Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ENVELOPE 1976

Celine Aagaard har jobbet som internasjonal og innflytelsesrik moteinfluencer i mange år, og nå har hun endelig lansert sitt eget merke Envelope 1976. Merket har fokus på miljøet, og i tillegg til fantastisk flott design, så er alle klærne laget av bærekraftige materialer.

Klærne fra Envelope 1976 er stilrene og minimalistiske med inspirasjon fra 70-tallet. Aagaard sier selv at hun alltid har hatt en liten bohem i seg, og har en forkjærlighet for vintage, eller gammel stil om du vil. Klesmerket er knapt et år gammelt, men har ambisjoner om å bli internasjonalt anerkjent. Med den flotte responsen merket allerede har fått, er det bare et spørsmål om tid før hele verden går i klær fra Envelope 1976. Her hos Miinto er vi stolte av å kunne presentere et godt utvalg av kolleksjonen til Celine Aagaard.


Merkets visjon


Envelope 1976 er et symbol på en reise i fortid og nåtid. Kolleksjonen henvender seg til moderne kvinner som er bevisste og minimalistiske i stilen. Akkurat som Aagaard selv, så må kvinnen merket henvender seg til gjerne ha en bohem i seg. Alle designene er laget av bærekraftige materialer, og visjonen er å produsere plagg som varer, uten å etterlate seg for mange fotavtrykk i miljøet. Det er tenkt bæredyktighet i alle ledd, fra merkelapper til de ferdige produktenes emballasje.

Når man designer klær på en bærekraftig måte, så blir man nødt til å tenke kreativt. Klærne er slitesterke og varer i sesong etter sesong, uavhengig av årstid. Det er nemlig også en del av den bæredyktige profilen, at klærne skal vare. For det nytter jo ingenting hvis man lager flotte klær av fantastisk og økologisk produsert bomull, hvis de ikke varer lenge. Det er også en del av bakgrunnen for stilens minimalisme og tidløshet. Klærne er alltid aktuelle, og man blir ikke lei av klærne etter å ha brukt dem et par ganger. De skal tåle å brukes igjen og igjen, for ellers blir det ikke spesielt bærekraftig.


Etterspørsel etter moteriktige klær av bærekraftige materialer


Helt fra de aller første skissene ble laget, har det vært et bevisst valg om å bruke materialer og kvaliteter som varer. Dessuten har de alltid hatt fokus på å utvikle plagg som er uavhengig av sesong. Celine Aagaard har hentet inspirasjon til kolleksjonen sin fra blant annet Shanghai, og har brukt mye tid på å studere og undersøke for å sikre en mer transparent og bærekraftig produksjon.

Hele konseptet har krevd innsats, pågangsmot og økonomi, i tillegg til en overordnet kreativ visjon. Aagaard så nemlig et hull i markedet som Envelope 1976 kunne fylle, og sammen med partneren sin, Pia Norskaug, utfordrer hun nå motebransjen med fantastiske kreasjoner i bærekraftige materialer. Nå kan du selv få tak i tidløse og minimalistiske design som gensere, kjoler og dresser fra Envelope 1976. Med klær herfra kan man kle seg moteriktig med god samvittighet.

Fjern alle filter

ENVELOPE 1976

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.