Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

DAY BIRGER ET MIKKELSEN

Danskene er gode på design. Day Birger et Mikkelsen er et eksempel på hva våre naboer i sør kan trylle frem av godt design. Day Birger et Mikkelsen ble grunnlagt i 1997, og har siden starten klart å blande skandinavisk minimalisme med etniskinspirerte mønstre. Designet har som oftest en følelse av vintage, og uttrykket er fullstendig deres helt eget og helt unikt. Det unike uttrykket er selvfølgelig en av de viktigste årsakene til at Day Birker et Mikkelsen i dag er et sterkt og voksende merkenavn. Ikke bare i Danmark, men også i resten av verden.


Day Birger et Mikkelsen – et allsidig merke.


Mange av oss kjenner kanskje Day Birger et Mikkelsen mest som bare DAY. For det danske firmaet lager flere forskjellige ting. I tillegg til de alminnelige kolleksjonene deres, er de også kjente for kleskolleksjonen 2nd DAY. Denne kolleksjonen henvender seg for det meste til de litt yngre. Dessuten er DAY også et stort navn innenfor boliginteriør, med navnet DAY Home.

DAY Home byr på lekkert interiør, og har alltid som mål å produsere rene og naturlige produkter som øker komforten i hjemmene våre. Med sine sjarmerende kolleksjoner, og en helhetlig stil, gjør de nettopp dette gang på gang.


Muligheten til å matche med andre plagg


Som tidligere nevnt, er selve kleskolleksjonene hos Day Birger et Mikkelsen en fantastisk blanding av minimalsime og bohemstil. Dessuten kan du som oftest gjenkjenne kolleksjonene ved ekte eleganse og avdempede farger. Blant det store utvalget av klær, så kan du finne klassiske plagg som hvite skjorter, blå dongeribukser, topper, T-skjorter og skinnjakker. Det gode ved slike basisplagg, er at de lett kan piffes opp med et par kule sko, vesker eller smykker. For det er nettopp det Day Birger et Mikkelsen kan – å passe sammen forskjellige stiler med hverandre – noe som gir deg som kunde en utrolig stor frihet og mange valgmuligheter. Med klær fra Day Birger et Mikkelsen er det lett å skape sin egen unike stil, uansett om du går etter den landlige eller den urbane stilen.

På denne siden vil du altså finne et fantastisk utvalg av klær fra Day Birger et Mikkelsen, både nøytrale og lekre basisplagg, men også de litt mer lekne plaggene for deg som foretrekker å skille deg ut. Mønstrene, fargekombinasjonene og snittene som blir brukt i disse plaggene, forvandler den kjedelige hverdagskjolen til et lekkert blikkfang.


Vesker fra Day Birger et Mikkelsen


Day Birger et Mikkelsen lager ikke kun boliginteriør og klær. De har også en stor kolleksjon av vesker, ryggsekker og pennaler. Veskene fra Day Birger et Mikkelsen er designet for å passe til alle anledninger, og hvor funksjonalitet og det spesielle utseendet fra Day går opp i en høyere enhet. Her hos Miinto kan du finne mange forskjellige vesker og modeller, og du kan være sikker på å finne en som passer perfekt for deg.

Day Birger et Mikkelsen har en naturlig forklaring på hvorfor de er så gode til å lage vesker. Keld Mikkelsen er eier av DAY, og har en medfødt interesse for mote. Interessen for vesker kom som en naturlig følge av alle de reisene Mikkelsen har foretatt seg opp gjennom årene, og da spesielt til Asia. Her ble han fullstendig fascinert av det gode håndverket, og denne fascinasjonen bruker Mikkelsen til å skape fantastiske produkter, herunder vesker. Veskene i seg selv er designet med fokus på det tidløse og en kvalitet i verdensklasse. De jobber målrettet for å finne den riktige balansen mellom design og håndverk, og dermed skape deres kjente og karakteristiske stil som hele verden etter hvert har fått et forhold til.


Detaljrike sandaler og sommerlige kjoler


Med et par detaljrike sandaler fra Day Birger et Mikkelsen, hever du ethvert antrekk til et helt nytt nivå. En høyhælt strengsandal med firkantet tå, og lekre stropper som går rundt ankelen kan brukes til alt fra jeans til kjoler. Det piffer opp et hverdagsantrekk, og gjør at du er klar for alt dagen måtte bringe. Du kan bruke dem i viktige møter, på lunsj med gode venninner, eller på dansegulvet en sen lørdagskveld. Er du mer glad i sko med spiss tå, da kan du med fordel velge Miley – Satin Pump Shoe. Den får du i en helt fantastisk grønnfarge, med fine detaljer for en glamorøs kveld.

Vil du ha en kjole du kan bruke sammen med sandalene? Du vil nesten garantert finne en som passer med dine behov her på denne siden. Er du på jakt etter en mild og luftig kjole, da kan du velge den myke Jolie-kjolen. Den har korte ermer, åpen rygg og knyting øverst i nakken for en sikker passform.

Ellers kan du trygt gå for en ekstra stor minikjole i en av sesongens største trendfarger. Med en ekstra stor kjole slipper du å måtte tenke på å holde magen inne, noe som betyr at du kan puste fritt og være avslappet gjennom hele dagen. Disse får du med vakre detaljer som volanger, som gir plagget det lille ekstra.


Luksuriøse klær hos Miinto


Hos Miinto er vi opptatt av å kunne tilby et bredt utvalg av luksuriøse klær, og samarbeider derfor med anerkjente designere som ivaretar kvalitet og funksjonalitet. Det å kunne gi deg et stort utvalg av eksklusive klær og tilbehør fra et merke som Day Birger et Mikkelsen er derfor en sann glede. For på denne siden finner du et fantastisk utvalg av luksus og premium mote. Du finner nyheter, og klassiske plagg fra dette populære merket samlet på en og samme side slik at det blir enkelt for deg å navigere deg igjennom utvalget.

Du kan oppgradere hele garderoben din med klær fra dette merket, da du får alt fra basisplagg som alle bare må ha i klesskapet sitt, til skinnjakker, paljettskjørt og tilbehør som tar garderoben din til nye høyder. Du vil aldri mer ha en dårlig klesdag, for du vil alltid ha noe du kan føle deg fin i. Med kvaliteten som følger disse plaggene, vil du også ha glede av klærne i mange år fremover.

Nå er det bare å nyte jakten på ditt nye favorittplagg fra Day Birger et Mikkelsen, for her er det utrolig mye fint å velge mellom.

Fjern alle filter

DAY Birger et Mikkelsen

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.