Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Dark

Dark (1129)

Er du lei av dårlige hårdager? Det finnes ikke hår en flott hårspenne ikke kan klare, og med hårspenner fra Dark blir du klar til det meste, uansett hva anledningen er. Her hos Miinto har vi et stort og flott utvalg av produkter fra dette merket, og vi er sikre på at du finner en eller to nye favoritter.

Vi bruker dem til å få håret bort fra øynene, til å pynte oss med og til å kontrollere sveisen. Hårspenner har vi hatt siden vi var små, og de er en absolutt nødvendighet for alle kvinner – til og med for de som har kort hår. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av hårspenner til deg fra Dark, slik at du får satt hårlokkene på plass.

Til både tykt og fint hår

Hvis du ikke har langt nok hår til å sette det i en hestehale, så er en hårspenne det beste redskapet for å holde håret på plass med. Uansett om du har tykt eller fint hår, så kan kortere hår samles under hårspennen og holde hele dagen. Samtidig er en hårspenne oftest en billigere og mer holdbar løsning enn en strikk, som ofte mørner og skal skiftes ut. I hvert fall hvis du ikke kjøper noen av god kvalitet, noe du kan finne hos Dark. Hvis du har tykt og fyldig hår, så har du helt sikkert opplevd at hårspennen knekker eller håret faller ut. Det betyr rett og slett at du ikke bruker den riktige typen hårspenne. Dark lager hårspenner til alle typer hår, både tykt og tynt. Her er det ikke bare designet som er på topp, men også kvaliteten.

Mer enn bare hårspenner

Det finnes utrolig mange forskjellige hårspenner, og i kolleksjonene til det spennende merket Dark, kan du finne alt fra hårspenner med prikker til hårspenner med pels. Du kan også finne annet tilbehør, som for eksempel tøfler, småvesker, hårstrikker, hårbånd, skolisser og bordskånere – men det er likevel hårspenner som merket spesialiserer seg på, og de finnes i varianter som passer jenter og kvinner i alle aldre.

For alle slags jenter

Det er få ting som kan få små jenter til hoppe like mye av glede som ny pynt til håret – en hårspenne er likevel ikke bare til småjenter, men minst like mye til voksne kvinner. Det er få ting som kan forandre et utseende så lett som en hårspenne. Du kan for eksempel gå fra det rocka til det yndige på et blunk, og det avslappede til det elegante på enda mindre tid. Det hele avhenger selvfølgelig av antrekket ditt. Antrekkets stil er også avhengig av hvordan håret ser ut, og her er en hårspenne et uvurderlig hjelpemiddel. Med hårspenner fra Dark kan du finne hårspenner til absolutt alle anledninger og stiler.VI ANBEFALER OGSÅ:

Hårstrikker og spenner

Luer

Rumpetasker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1129 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.