Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

DROLE DE MONSIEUR

Her på siden finner du Miintos utvalg av plagg fra det franske merket Drôle de Monsieur – et merke med fokus på å tilby kunden moderne sportsklær perfekte til hverdagsbruk. Dette inkluderer hoodies/hettegensere, sweatshirts, T-skjorter, shorts og jakker, laget for motebevisste menn som liker å gå i komfortable klær. Klærne er enkle og fargeglade, med en passform som vil passe de fleste. Ta en kikk på utvalget vårt av Drôle de Monsieur-design nedenunder.


Sportslige hverdagsklær


Den sportslige stilen har de seneste årene blitt utrolig populær og en Drôle de Monsieur-hoodie eller en Drôle de Monsieur-jakke er absolutt det du skal investere i hvis du er tilhenger av den spreke, litt tilbakelente stilen. Jakken her på siden er den perfekte jakken å kaste over et antrekk når du er på vei ut av døren. Fargene består av dype 70-tallsfarger, som marineblå og rustoransje, samt glade og myke pasteller. Collegegenserne er laget i det mykeste, deiligste bomullsmaterialet og finnes i klassiske farger som grå og sort, med en liten skriftdetalj på brystet. En collegenser eller sweatshirt er et av de mest tidløse plaggene som finnes og er en nødvendighet i garderoben. Hettegenserne finnes i deilige nyanser som fersken og beige. Også disse har den lille skriftdetaljen på brystet, som gjør at hettegenseren skiller seg ut fra alt annet på markedet. T-skjortene fås også i spreke farger, hvor Drôle de Monsieur 70- og 80-tallsinspirasjon er tydelig. Også shortsene er sportslige, anvendelige og klassiske i utseende og vil passe til alt av det du allerede har i garderoben.


Drôle de Monsieur – fransk merke etablert i Dijon


Merket ble etablert i Dijon, Frankrike, i 2014 og er en hyllest til ikoniske sportsklær, hvor komfort står høyt på prioriteringslisten. Drôle de Monsieur er tydelig inspirert av både 70-, 80- og 90-tallet, samtidig som at klærne er moderne i uttrykket. Fordelen med sportslige klær er selvfølgelig komforten som følger med, da de er laget i materialer som skal være enkle og deilige å bevege seg i. En annen fordel som hører med sportslige klær er hvordan du kan bruke plaggene til å tone ned et antrekk. Det finnes ingen regler for hvordan du kan kombinere mer oppkledde klær med mer tilbakelente plagg, for å skape et uformelt hverdagsantrekk.


Hvis du skulle angre et kjøp


Når du handler hos oss her på Miinto kan du alltid returnere varene innenfor 14 dager. For oss er det viktig at du skal bli helt fornøyd med ditt kjøp. Handler du for over 499 kr får du også fri frakt. Vårt fokus her på Miinto er å tilby kundene våre høy kvalitet og funksjonelt design og vi håper selvfølgelig at du finner noe her hos oss som frister. Drôle de Monsieur er absolutt en investering som vil sørge for at garderoben din blir mer komfortabel samt stilig. God handel!

Fjern alle filter

Drole de Monsieur

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.