Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

CUSTOMMADE

Hvis du er ute etter en lekker kjole, bukse eller bluse, så er Custommade merket for deg. Det danske motemerket kreerer tidløse, moderne, snertne og energiske klær til motebevisste kvinner over hele verden, og her hos Miinto kan du gå på oppdagelse i den feminine og unike kolleksjonen deres. Custommade er en viktig aktør på det internasjonale motemarkedet. Merket leverer i dag klær til over 700 butikker over hele verden, blant annet Nederland, Spania, England og Tyskland. Merket har høstet stor anerkjennelse siden de ble stiftet i 2002, og i 2014 mottok sjefsdesigneren Anne Rasmussen den danske prisen «Guldknap» for den originale og feminine stilen som går igjen i alle kolleksjonene deres.


Klær fra Custommade


Klær fra Custommade kjennetegnes spesielt på det stilrene nordiske uttrykket, og er designet ut fra mottoet «easy to wear and easy to love». Kolleksjonene henvender seg til den klassiske, stilsikre og ikke minst moteriktige kvinnen som verdsetter kompromissløshet, kvalitet og moderne, snertne klassikere, i stedet for de konstant skiftende tendensene i moteverden. For sjefsdesigneren Anne Rasmussen er det utrolig viktig å skape moteklær som er avslappede og ukompliserte, men som samtidig er snertne med en sterk karisma og fasjonabel følelse. Bukser, kjoler og alt annet innenfor moteklær de produserer, er laget ut fra ideen om at vi skal kunne bruke klærne sesong etter sesong. Det er tross alt snakk om tidløse klassikere som fint kan passe inn i neste sesongs tendenser og farger.


Custommade kjole i florlett kvalitet


Du kan bli kledd på fra topp til tå med klær fra Custommade. Kolleksjonene inneholder stort sett alle klesplaggene, som overdeler, bukser, skjørt og kjoler. Klærne består av en unik blanding av de feminine, rå og mer avslappede detaljene. Du kan for eksempel finne en flott festbluse, elegant kjole, avslappet T-skjorte, klassisk jakke, tidløs topp og ikke minst en flott skjorte. Hvis du velger en kjole fra dette danske merket, så velger du samtidig en florlett kjole som passer til enhver anledning. En kjole vil alltid være en nødvendighet i en kvinnes garderobe, og hos Custommade finner du kjoler med mange forskjellige farger og mønstre. En kjole kan brukes til både hverdag og fest, og kan kombineres på utallige måter. Mulighetene er mange, og du skal bare velge en favoritt som passer med resten av garderoben din.


Unike og romantiske Custommade bluser for kvinner


Bli forelsket i Custommade sitt unike bluseutvalg som tilbyr romantiske og nydelige bluser som passer til enhver stil. På grunn av dette skandinaviske motemerkets eksepsjonelle håndverk og unike oppmerksomhet på detaljer, har de lekre blusene i kolleksjonen fått et helt enestående utseende med virkelig yndige detaljer. En bluse fra Custommade gir deg virkelig det ultimate signaturutseendet som vil gi deg fokus fra midjen og opp.

Det fine med pyntede romantiske bluser er at du kan bruke dem bokstavelig talt hele tiden! En bluse er perfekt til kontoret fordi den gir et klassisk utseende. I tillegg kan de styles akkurat slik du vil – uansett om du velger å kombinere den med et lekkert skjørt fra samme kolleksjon eller et par bukser. Trenger du et antrekk til en spesiell anledning, som et middagsselskap ved juletider? Velg en yndig blondebluse eller silkebluse fra Custommade med glitrende detaljer. Legg til favorittsmykkene og tilbehør til bluseantrekket ditt, og du vil se fantastisk ut. Med bluser fra Custommade kan du enkelt og greit gå i alle retninger! Ta en titt her på siden og kjøp favorittblusene dine fra Custommade nå!


Skandinavisk kvalitet


Siden opprettelsen i 2002 har premium-merket Custommade gledet verden med sin lekne og romantiske mote. Custommade lager unike kolleksjoner hver sesong som alltid er gjennomtenkte, feminine og i tråd med de seneste motetrendene. Alle plaggene er laget av materialer av høy kvalitet, slik som blant annet myk kashmir og skinn, som brukes for å skape en luksuriøs følelse, og gi deg plagg som vil vare i lang tid. Custommade dameklær har fanget oppmerksomheten til både yngre og eldre kvinner, og har gjort seg gjeldende hos både de som er opptatt av mote og de som bare er ute etter noen lekre plagg med god kvalitet.


Bli moteriktig med sko fra Custommade


Sko fra Custommade kan enkelt kombineres til å passe til ethvert utseende. Du kan aldri gå galt med klassiske farger som brunt, sort, hvitt eller beige som virkelig tåler sesongmessige trender. Med det riktige par stilige sko er det enkelt å heve antrekket. Kombiner et par elegante pumps med mellomhøye hæler fra Custommade med en romantisk kjole fra kolleksjonen, eller et par vide bukser og en nydelig Custommade-bluse. Dette antrekket ville fungere bra for et hvilket som helst festlig arrangement. Alternativt kan du kombinere et miniskjørt med yndige detaljer og volanger fra kolleksjonen med et par sexy ankelstøvletter. Prikken over i-en setter du på antrekket med spennende tilbehør fra Custommade sitt brede utvalg for et ekstra detaljrikt og gjennomført utseende. I tillegg til en rekke klassiske sko, finner du også mer fargerike modeller med feminine detaljer. Finn dine nye sko til alle anledninger fra Custommade her hos Miinto.


Kjøp Custommade hos Miinto


Vi er glade for å kunne tilby kjoler, bukser, bluser og mye annet fra Custommade her hos oss. Her kan du la deg inspirere av nye og spennende tendenser, og velge de klærne som understreker og fremhever den personlige stilen din. Med klær fra Custommade kan man kombinere det rå med det feminine, og ikke minst skaffe seg klær som holder mange sesonger fremover. På den måten får man utrolig mye kvalitet for pengene hos dette populære danske merket.

Når du handler fra våre butikkpartnere her hos Miinto bidrar du også til å gjøre moteindustrien mer bærekraftig. Når du kjøper fra vårt lager her på siden unngår vi at det produseres mer varer enn det som blir solgt. På denne måten gjør du en god og moteriktig handel, samtidig som du også gjør godt for miljøet!

Fjern alle filter

Custommade

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.