Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DOVRE

I 1922 ble det norske merket Dovre etablert, og har siden blitt kjent for klær av god kvalitet med super passform. De fokuserer mye på kvalitetssikring og kontroller i produksjonen sin. Klær fra Dovre er garantert fri for stoff som kan fremkalle allergi og kreft. Dovre har et friskt og stilfullt image, samtidig som de har lang fartstid og erfaring. Her på Miinto finner du et solid utvalg med Dovre-plagg for menn, som kan sørge for at basisgarderoben din blir fullendt.


Dovre har vært menns favoritt lenge


Merket fikk sin spede begynnelse i Lillestrøm og startet med å ha 20 ansatte. Merket vokste jevnt og trutt opp mot krigstiden, hvor de så seg nødt til å nedskalere igjen. Men ved krigens slutt kunne de igjen oppskalere og på 50-tallet hadde de så mye som 70 ansatte og nyinnkjøpte strikkemaskiner fra USA. Her begynner Dovre å få et ordentlig fotfeste i det norske markedet og blir etterhvert ledende på herreundertøy i landet. På 70-tallet produserer de også millionvis av t-skjorter for det ikoniske merket Levi´s, som jo må sies å være et ordentlig kvalitetsstempel. Dovre fortsetter å vokse i tiårene som kommer, og har i dag over 250 ansatte, slagordet “Eventyrlig kvalitet”, og har tatt til seg moskusen i sin logo. Den norske arven er tydelig i alle ledd, og med nesten 100 år på markedet så er det ikke rart at Dovre er det foretrukne merket blant mange menn som ønsker både kvalitet og komfort. Undertøy, om det så er underbukser, sokker, stillongser, trøyer eller kortermede gensere, er det som ligger tettest mot kroppen, så selvfølgelig er det viktig at disse plaggene er laget av topp kvalitet i de beste materialene.


Høy kvalitet i alle ledd


Dovre bruker ulike materialer i sine klær, med kvalitet som en gjengående faktor. Elastan og lycra, som finnes blant annet i motekolleksjonene og i 615-kolleksjonen, gjør klærne elastiske med en god passform. Noe som er utrolig viktig, da det skal sitte så tett på kroppen og ofte under andre plagg. Noen plagg er «interlock»-strikket som beskriver måten plagget er strikket på. Interlock gir et tykkere strikkeresultat og en jevn utførelse på begge sider av plagget. Bomullen i Dovres interlock-plagg er fra Hellas og er selvsagt av beste kvalitet. Dovre bruker kun merinoull som ikke klør i sine produkter. Ull er varmeregulerende – i tillegg til at den holder deg varm når det er kaldt, kjøler den deg også ned når det er varmt. Ull isolerer også godt, selv når den blir våt. Merinoull er kjent for å føles ekstra myk og behagelig mot huden og blir derfor ofte brukt til undertøy. Bomull er et naturlig plantemateriale, og er det stoffet som Dovre bruker mest. Det absorberer fuktighet godt og er slitesterkt. De lager også undertøy av bambus, som har blitt et populært produkt. Da bambus kan vokse og blir nesten 40 meter på én måned, i tillegg til at det ikke behøves sprøytemidler for at den skal kunne vokse, er det et mer bæredyktig materiale enn mange andre naturlige materialer. Bambusen gjennomgår en lang prosess, hvor stammen ender opp med å brytes ned til de mykeste fibrene som blir omgjort til garn. For at det skal være solid nok, blandes det også med bomullsfiber.


Bredt utvalg av Dovre-plagg


Dovre fører produkter som bl.a. en mengde sokker, boxere og underbukser, helsetrøyer, T-skjorter, ullundertøy og stillongser. Dovre har klær til både hverdag og mer sportslige anledninger. Hos Miinto får du et utvalg av de beste plaggene fra Dovre. Fargene plaggene kommer i er enkle og stilrene, som gjør at de enkelt vil skli inn i din allerede eksisterende garderobe. På siden vil du se at plaggene finnes i sort, hvitt, mørkeblå, grått og beige. Nyanser som ser godt ut på alle, og som aldri vil gå av moten. Ved å investere i kvalitet, investerer du i plagg du kan ha i flere år frem i tid. Ved å investere i komfort, sørger du for at hver dag er en lek når det kommer til å kle seg. Vi bor i en del av verden hvor det store deler av året er kaldt og da er det ingenting som er bedre enn å kle seg i plagg som føles deilige mot huden og som gir godt med varme.


