ikke den eneste vesken de lager. Alle veskene er like så flamboyante som resten av kolleksjonene deres, og alle veskene er nye fortolkninger av den klassiske vesken som vi kjenner den.LA DEG OGSÅ INSPIRERE AV:

Kjoler

Jakker og kåper

Slengbukser

Strikkegensere

Undertøy

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

16 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.