Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Dr. Martens

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

DR. MARTENS

Dr. Martens er et kjent skotøy og merkenavn som er utbredt blant både unge som gamle, og har vært superpopulære i mange år. Skaperen av Dr. Martens er Klaus Märtens, som da var en 25 år gammel tysk soldat. Historien begynte i etterkrigstiden da Märtens skulle behandle en brukket fot ved å lage en luftfjæret skosåle fremfor å gå med tradisjonelle, harde skinnsåler. Med nål og tråd lagde han en prototype som han viste til sin gamle universitetskamerat, Herbert Funk. Dette ledet til et samarbeid der de begynte å produsere sine egne, unike sko, og i 1959 bestemte de seg for å reklamere for sine revolusjonerende sko i internasjonale magasiner. Griggs, en engelsk familiebedrift som også var i skoindustrien, lot seg særlig begeistre av den innovative, tyske sko-reklamen. Kort tid senere kjøpte Griggs en eksklusiv lisens på skoen og noen få, men viktige endringer ble gjort, deriblant den karakteristiske, gule sømmen rundt sålen – som er slik vi kjenner Dr. Martens skotøyet i dag. Dr. Martens er sko som er godt likt av de aller fleste, de er enkle, robuste og kan brukes til mange anledninger og situasjoner. De er holdbare, og er et stabilt fottøy som kan tåle en skikkelig støyt.


Dr. Martens - et kulturelt symbol


60-tallet ble et viktig tiår for Dr. Martens. Etter at gitaristen fra The Who begynte å bruke støvlene som et symbol på sin egen arbeiderklasse-stolthet og rebelske holdning, ble det som tidligere var en arbeidssko, et viktig subkulturelt kjennetegn. På 70-tallet hadde Dr. Martens rukket å bli selve symbolet på selvutfoldelse i den britiske ungdomskulturen. I dag blir skoen brukt av alle slags samfunnsklasser, både unge, voksne og gamle. Skoene er kjente for å være av ypperlig kvalitet, og ekstremt holdbare. Det enkle designet på den klassiske støvelen gjør at de er lettanvendelige og passer til det meste. Både flagrende romantiske kjoler og rødrutete bukser går godt til et par Dr. Martens sko. De siste årene har Dr. Martens eksperimentert og lekt mye mer med deres design, og man kan finne flere unike skinnsko i deres limited-kolleksjoner, hvor de blant annet har loafers, farger og broderier, borrelås og plattform-hel.


Stort utvalg i Dr. Martens sko


Vi på Miinto har et stort utvalg av Dr. Martens sko, som blir designet i utallige varianter og utseender. Dr. Martens er mest kjent for sin signatur-støvel. Den enkle over-ankel-booten med snøring, er en klassiker og en klar favoritt blant de aller fleste – og en nødvendighet i garderoben. Disse kommer også i lave under-ankel-varianter, som er en slags Oxford sko – og er litt mer elegante enn Dr. Martens andre sko og støvler. Dr. Martens har dog et kjempestort utvalg med flere skinnsko i høy kvalitet. En annen klar favoritt, er den Chelsea-lignende varianten, en trekk-over-boot – som er superpraktisk for oss som ikke orker å binde lisser hver dag. Disse kommer ofte med ekstra foring, som man med fordel kan kjøpe med hensyn til det norske klimaet. Dr. Martens har også noen signatur-plattform-sandaler, som er superkule til å gjøre sommerkjolene sine mer hippe og unike.


Robuste sko og støvler til barn, dame og herre


Den robuste og solide sålen som er typisk for Dr. Martens passer utmerket til det norske klimaet. Sålen er kjent for å være støtdempende og elastisk, som er grunnen til at skoene er så behagelige å ha på. Med sitt røffe design har merket blitt populært blant både gutter og jenter så vel som menn og kvinner. Selv om mange forbinder skoene og støvlene til Dr. Martens med høst- og vintersko er de fullt så tøffe til kjole og bare legger om sommeren, og funker utmerket som et mer edgy alternativ til sneakers. I tillegg til sko og støvler, finner du også sandaler og accessories i merkets sortiment.

Skoene har en rimelig pris, fordi skoene er ekstremt holdbare. Tar du godt vare på dem, gir de jevnlig impregnering og runder med skinn-fett, har du dine Dr. Martens støvler i mange år. Men husk å være tålmodig i starten! Dr. Martens støvelens holdbarhet er på grunn av skinnets harde og robuste struktur. De kan derfor gi deg skikkelige gnagsår når du skal gå dem inn. Kna og bøy litt på dine nye Dr. Martens støvler for å myke opp skinnet, og gå med et ekstra par sokker eller gå til innkjøp av en hælpute, som du klistrer på innersiden av skoen. Det kan ta litt tid, men når de er gått inn, er de helt og holdent formet etter din fot, og de blir utrolig behagelige å ha på. Gi skoene masse kjærlighet, og du vil ha skoen i lang tid. La deg inspirere av vårt store utvalg til dame og herre, og kjøp dine nye Dr. Martens bare ved få tastetrykk.


Dr. Martens til alle stiler


Enten du er en skoelsker som ønsker å gjøre et statement med looken din eller om du leter etter tidløse skomodeller, kan du gi liv til stilen din met et par kule sko fra Dr.Martens. Fra klassiske modeller slik som Boots Black, Jadon Boots og 1460 Mono Boots til mer unike og ekstravagante modeller slik som 1461 Heart Shoes og Sequin Shoes. Uansett hva du er til, kan alle skomodellene fra dette motemerket kles både opp og ned, og kombineres med utallige kvinne- og herrestiler til alle mulige anledninger. Uansett hvilken stil du er til, kan du finne ditt drømmepar med Dr. Martens i Miintos utvalg til menn og kvinner.


Stilige sko som vil vare en livstid


Skjem bort føttene dine med kult, praktisk og komfortabelt fottøy fra Dr. Martens og fremhev et godt moteelement til ditt unike stiluttrykk. Designer sko designet fra moteeliten, er alltid produsert i kvalitetsfulle materialer og tilfører alltid et iøynefallende og kult element til utseendet. Helt siden sin debut i Storbritannias gater på for over 60 år, hvor Dr. Martens fant popularitet hos både politibetjenter og rockere, har dette motemerket fortsatt å vokse i popularitet blant mennesker verden over. Designet med stilrene, gjenkjennelige detaljer, vanntetthet og god holdbarhet, er Miintos samling av Dr. Martens for kvinner og menn en drøm for enhver praktisk skoelsker og moteentusiast. Med deres karakteristiske gule sømmer, robuste følelse og eksperthåndverk, vil et par Dr. Martens være et uslåelig tilskudd til din høst- og vintergarderobe.


Shop siste nytt fra Dr. Martens hos Miinto


De siste designene fra Dr. Martens finner du her i de virtuelle hyllene til Miinto. Med et bredt utvalg av Dr. Martens-modeller i alle tenkelige stiler og nyanser. Fra pelsforede boots og støvler til et hav av lekre modeller i skinn og luksuriøse materialer. Gå for en ikonisk svart-hvit-stil eller gå for et statementuttrykk med et fargerikt par med Dr. Martens. Elsker du å skille deg ut i mengden, kan du gå for en modell med eksklusive og pompøse former. Disse stilfulle designerskoene vil passe til alle livets mange anledninger, når det kalde været inntreffer. Et par stilige Dr. Martens gir en casual luksusvibe til enhver look, og fungerer uanstrengt sammen med både formelle og uformelle looks. Ditt nye par med ikoniske og moteriktige luksussko er bare noen få klikk unna.


Shop for en bærekraftig moteindustri


Dr. Martens har i mer enn seks tiår laget tidløse, holdbare produkter, og er derfor er dette motemerket opptatt av å forplikte seg til å produsere bærekraftige produkter som er til gavn for både menneskene og planeten. Derfor produseres Dr. Martens sko med et mål om å imøtekomme en tilfredsstillende bærekraftsstrategi som er til gavn for både planeten, produktene og menneskene. Hos Miinto bekjemper vi fra vår side overproduksjon i moteindustrien ved at vi selger unna allerde produserte produkter fra våre mer enn 2000 boutique-partnere. Ved å handle Dr. Martens hos Miinto vil du både gjøre et bærekraftig produktkjøp, men også understøtte kampen mot overproduksjon i moteindustrien.

Fjern alle filter

Dr. Martens

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.