Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

DOCK BOOT

Dock Boot er et merke som lager sko og støvler til barn og voksne som er vanntette, varme og komfortable. De lager kort sagt ultimate allværsstøvler. De er tilpasset daglig bruk i barnehagen, på skolen, på fjellet og for alle andre utendørsaktiviteter hele året, og passer derfor perfekt til aktive barn som voksne.

Når du kjøper en Dock Boot, så kjøper du sko eller støvler av ekstremt høy kvalitet. De er konstruert i neopren og naturgummi, og er håndlaget med presisjon i samme stoff som dykkerdrakter. De er 100 % vanntette, og er komfortable fra minus 15 grader til pluss 15 grader takket være isolerende isopren. Støvlene er varme, myke og behagelige, og det er nettopp derfor barn elsker dem.


Hemmeligheten ligger på innsiden


Selv om Dock Boot lager flotte støvler, så er det innsiden som teller. En vanntett støvel fra dette merket er laget med kvalitetselastikk som er sydd tettere for høyere slitestyrke. Det samme gjelder sammenføyningene som er både limt og sydd, noe som gir en langt sterkere og mer holdbar sammenføyning. Støvlene er dessuten foret med kvalitetsfor som motvirker loing – her må vi nesten også nevne at de i tillegg er utstyrt med en ekstra stabiliserende hælkappe.

Det er selvsagt også viktig at barn har en ordentlig såle, slik at barneføttene ikke belastes for mye når de er ute og går. Derfor har Dock Boot også utstyrt støvlene sine med ekstra tykk innleggssåle for økt isolasjon og støtdemping. Denne ekstra dempingen og isolasjonen gir økt komfort, og yttersålen går høyere opp på kanten enn på vanlige støvler for å gi økt slitestyrke. Det er med andre ord tenkt på alle detaljene, og du kan være sikker på at både du og barnet holder dere vanntette og varme med støvler fra Dock Boot. I tillegg er komforten bare helt uovertruffen.


Ytterdelen


Ytterdelen inneholder neopren som man også finner i dykkerdrakter. Det er et syntetisk stoff, og ble opprinnelig markedsført under varemerket Duprene. Neopren er vanntett, støtdempende, varmeisolerende og oljebestandig, og er derfor et opplagt materiale å lage kvalitetsstøvler av. For å gi støvlene økt slitestyrke er de i tillegg delvis dekket med naturgummi.


Innerdelen


Det på innsiden, som man kanskje ikke ser så godt, betyr også veldig mye. Hos Dock Boot finner man en innerdel bestående delvis av neopren og delvis et fór av fleece. Fleece har kopiert noen av de aller beste egenskapene fra ull, og er stort sett uovertruffen når det gjelder isoleringsegenskaper. Årsaken til dette finnes i det høye luftinnholdet, og det er luft som har de beste isolerende egenskapene. Fleece er dessuten et hydrofobt stoff, noe som betyr at det tørker veldig fort, og er varmeisolerende også når det er vått. Det kan kun suge opp omtrent 1 % av sin egen vekt i vann, puster og er svettetransporterende. Svetten transporteres kjapt opp til overflaten, slik at det fordamper fort. Føttene får derfor massevis av luft, og du slipper generende lukt fra støvlene. Sko og støvler fra Dock Boot er med andre ord et opplagt valg for alle som liker å være utendørs, uansett vær.

Fjern alle filter

Dock Boot

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.