Rik sportskolleksjon fra Dovre


Dovre er som nevnt en spesialist innen undertøy og underklær av høy kvalitet. Dovre har en egen kolleksjon som er spesielt egnet til å ha på seg under antrekk spesielt tilpasset sport og aktiviteter. I deres dame-, herre- og barnekolleksjon finner du blant annet undergensere og stillongs som er laget av behagelige, pustende og fukttransporterende materialer for å holde deg kjølig og tørr under intens fysisk aktivitet.

Denne Dovre-kolleksjonen er eksepsjonelt funksjonell og har egenskaper som hjelper til med å forbedre ytelsesevnen. Plaggene som er spesielt utviklet for sport og fysisk aktivitet i Dovre sin kolleksjon er i tillegg stilige og trendy. Deres sett med ullundertøy kommer i en rekke farger, mønstre og design slik at du kan velge akkurat hva du vil. Klærne er allsidige og kan brukes under alle slags typer sportsklær og til alle fysiske aktiviteter.


Spesialist i tilbehør for friluftsentusiaster


Dette norske merket har et bredt utvalg av hansker, luer og annet tilbehør her i kolleksjonen hos Miinto, alt designet med behovene til friluftsentusiaster i tankene. Kvalitetsluer og votter er viktige elementer når det kommer til å holde deg varm og beskyttet i kaldt vær, og her kommer Dovre deg virkelig til unnsetning. Luene og vottene i dette merkets utvalg er laget av 100 % organisk ull, noe som gjør de svært isolerende og fukttransporterende selv i minusgrader.

Dovre benytter seg av førsteklasses håndverk, og derfor er sømmene på luene og vottene forsterket med ekstra sømmer for å hindre at kald luft kommer inn. I tillegg tåler de hyppig bruk og vask uten å miste formen eller de isolerende egenskapene, men husk å vaske produktene etter vaskeanvisningen slik at ullen ikke krymper i vask. Kvalitetsluer og votter finner du i en rekke stiler og farger. Her hos Miinto er det enkelt å finne noe som passer din personlige smak.


Engasjement for kvalitet og bærekraft


Dovre setter bærekraft svært høyt. En rekke av deres plagg er laget av materialer som er bærekraftige. I tillegg legger Dovre ned mye arbeid i å produsere plagg av høy kvalitet, slik at man unngår bruk og kast i moteindustrien. Med plagg fra Dovre kan du derfor være trygg på at de har minimal negativ innvirkning på miljøet. Deres produksjonsprosesser tar vare på naturressurser og reduserer utslipp.

Alt i alt har dette bærekraftige merket fokus på kvalitet fremfor raske motetrender, noe som reduserer behovet for hyppige utskiftninger. Det blir også mindre avfall som genereres ved at brukte klær kastes. I tillegg til sitt engasjement for kvalitet og bærekraft, er Dovre også kjent for sine særegne og stilige design. Merkets produkter har ofte dristige farger og mønstre, noe som ikke bare gjør de funksjonelle, men også svært moteriktige.

Dovre er et svært anerkjent motemerke, som gjør et stort stykke arbeid når det kommer til alt fra stil og design til miljø. Derfor er det mange tilhengere av dette populære merket rundt om i landet. Så uansett om du er på utkikk etter undertøy som vil holde deg varm og tørr på tur eller under fysisk aktivitet, eller klær som vil hjelpe deg å takle tøffe værforhold, vil du ikke bli skuffet med ditt kjøp fra dette erfarne kvalitetsmerket.


Gode handelsvilkår


Bestiller du nå, så får du plaggene hjem til deg innen få virkedager. Skulle du angre på kjøpene dine, eller har bruk for en annen størrelse, kan du også returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Vi håper du finner noe som faller i smak her på siden.

Fjern alle filter

Dovre

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.