Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DIDRIKSONS

Julius og Hanna Didrikson fra Grundsund i Sverige er grunnleggerne bak Didriksons. I begynnelsen var det oil-skin-klær til de lokale fiskerne som var målgruppen. De trengte robuste og funksjonelle klær de kunne jobbe med ute på havet, og som allikevel var komfortable nok til å ha på seg mer eller mindre døgnet rundt. I dag har firmaet beveget seg videre, og produserer et bredt utvalg av alskens friluftsklær til barn og voksne. Primært henvender Didriksons seg til barn, men også erfarne og mindre erfarne utendørsentusiaster har i dag stor glede av produktene deres. Didriksons har i dag skiftet ut oil-skin med gummi. Det betyr til gjengjeld at klærne er fullstendig vanntette, og kan tåle all slags vær. Ikke bare for fiskere, men også landkrabber. De forskjellige kolleksjonene inkluderer klær som blant annet frakker, fleecegensere, regntøy, kjeledresser og vinterparkas. Her hos oss på Miinto finner du et kjempeutvalg av didriksonsklær til aktive barn.


Oppdag livet med Didriksons


Det svenske merket Didriksons ble grunnlagt i 1913. Og helt siden starten har de utmerket seg som et av de aller beste klesmerkene når det gjelder å lage klær og utstyr til folk som elsker utendørslivet. Det hele bunner i en kjærlighet til naturen, og hvordan man omgås den. Slik var det i begynnelsen, og slik er det fortsatt.


Klær til et uforutsigbart klima


Vi er heldige som har så mye natur tilgjengelig her i Skandinavia. De aller fleste av oss behøver ikke å bruke lang tid for å komme ut til vann, skog eller fjell. Eller alt på en gang. Det er nok også derfor vi er så glade i å benytte oss av alle de mulighetene den skandinaviske naturen byr på. Men når vi snakker natur, så snakker vi også vær, og Skandinavia er kjent for et rimelig omskiftende vær. Det kan være sommer og sol det ene øyeblikket, og snø og is det neste. I dag har de fleste av oss muligheten for å velge et innendørsliv når været blir dårlig, men slik var det ikke før i tiden. I hvert fall ikke tilbake i 1913. Ekteparet Julius og Hanna var avhengig av været, slik som så mange andre på den tiden. For de som jobbet på havet, så var godt og dårlig vær ofte forskjellen mellom liv og død. For å gjøre livet litt lettere for de durkdrevne fiskerne, utviklet Julius og Hanna Didrikson skikkelig arbeidsklær som kunne holde vind og vær på avstand. Noe Didriksons fortsatt gjør den dag i dag – nemlig å lage klær som holder deg tørr og varm i all slags vær.


Parkas og regntøy for hele familien


Didriksons er en familiebedrift, og lager klær til hele familien. Selv om Didriksons er synlig tilstede over hele verden, så pleier alle medarbeiderne både arbeidet og fellesskapet. Målet er å skape et godt forhold til resten av verden, og ikke minst et godt forhold til selve naturens verden. Det gjøres selvsagt best utendørs med godt utstyr. Derfor er klær som gode parkas og godt regntøy utviklet til hele familien. Naturen oppleves best i fellesskap og i trygge rammer. Med klær fra Didriksons er grunnlaget lagt for at både du og barna kan få fantastiske naturopplevelser sammen.

Fjern alle filter

Didriksons

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.