Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

EMPORIO ARMANI

Det er få motehus som har den posisjonen Armani har i moteverden. Det er et italiensk motehus man assosierer med alt fra luksuskjoler og dresser til undertøy og vesker. Uansett om det er snakk om klær eller tilbehør, så kan man være sikker på en uovertruffen kvalitet og italiensk design på sitt aller beste. Emporio Armani lager klær og tilbehør til både kvinner og menn, og henvender seg til stilsikre og kvalitetsbevisste menn og kvinner i alle aldre. Her hos Miinto finner du et godt utvalg av fantastiske design, slik at du selv kan sikre deg klær, undertøy og tilbehør fra det italienske motehuset.

Emporio Armani ble grunnlagt av den italienske duoen Giorgio Armani og Sergio Galeotti. Det verdenskjente motehuset har flere undermerker som Armani Collezioni, Emporio Armani, «AJ I Armani Jeans», «AX I Armani Exchange», Giorgio Armani, Armani Junior og Armani Casa. Sortimentet inkluderer både høymote- eller haute-couture-kolleksjoner og ready-to wear, som er butikkenes hyllevarer. Andre produkter som finnes i kolleksjonene inkluderer klokker, smykker, briller, sko, skinnvarer, interiør, sminke og tilbehør. I tillegg har selskapet flere kafeer, nattklubber og barer med samme navn.


Kjendisenes yndlingsmerke


Just Emporio Armani er et av merkene som fokuserer på luksusklær og tilbehør. Emporio Armani, akkurat som hovedmerket Giorgio Armani, viser frem den siste kolleksjonen hvert år under «Milan Fashion Week». Dette er noe som viser hvilken posisjon merket har i moteverden, for det er ytterst få andre merker som får dette gunstige øyeblikket i rampelyset. De aller største og mest kjente motehusene har en evne til å tilknytte kjente personligheter til merket, og Emporio Armani er intet unntak. Det er nemlig mange kjendiser som fungerer som ambassadører og ansikt utad for dette luksusmerket. I 2005 stilte både David og Victoria Beckham opp for Emporio Armanis kampanjer, og i 2010 var det Cristiano Ronaldo og Megan Fox sin tur. Nyere profiler inkluderer sangeren Rihanna og tennisspilleren Rafael Nadal, og nye celebre personligheter blir hele tiden lagt til den imponerende porteføljen av mennesker som gjerne vil assosieres med merket.


Moderne og tidløst


Armani har blitt synonymt med luksus, kvalitet, italiensk håndverk, sensualitet, stil og klasse. Det er et merke som er elsket av både menn og kvinner i alle aldre, og motehuset har inntatt en førende posisjon innenfor mange forskjellige kategorier. Når du kjøper et produkt fra Emporio Armani, så kan du være sikker på at du kommer til å eie noe som er tidløst, men samtidig veldig moderne. Det er ingen tvil om at merket er omgitt av en veldig unik og spesiell aura, noe du kan være sikker på at klærne dine også vil beholde uansett hvor lenge du eier de ulike designene.


Kjøp klær og undertøy fra Empirio Armani hos Miinto


Her hos Miinto finner du et flott utvalg av eksklusive design fra denne italienske motemastadonten. Når du handler gjennom oss kan du velge mellom mer enn 400 forskjellige nasjonale og internasjonale butikker, og mer enn 2000 forskjellige varemerker. Vi tilbyr gratis frakt hvis du handler for mer enn 499 kroner, og du har alltid 14 dagers returrett. Ta gjerne en nærmere kikk på det flotte utvalget her på siden, og la deg forføre av italiensk håndverk på sitt aller beste!

Fjern alle filter

Emporio Armani

Side 1 Av 30

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.