Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DANTE 6

Dante 6 består av en verden som er bygget opp av sterke, inkluderende og ikke minst styrkende vennskap mellom kvinner. Merket lager luksusprodukter som er tilgjengelig for deg og meg ved å skape moteriktige klær som skinnjakke og gensere som er skapt for å vare og bli elsket.

Dante 6 har kommet som en storm inn på motescenen. De er alltid overraskende og oppriktige med en klar kjærlighet for rene silhuetter og luksuriøse uttrykk. Og med sin egen unike stil har det nederlandske motemerket skapt en global suksess historie du kan bli en del av her hos Miinto.


Klassisk og innovativt


Motemerket Dante 6 ble grunnlagt i Nederland, og ble raskt et ledende merket innenfor nederlandsk moteindustri. Og innenfor de siste fem årene har merket blitt en stor internasjonal suksess som bare vokser seg større og større. Den store suksess skyldes blant annet merkes innovative design som kjennetegnes ved vakre mønster og en overraskende blanding av materialer. Navnet er inspirert av den italienske renessanseforfatteren Dante Alighieri som i sine verk alltid søkte den ideelle og rendyrkede skjønnhet. Dette er en filosofi som Dante 6 fører videre i de feminine og klassiske kolleksjonene deres. Dette er et merke til deg som setter pris på kvalitet og klassiske design, og som ikke er redd for å skille deg ut. Merket er ofte et skritt foran alle andre med sine lekre design, og sesong etter sesong overrasker de med nye trendsettende kolleksjoner.


Dameklær alle kvinner kan identifisere seg med


Ifølge Dante 6, så er de aller beste vennskapene stormfulle vennskap mellom kvinner. Her kan man nemlig setter pris på og forsvare hverandre med en sterk pasjon, og være overbevist om at de fortjener alt det gode her i verden. Et vennskap forandrer seg med tiden, og blir ofte sterkere jo eldre de blir. Og akkurat slik er det med en kvinnes smak og stil også. Det er en evig foranderlig prosess, for man er ikke den samme personen man var i går, og i hvert fall ikke den samme som i fjor. Vi forandrer oss alle sammen hele tiden, og det er viktig å være klar over hvor vakker mann kan være som kvinne. Uansett hvilke klær du går med, så tilfører det en selvtillit og en farge på måten du beveger deg gjennom dagen på. Dante 6 designer klær som kvinner alltid kan identifisere seg med, uansett alder og stil. Det hele handler om å gi kvinnen selvtilliten til å omfavne hennes egen identitet, og friheten til å uttrykke seg selv slik hun gjerne vil.


Inspirerer deg selv og andre


Dante 6 ble grunnlagt i 2009 av Evelyne Brekelmans som sammen med hennes forretningspartner Arlette Huisman danner et formidabelt og kraftfullt par. Selskapet har stor tro på kreftene i et samfunn. De er bygget opp av et intrikat nettverk av kunder, influensere, lokale helter, partnere og leverandører. Og ved å spre selskapets visjoner, så kan de innbyrdes forholdene blir preget av Dante 6s ånd og et felles mål vil springer ut fra dette. For som selskapet sier, så lærer vi av hverandre samtidig som vi gir inspirasjon og nye krefter til hverandre. Så vær med og gjør verden til et bedre sted, og uttrykk deg fritt med fantastiske design fra Dante 6.

Fjern alle filter

Dante 6

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.