Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ERMANNO SCERVINO

Ermanno Scervino er et italiensk luksus motehus kjent over hele verden for sin elegante og moderne stil. Det står for en kreativitet som blander glamour og vakker håndverksmesterskap. Med kjærlighet for detaljer og en unik tilnærming til design, er Ermanno Scervino en autonom aktør i moteverdenen.

A Reise inn i Ermanno Scervino's historie


Ermanno Scervinos historie begynte i Firenze, en by kjent for sin rike kunst og kultur. Merkevaren er fruktene av lidenskap og streven etter perfeksjon av dens grunnlegger, Ermanno Daelli. Ermanno, som alltid har hatt en fascinasjon for skjønnhet, satte opp sitt eget merke for å uttrykke sin visjon og kreativitet.

Inngående i Ermanno Scervino's verden


Ermanno Scervino står for en sofistikert stil kombinert med en innovativ tilnærming. De lager både dame- og herreklær, samt barnemote og tilbehør. