Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DECADENT COPENHAGEN

Ser du etter en ny veske? Eller hva med noe nytt tilbehør som kan sette prikken over i-en på ethvert antrekk? Da burde du ta en titt på det fantastiske merket Decadent fra Danmark. Med deres lekre og eksklusive materialer, lekende uttrykk og kreativitet kan du sikre deg din nye favorittveske som kommer til å vare i mange år fremover.

Vi hos Miinto setter pris på god kvalitet og lekkert design, og med Decadent får du nettopp det. Vi samarbeider med, etter vår mening, de beste selvstendige butikkene Norge har å by på. Vi gjør deres utvalg av motevarer tilgjengelig for alle ved at du kan bestille de her på nett.

Flere av våre samarbeidsbutikker fører Decadent – heldigvis. Det betyr at du kan bestille deres fantastiske vesker og tilbehør rett hjem til deg. På denne siden har vi samlet hele utvalget vårt fra det danske merket på ett sted, slik at du kan bla deg igjennom og finne din nye favoritt.


Om Decadent


Merket Decadent er en uavhengig bedrift som ble grunnlagt København i Danmark i 2005. Det er Karina Mundt Holst som står bak og har startet opp dette merket, og hun er i dag både eier og den kreative direktøren i bedriften. Hun har en lang fartstid og erfaring i den skandinaviske moteindustrien, og heldigvis for alle oss valgte hun å starte opp sitt eget merke etter å ha vært lærling i lang tid.

Bakgrunnen for oppstarten av Decadent er faktisk en søt og hyggelig historie. Karina Mundt Holst fikk inspirasjon fra hennes mors gamle veske fra 1970-tallet. Det var denne vesken som skulle starte selve grunnlaget for hele merket, og Karina synes den gamle veska var utrolig funksjonell, pen og la dessuten merke til at den var laget i noen virkelig gode materialer. På grunn av dette valgte hun å redesigne vesken, og kalte den for working bag one pocket. Dette ble en stor hit og tok hele Danmark med storm. Det var mange som falt for denne praktiske vesken som hadde et retro uttrykk.

Denne originale vesken er fortsatt en av merkets mest solgte vesker, og det er takket være den at bedriften i dag er et velkjent merke på det skandinaviske markedet. Karina Mundt Holst står fortsatt bak merket, og driver i dag merket fra København sammen med et dyktig team.


Decadent vesker som varer lenge


Decadent er i dag kjent for å designe elegante vesker i et mangfoldig utvalg av forskjellige stiler, uttrykk og størrelser. De har fått mye ros for måten de utfordrer trygge rammer for design på vesker, og merket blander forskjellige stiler og former for å få kule vesker, lommebøker, nøkkelringer og mobildeksler.

Merket liker også å blande materialer i designene deres. Deres vesker kommer som oftest i et slitesterkt skinn av den beste kvaliteten. Men ser du nærmere på veskene deres, vil du kunne se de små detaljene, linjene, mønstrene og andre materialene som er laget for å skape hver eneste veske. Man kan derfor tydelig se at alle produktene deres i hver eneste kolleksjon er laget med kjærlighet, omtanke og med et ønske om å skape en pen og funksjonell veske og annet tilbehør.

Kjøp din nye Decadent-veske eller annet tilbehør hos Miinto. Du kan enkelt kjøpe på nett og få ditt nye Decadent-produkt sendt hjem til deg på få dager.

Fjern alle filter

Decadent Copenhagen

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.