Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

DR. DENIM

Dr. Denim ble grunnlagt av en svensk familie i Gøteborg i 2004. Til felles har de en genuin kjærlighet for jeans. Det har skjedd mye siden den spede starten i 2004, og i dag er Dr. Denim et stort og anerkjent merke kjent for deres dongeribukser. Vi kan tilby et stort utvalg av bukser fra Dr. Denim her på Miinto.no til både han og henne, i forskjellige farger, stiler og modeller. Du er med andre ord nærmest garantert å finne noe som passer perfekt for deg blant Dr. Denims flotte kolleksjoner. Med sin unike tanke om hvordan jeans skal være, har Dr. Denim skapt noe helt spesielt. Moteinteresserte over hele verden har tatt merket til seg, og elsker simpelthen å kle seg i bukser fra Dr. Denim. De flotte jeansene er slitesterke, og har en flott og komfortabel passform.


Jeans for alle


Det aller viktigste når du kjøper et par jeans, er hvordan de sitter. Hvis du ikke syns de sitter bra, så er de heller ikke komfortable å ha på seg. Mange av modellene fra Dr. Denim er med stretch, slik at de tilpasser seg fasongen og størrelsen på bena dine. Jeans er selvfølgelig ikke bare jeans, og det krever både innsikt og forståelse av hele prosessen for å kunne utforme det perfekte paret. Nettopp dette med innsikt og forståelse er noe gutta fra Stockholm har, og derfor har Dr. Denim blitt blant Skandinavias mest populære jeans.


Et gjennomført produkt


Dr. Denim jobber ut fra en filosofi om å levere kvalitetsbukser til rimelige priser. Som kombinasjon er det noe vi alle elsker, og ikke bare hos oss i Miinto.no. Vi har et stort utvalg av jeans, og du finner bukser fra Dr. Denim i mange forskjellige stiler og modeller her inne.


Dr. Denim er mer enn bare jeans


Dr. Denim kan mer enn å bare utforme flotte jeans. De har også et stort utvalg av blant annet t-skjorter og shorts. Felles for de ulike produktene er at det er klær av høy kvalitet. Dr. Denim har med deres unike tankesett skapt en sterk merkevare. Det handler om å skape holdbare jeans, t-skjorter, shorts osv. som er slitesterke og holdbare, i tillegg til at de er flotte og behagelige. Passformen skal være perfekt, slik at du får bevegelsesfrihet og selvtillit når du er ute i den store verden, uansett om det er hjemme eller ute på reise. Det er mange valgmuligheter for både menn og kvinner, så det er bare å kikke litt nærmere på utvalget.


Ut med konvensjonene!


Når du skaffer deg et bar bukser fra Dr. Denim, så gir du samtidig stilen din litt individualitet. I tillegg er skjønnhet, perfeksjon og lidenskap også en del av det hele. Det er ikke bare mote for motens skyld, her finner du også litt sjel. For Dr. Denim er det å utforme jeans en vitenskap. Både matematikk og geometri blir flittig brukt i designprosessen, for ikke å snakke om det gylne snitt. Det hele er med på å skape en bukse med perfekt passform. De perfekte jeansene kan være med på å speile din personlige stil. Dra derfor på eventyr i et par jeans fra Dr. Denim, og bli en del av en episk fortelling med deg selv i hovedrollen!

Fjern alle filter

Dr. Denim

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.