Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DONDUP

Elsker du klær som jakke og jeans i klassisk snitt med fete detaljer? I så fall har du kommet til det helt riktige stedet. Her hos Miinto har vi nemlig et godt utvalg av jeans og jakker fra det fantastiske italienske merket Dondup, og de lager jeans og jakker som enhver dongerielsker vil falle for.

Det som kjennetegner dette populære merket er cool dongeri og high class fashion. Det italienske merket ble stiftet i 1999 av to iverksettere ved navn Massimo Berloni og Manuela Mariotti. De gikk sammen og startet en nyskapende og trendsettende designvirksomhet som i dag er kjent over hele verden med sine egne butikker i Europa og Asia.


Klassisk og moderne


Klærne deres tar utgangspunkt i enkle snitt og en minimalistisk stil, hvor det så legges til noen flotte og kule detaljer hvor det klassiske blandes med det nye og trendy. Dondup holder på mange måter fast i deres egen stil og den røde tråden som gjennomsyrer merket. Samtidig lar de seg inspirere av tidens trender og tendenser – noe som kommer klart til uttrykk i hver eneste kolleksjon de lanserer, og de klarer å fornye seg hver eneste sesong.


Jeans og jakke i fantastisk kvalitet


I tillegg til å utforme klær med kule snitt og rå detaljer, er det også veldig viktig for Dondup at materialene er av veldig høy kvalitet. Klærne skal være holdbare og kunne brukes en alminnelig hverdag hvor man beveger seg mye og ikke tenker på å skåne klærne sine. Man skal kunne tenke på alt annet enn å beskytte klærne sine. Jeans og jakker fra Dondup er derfor laget av lekre materialer som for eksempel bomull med stretch som tillater bevegelse og gir maksimal komfort. Man skal nemlig kunne se bra ut og være motebevisst, samtidig som man prioriterer komfort og behagelige materialer.


Mote og miljø


Dondup er perfekt for deg som elsker italiensk design og sublime detaljer som er med til å fullende ethvert utseende. Her er hele prosessen vurdert og gjennomtenkt, fra design til produksjon. Uansett om du leter etter en T-skjorte, jeans eller jakke fra dette italienske merket, så kan du være sikker på at det vil gjøre enhver stil bedre, og gi deg et stilrent utseende. Dessuten har Dondup fokus på miljøet, og de designer klær til folk som tenker på den verden vi lever i, og miljøet rundt oss. Det er også derfor det italienske merket lager klær som holder i mange år, fordi bruk-og-kast-kulturen ikke er godt for miljøet. Klær som er laget slik at man kan bruke de i mange år, er helt klart det beste for miljøet. Bæredyktig mote og sublime design – det kan nesten ikke bli bedre.

Fjern alle filter

Dondup

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.