Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ELINETTE

Elinette er et dansk mote merke som har blitt synonymt med elegante plagg laget for den moderne kvinnen. Enhetlige design utstråler tidløs eleganse og kombinerer sofistikert kausalitet med luksusstoffer og smarte detaljer. Elinette har som mål å hjelpe hver kvinne å føle seg vakker og selvsikker i hvert eneste øyeblikk.

Elinette: Fra Danmarks hjerte til catwalken


Elinette ble grunnlagt i hjertet av Danmark, kjent for sin unike balanse av eksklusivitet og tilgjengelighet. Fra begynnelsen har de produsert klær for den motebevisste kvinnen som setter pris på et godt snitt og høy kvalitet. Med et rent, modig og kompromissløst dansk design har Elinette blitt et husholdningsnavn i hele Nord-Europa.

Møte Elinette: Dansk design i sin fineste form


Kjennetegnet ved deres minimalistiske, men elegante design, tilbyr Elinette et bredt utvalg av high-end-fashion plagg som gir en følelse av ren luksus. Med en sterk tro på kvalitet over kvantitet, lager Elinette stiler som varer sesong etter sesong, og uten å gå på kompromiss med bærekraft.

Elinettes' særpreg: Mote møter moderne funksjonalitet


Satsning på tidløs design, Elinette gir kvinner sjansen til å føle seg vakker og selvsikker i hvert eneste øyeblikk. Elinette fokuserer på enkelhet og funksjonalitet, og skaper dermed en unik balanse av skandinavisk estetikk og moderne praktiske løsninger.

Miinto og Elinette: Shop dine favoritt looks online


På Miinto kan du finne et bredt utvalg av Elinette-produkter, fra elegante kjoler og sofistikerte topper, til behagelige og praktiske bunadsskjørt. Med en brukervennlig plattform som gjør shopping sjov, kan du handle dine favoritt Elinette-looks uansett hvor du er, og når som helst på dagen. Elinette er garantert å bli en favoritt i garderoben din med deres sofistikerte og lett-å-bære moderne klær. For å gi deg high-fashion utseende, kombinerer Elinette tidløs eleganse med moderne design til hver av sine klær. Kjøp Elinette i dag og opplev kvalitet og luksus på sitt beste.

Fjern alle filter

Elinette

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.