Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

ELVINE

Det svenske merket Elvine ble grunnlagt av Daniel Mänd, og er svensk stil på sitt ypperste til moderne kvinner og menn. Det er et merke som lager og designer klær med en avslappet stil, men som samtidig klarer å blande det enkle med det sofistikerte – og det er nettopp slik det svenske merket beskriver seg selv. Med utgangspunkt i det svenske grafitti- og rullebrettmiljøet, oppstod Elvine som et alternativ for nettopp de som ville ha en unik klesstil.

Elvine lager flere forskjellige typer klær, blant annet bukser og shorts. Men de er helt klart mest kjent for jakkene sine. Som alle de andre klærne det svenske merket produserer, er jakkene avslappet med en komfortabel passform som gir god bevegelsesfrihet. Lekre materialer og kvalitetsbevisst skredderhåndverk er fokus i alle plaggene, og de kan derfor brukes av de aller fleste moderne menneskene som har sans for kvalitet og mote.


De fire søsken


Elvine er en familiebedrift, noe som kommer til uttrykk gjennom navngivingen på jakkekolleksjonen. De fire søsknene legger nemlig navn til fire forskjellige typer jakker, og det er spesielt disse jakkene som har blitt ekstra populære. De fire søsknene heter Fia, Magnolia, Angela og Cornell, og er altså samtidig navnet på fire forskjellige jakketyper.


Elvina Fia


Denne jakken er en middels lang jakke til kvinner. Den er feminin i uttrykket, og har innsnøring i livet som gjør det mulig å fremheve de kvinnelige formene litt ekstra. Jakkene kommer dessuten i flere forskjellige farger, nemlig rustrød, marineblå og svart. Den passer perfekt til både en tur ut på byen med venninnene eller en gåtur i skogen. Hvis du leter etter en høstjakke, så kan denne være midt i blinken.


Elvine Magnolia


Dette er enda en jakke til kvinner. Forskjellen er at denne er litt tykkere, og passer derfor ikke bare om høsten, men også om vinteren når det blir enda kaldere. Den har en parkasform, og er klassisk og enkel i designet. Magnolia kommer også i flere forskjellige farger, og du kan få den i svart, olivengrønn og marineblå.


Elvine Angela


Angela er den ultrastilrene jakken av de fire søsknene. Denne jakken har et slags kjønnsløst utseende, og er laget i et litt stivere materiale. Jakken er utrolig hip og middels lang. Den egner seg derfor perfekt til både vår og høst. Den er dessuten utstyrt med en enkel glidelås som deler opp jakken på en enkel måte, og gir et enkelt og fint preg av detaljrikdom.


Elvine Cornell


Dette er lillebroren i jakkefamilien. Cornell er en jakke til mannen som gjerne vil være klassisk, samtidig som kravene til gatestil oppfylles. Det er en alminnelig parkas som er utformet i et stivere materiale, og jakken egner seg spesielt godt som en vårjakke. Den har dessuten enkle detaljer og en høy hette som holder kald vind ute.


Fingeren på pulsen


Jakker fra Elvine er helt generelt enkle jakker. De er perfekte til alle som skal på jobb eller ut å gå en tur, men også til urbane unge og til de som krever ekstra god og kvalitetsbevisst påkledning. Merket følger alltid de aktuelle trendene, men holder likevel fast i en klassisk linje samtidig.

Fjern alle filter

Elvine

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.