Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ELISABETTA FRANCHI

Det italienske merket Elisabetta Franchi har lang fartstid i moteverdenen, og det er mange kvinner som følger merket tett og som alltid er klare når det lanseres nye kolleksjoner. Designeren Elisabetta Franchi har en lang karriere innen design, og allerede i 1998 var hun en viktig aktør innenfor moteverdenen med hennes innspill til hvordan det aktuelle motebildet burde se ut.


Elisabetta Franchi – mote med en misjon


Det er et merke som har et stort erfaringsgrunnlag innenfor mote og styling, og vi ser ofte at det er blant andre Elisabetta Franchi som er med på å bestemme hvilke trender vi følger her i Norge. Kolleksjonene skubber våre grenser og forandrer måten vi tenker mote på, noe som er de viktigste årsakene til at det er så mange som er forelsket i Elisabetta Franchis vakre design.

Elisabetta Franchis kolleksjoner går ofte direkte i hjertet til den motebevisste kvinnen som setter pris klassiske stiler med en vri, kunst, innovative former og Nordens enkle, men vakre linjer. Det er et merke som har en misjon og ikke minst en lidenskap for mote, og de sprenger alltid grensene for hva vi kan forvente av høymote.


Kunstneriske detaljer som fullender stilen


Italia er kjent for mote og ikke minst en utrolig sans for kvalitet og detaljer. Dette gjelder også Elisabetta Franchi, som gang på gang viser oss at hun har mot og nok erfaring til å diktere de nyeste trendene med sine vesker og kjoler.

Detaljene er gjennomtenkte og hjelper oss med å utvikle vårt syn på mote, noe som bare understreker Elisabetta Franchis status som et moteikon. Slike detaljer kan man for eksempel finne i sømmene som endrer passformen for å fremheve kvinnens former. Detaljene på knappene kan bidra til å understreke det kunstneriske designet i stylingen, mens de vakre og stramme linjene i mønstrene, som blir avbrutt av en enkelt detalj, hjelper til med å fullføre settet.

Når du kjøper design fra Elisabetta Franchi, så får du mange muligheter. Det handler bare om å kombinere de kunstneriske detaljene med klassiske plagg og tilbehør, noe du får rikelig med muligheter til med Elisabetta Franchis kolleksjoner.


Fokus på dyrevelferd


Elisabetta Franchi er kjent for sine kvalitetsmaterialer, og i 2011 valgte designeren å lage kolleksjoner der fokuset var på økologi og dyrevelferd. Du finner derfor en kolleksjon med fuskepels med imitert lær og pels. Dette betyr ikke at man har gått på kompromiss med kvaliteten, men at merket heller er sitt ansvar bevisst og tar dyrevelferd og miljø på alvor.


Kjøp Elisabetta Franchi hos Miinto


Hos Miinto kan du finne et stort utvalg av lekre design fra Elisabetta Franchi som kan gi deg uendelig mange stilmuligheter de neste mange årene. Det klassiske designet kan brukes om og om igjen – det handler bare om hvordan man styler.

Du finner kjoler, bukser, bluser, jakker og mye mer fra Elisabetta Franchi, så gå på oppdagelse i dag og la merkets kunstneriske univers inspirere deg og garderoben din.

Fjern alle filter

Elisabetta Franchi

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.