Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DESIGNERS REMIX

Samlingene fra danske Designers Remix er preget av skandinavisk minimalisme og tidløst design noe som appellerer til kvinner i alle aldre. Vakre snitt og draperinger er et tilbakevendende fokus, men du finner også edgy detaljer på de nesten arkitektoniske stilene. Velg blant klær, sko og tilbehør fra det danske merket, og bygg en klassisk garderobe med kant og personlighet.

Her hos Miinto har vi samlet et stort og variert utvalg av fantastiske design fra Designers Remix, og vi du kan helt sikkert finne noe som passer perfekt til deg her på siden. Kolleksjonene endres sesong etter sesong, men du kan alltid være sikker på å finne et godt utvalg av stiler med vakre draperinger og forskjellige snitt. Designers Remix lager også populære jeans i flere former og farger, og du kan alltid finne et bredt utvalg av deilige skjerf og tilbehør fra det danske motehuset. Ta en nærmere kikk her på siden, og opplev det store utvalget selv.


Designers Remix gir uttrykket ditt en unik twist


Det er ganske tydelig at kolleksjonene fra Designers Remix har hovedfokus på minimalisme og arkitektur. Det gjør at tankene ledes hen på den danske designarven med organisk modernisme og funksjonalitet som nøkkelelementer. Mange vil kanskje assosiere dette med forutsigbarhet, men designerens kreativitet kombinert med ny, oppdatert teori og kunnskap som grunnlag betyr uforutsigbarhet og dermed nye overraskelser. Dette er klær som både imponerer og fascinerer på samme tid, takket være ulike unike twister i designspråket.


Design inspirasjon med komplett unikhet


Er du lei av å se på kolleksjoner som nærmest produseres på samlebånd og som ligner alle andre i gatebildet? Da vil vi anbefale deg å prøve noe nytt og unikt, og gi det danske merket en sjanse. Designers Remix bruker snitt, folder, lengder og utsmykninger på en helt ny måte, slik at man ikke kan unngå å tenke ready-to-wear high-end fashion. Det er innovasjon og en forventning om fremtidens stiler innpakket i en skandinavisk estetikk. Det hele er selvfølgelig laget i førsteklasses materialer, så komforten er på topp. Det samme er funksjonaliteten uansett om det gjelder kjoler, bukser, bluser, topper eller noe helt annet. Så møt hverdager og fester med pondus og kvalitet fra innerst til ytterst med Designers Remix!


Designers Remix – et ekte motemerke


Du oppdager noe nytt hver gang du klikker gjennom samlingene fra Designers Remix. Her får nemlig mote en helt ny betydning. For selv om den grunnleggende inspirasjonen er skandinavisk og minimalistisk, henter designeren også inspirasjon fra andre kulturelle kilder. Arkitektur og funksjonalisme er også en del av designprosessene, noe som også ses i sluttproduktene som inneholder både estetiske detaljer, samt elegante og uniformlignende detaljer. Til tross for alle disse krevende skredderferdigheten er klærne alltid komfortable og utrolig lekre å ha på seg. Profesjonalitet skinner gjennom på alle nivåer, så det nye uttrykket ditt utstråler den kvaliteten som et ekte designermerke burde gjøre. Det er klær til hverdags eller fest med akkurat den coolness-faktoren og personlig attityde man verdsetter så mye i moteverdenen.


Prisbelønt dansk designermerke


Designers Remix ble grunnlagt i 2002 av Charlotte og Niels Eskildsen. Motemerkets signatur er minimalistiske klær til elegante anledninger. Merket, som har hovedkontor i København, har et større utvalg av bukser, topper, gensere, kjoler, sko, vesker og annet tilbehør med hint av sporty og elegante elementer. Charlotte Eskildsen er selve designeren bak kolleksjonene og i 2007 mottok hun den mest prestisjefylte designerprisen man kan få i Danmark, selve ""Guldknappen"". Under Danish Fashion Award i 2012 vant merket kategorien «Årets merke».


Evigvarende klær man føler seg vakker i


Designers Remix produserer klær som er lite uforutsigbare, akkurat som kvinnen som bærer de. Charlotte Eskildsen sier selv at stilen er sexy, på kanten, og en dråpe skeiv. Designet er egnet for positive, sofistikerte kvinner med makt og likevekt. Til nysgjerrige kvinner som er lysten på livet, og en villighet til å utforske deres egne motsetninger. Hun sier hun elsker å blande forskjellige elementer på en måte som re-definerer feminitet og som gir kvinner en ny grunn til å føle seg vakker. Deres ønske er å produsere klær som aldri går av moten – klær kvinner har i skapet sitt i årevis. I dag er Designers Remix elsket av folk fra hele verden, og er tilgjengelig i over 600 butikker i Europa, Asia og Midt-Østen. Miinto samarbeider med over 300 norske motebutikker der en rekke tar inn kolleksjoner fra Designers Remix. Til sammen gjør dette at vi har et av Norges største utvalg fra det prisbelønte, danske klesmerket. Filtrer etter kategori og farge, og finn dine favoritter.

Fjern alle filter

Designers Remix

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.