Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DESOTO

Desoto er en moderne og innflytelsesrik motevare for menn som verdsetter kvalitet, komfort og god passform. Det er kjent for sine revolusjonerende herreskjorter som gir høy komfort på grunn av deres stramme design som gir deg totale bevegelsesfrihet.

Merkets Vidunderlige Historie


Mens mange motemerker blir unnfanget i hellige motebyer som Milano eller Paris, har Desoto sin opprinnelse i de rolige omgivelsene i den tyske byen Pirmasens. Opprinnelig kjent for sin skoproduksjon, har Pirmasens set den innovative kreativiteten og kompetansen til å skape noe nytt og revolusjonerende. I dette tilfellet førte innsatsen og ekspertheten til Desoto-familien til utviklingen av det vi i dag er kjent som Desoto herreskjorter.

Oppdag Dypet og Bredden av Desoto


Hovedattraksjonen til Desoto er utvilsomt deres ikoniske herreskjorter. Men det er mer enn bare skjorter. Samlingen inkluderer en rekke poloskjorter, t-skjorter og premium jerseytopper, alle designet med en perfekt blanding av stil, funksjon og komfort.

Merkevareens særpregede Kjennetegn


Den mest overbevisende delen av Desoto-merket er forpliktelsen til å produsere klær av høy kvalitet. hvert plagg er designet med tanken på bevegelseskomfort. Dette gir plagget en tettsittende, men allikevel luftig passform som gjør klærne meget komfortable å bruke.

Merkets Unike Sted i Motesverdenen


Utover kvalitet og komfort har Desoto et stort nettverk av lojale kunder på grunn av brandets konstante innsats for innovasjon og originalitet. Dette har ledet til at Desoto har et navn i verden av herremote, noe som tydelig vises i merkets stadig voksende globale tilstedeværelse og popularitet.

Kjøpe Desoto på Miinto


Å kjøpe Desoto på Miinto er en fryd, takket være den brukervennlige online shopping-opplevelsen og et godt utvalg av produkter fra merket. Uansett om du er ute etter en elegant skjorte for en spesiell anledning, eller bare ønsker en luftig top til å slappe av i, vil du finne noe som helt sikkert vil passe din smak og stil blant merkets bredt utvalgte kleskolleksjon. Desoto er definitivt en banebrytende motevare når det kommer til menns skjorter. Den konstante søken etter innovasjon, originalitet og uovertruffen komfort gjør merket til et solid valg for enhver stilbevisst mann. Enten det er for formelle anledninger, uformelle sammenkomster eller bare en dag på kontoret, har Desoto hatt stor suksess med å skape klær som gir stil, komfort og klasse i hver eneste søm.

Fjern alle filter

Desoto

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.