Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

DAY Birger et Mikkelsen (543)

Danskene er gode på design. Day Birger et Mikkelsen er et eksempel på hva våre naboer i sør kan trylle frem av godt design. Day Birger et Mikkelsen ble grunnlagt i 1997, og har siden starten klart å blande skandinavisk minimalisme med etniskinspirerte mønstre. Designet har som oftest en følelse av vintage, og uttrykket er fullstendig deres helt eget og helt unikt. Det unike uttrykket er selvfølgelig en av de viktigste årsakene til at Day Birker et Mikkelsen i dag er et sterkt og voksende merkenavn. Ikke bare i Danmark, men også i resten av verden.

Day Birger et Mikkelsen – et allsidig merke

Mange av oss kjenner kanskje Day Birger et Mikkelsen mest som bare DAY. For det danske firmaet lager flere forskjellige ting. I tillegg til de alminnelige kolleksjonene deres, er de også kjente for kleskolleksjonen 2nd DAY. Denne kolleksjonen henvender seg for det meste til de litt yngre. Dessuten er DAY også et stort navn innenfor boliginteriør, med navnet DAY Home.

Muligheten til å matche med andre plagg

Som tidligere nevnt, er selve kleskolleksjonene hos Day Birger et Mikkelsen en fantastisk blanding av minimalsime og bohemstil. Dessuten kan du som oftest gjenkjenne kolleksjonene ved ekte eleganse og avdempede farger. Blant det store utvalget av klær, så kan du finne klassiske plagg som hvite skjorter, blå dongeribukser, topper, T-skjorter og skinnjakker. Det gode ved slike basisplagg, er at de lett kan piffes opp med et par kule sko, vesker eller smykker. For det er nettopp det Day Birger et Mikkelsen kan – å passe sammen forskjellige stiler med hverandre – noe som gir deg som kunde en utrolig stor frihet og mange valgmuligheter. Med klær fra Day Birger et Mikkelsen er det lett å skape sin egen unike stil, uansett om du går etter den landlige eller den urbane stilen.

Vesker fra Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen lager ikke kun boliginteriør og klær. De har også en stor kolleksjon av vesker, ryggsekker og pennaler. Veskene fra Day Birger et Mikkelsen er designet for å passe til alle anledninger, og hvor funksjonalitet og det spesielle utseendet fra Day går opp i en høyere enhet. Her hos Miinto kan du finne mange forskjellige vesker og modeller, og du kan være sikker på å finne en som passer perfekt for deg.

Day Birger et Mikkelsen har en naturlig forklaring på hvorfor de er så gode til å lage vesker. Keld Mikkelsen er eier av DAY, og har en medfødt interesse for mote. Interessen for vesker kom som en naturlig følge av alle de reisene Mikkelsen har foretatt seg opp gjennom årene, og da spesielt til Asia. Her ble han fullstendig fascinert av det gode håndverket, og denne fascinasjonen bruker Mikkelsen til å skape fantastiske produkter, herunder vesker. Veskene i seg selv er designet med fokus på det tidløse og en kvalitet i verdensklasse. De jobber målrettet for å finne den riktige balansen mellom design og håndverk, og dermed skape deres kjente og karakteristiske stil som hele verden etter hvert har fått et forhold til.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

543 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.