Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DENIM STUDIO

Denim Studio er et motemerke som kommer fra et av verdens største motehovedsteder, nemlig Paris. Merket er kjent for å produsere trendy denimbukser og skjørt i høy kvalitet, med flatterende passform som i tillegg er komfortable å ha på. Det spesielle ved plaggene til dette motemerket, er at alle deres produkter er laget for hånd. Dette gjør at buksene og skjørtene til Denim Studio ikke bare gir den beste passformen på markedet, men alle produktene er også laget med nøye omtanke gjennom detaljerte skisser og utkast, flotte, rene sømmer og med bruk av de fineste materialene på markedet. I tillegg er hvert enkelt design helt unikt. Ikke bare får man god kvalitet, flott design og komfort, men her får man også plagg som er meget miljøvennlige og som er produsert under forhold hvor gode arbeidsvilkår for medarbeiderne er alfa omega.


Denim Studio – flotte nederdeler til dame og barn


Vil du friske opp garderoben med noen spennende bukser med flotte farger og fasonger? Eller ønsker du kanskje å investere i et godt par av de klassiske sorte tettsittende jeansene? Kanskje er du mer interessert i skjørt? Da bør du gå på utkikk i Miintos store utvalg av Denim Studio-bukser og skjørt til damer og barn. Her finner du alt fra både tettsittende og løse bukser i mange forskjellige farger, fasonger og passformer, til stilfulle skjørt. I kolleksjonen av bukser og skjørt finner du alt fra feminint og uformelt, til elegant og klassisk. Produktene er inspirert av de seneste trendene på markedet, og derfor vil du til enhver tid finne sesongens mest populære skjørt og bukser. Sørg derfor for å sikre deg eller dine barn et par av disse flotte buksene for ultimat komfort og kvalitet.

Hos Miinto finner du et bredt utvalg av nederdeler fra Denim Studio, og vi lover deg at du vil få et produkt som du vil være fornøyd med. Dette både fordi buksene og skjørtene er allsidige og fordi de passer til mange forskjellige anledninger. Hvis du er opptatt av å kle deg i god kvalitet og ønsker å investere i bukser eller skjørt som vil få deg til å se motebevisst ut og føle deg vel. Så er plaggene fra Denim Studio det ultimate valget for deg. Denimbuksene og skjørtene fra denne kolleksjonen passer utmerket til stilbevisste damer uansett alder, eller til barn, dersom man ønsker å investere i tøy som er godt og slitesterkt.


Invester i kvalitet og trend


Hos Denim Studio får du ikke bare et hav av skjørt- og bukser, men du vil også finne bukser og skjørt som passer til din egen kroppsform. Dette fordi håndlagde bukser er kjent for å få en ekstra flatterende passform uansett kroppstype. Ikke nok med at du vil føle deg vel i et par bukser fra Denim Studio, men er du i tillegg en som elsker å kle seg i fargerikt tøy, vil du finne de perfekte buksene fra Denim Studio hos oss. Dette fordi Denim Studio er opptatt av å imøtekomme både det unike og det klassiske. Derfor får du både klassiske plagg og mer unike bukser i mange forskjellige farger og passformer. For den som elsker å skille seg ut, vil et par av våre røde eller brunfargede bukser med boot-cut være helt utmerket.

Vi vet jo alle hvordan det føles å ta på seg et perfekt par jeans. Ærlig talt, så finnes det vel egentlig ikke en bedre følelse enn akkurat det? Det er nettopp denne følelsen og selvsikkerheten Denim Studio er opptatt av at du skal utstråle, for de brenner for å utvikle produkter som får deg til å føle deg som best. Motemerket er derfor helt perfekt for den stilsikre som ønsker å føle seg vel i sitt tøy. Samtidig passer det både for den som ønsker å skille seg ut og for den som ønsker å fremheve sin elegante og sofistikerte stil.


Bredt utvalg av flotte bukser og skjørt


Hos Miinto kan du derfor være helt trygg på at du vil finne nettopp det du leter etter i denimskjørt eller i et par denimbukser. Bla deg gjennom vårt brede utvalg av Denim Studio-plagg og finn dine favoritter. Gå for eksempel for en av våre klassiske skjørtfavoritter i det det typiske ola-designet som kan tilpasses alle årstider og som kan kles opp eller ned. Mix og match skjørtet med noen simple strømper, en ensfarget bluse og et skjerf for ett perfekt jobbantrekk, eller sleng på et par høyhælte sko og en glitrende topp for å få stilfullt antrekk som kan brukes til fest. Er du typen som elsker bukser så kan du kombinere våre utallige modeller med både mer pyntede overdeler eller høyhælte sko for å tilpasse antrekket til livets festligheter, eller tone det helt ned til det mer klassiske for å tilpasse buksene til jobb eller hverdag. Uansett hva du velger, sørger Denim Studio for at du hele tiden har et bredt utvalg lekre skjørt og bukser som både følger nåtidens trender og som er tidløse.


Kjøp ditt perfekte par Denim Studio-bukser


Denim Studio har mange år med erfaring innen utvikling av denimplagg. Det er nettopp derfor dette merket har finpusset sin evne til å tenke på både design og kvalitet. Inspirasjonen hentes fra verden over, og designene er som tatt rett ut av catwalken i Paris. Derfor kan du med trygghet investere i et par lekre bukser fra Denim Studio og sørge for å alltid være i vinden med et par trendy bukser i din garderobe. Er du typen som liker kule, vide bukser, eller er du kanskje ute etter en bukse som er høy i midjen? Da har Denim Studio også dette i sin kolleksjon. Dette fordi de går meget opp i å utvikle bukser som passer alle damer og deres helt unike stilsmak. Gå for en av de utallige kombinasjonene med enkle overdeler, varme strikkende gensere, kule blazere eller med joggesko, for å få et helt ultimat antrekk. Et par gode og slitesterke bukser kan du med andre ord kombinere på utallige måter med andre plagg. Så nøl ikke, finn ditt ultimate par hos Miinto.


Antrekkets midtpunkt


Bukser og skjørt er naturligvis antrekkets midtpunkt og det er ofte det øynene dras til. Derfor har det vært viktig for Denim Studio å sørge for å produsere nederdeler som er pene å se på og som legger seg flatterende på kroppen. Med et plagg fra Denim Studio kan du derfor være helt sikker på at din nederdel ikke bare vil heve ditt antrekk, men også din selvsikkerhet. Se vårt brede utvalg og velg nøkkelplagget til dine mange antrekk framover.

Fjern alle filter

Denim Studio

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.