EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Dovre

Dovre (70)

Det norske merket Dovre ble etablert i 1922 og er kjent for klær av god kvalitet og super passform. De har mye fokus på kvalitetssikring og kontroller gjennom produksjonsprosessen. Klær fra Dovre er garantert fri for allergi- og kreftfremkallende stoffer. Dovre har et friskt og humoristisk image, samtidig som de har lang fartstid og god erfaring.

Dovre bruker ulike materialer i sine klær, med kvalitet som en gjengående faktor. Elastan og lycra som finnes blant annet i trendkolleksjonene og i 615-kolleksjonen gjør klærne elastiske og gir en god passform. Noen plagg er i «interlock» som beskriver måten plagget er strikket på. Interlock gir en tykkere kvalitet og en jevn utførelse på både innsiden og utsiden av plagget. Bomullen som brukes i Dovres interlock er fra Hellas og er av beste kvalitet. Dovre bruker kun kløfri merinoull i sine produkter. Ull er varmeregulerende – i tillegg til at den holder deg varm når det er kaldt, kjøler den deg ned når det er varmt. Ull holder også på varmen selv når det blir vått. Bomull er et naturlig materiale og det stoffet som Dovre bruker mest. Det absorberer fukt godt og er slitesterkt.

Blant produktene Dovre fører finner du et vell av sokker, t-skjorter, boxere og underbukser, helsetrøyer, ullundertøy og longser. Dovre har klær til både hverdag og sport. Hos Miinto får du et utvalg av de beste plaggene fra Dovre. Bestill nå og få plaggene hjem til deg innen få virkedager. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

70 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.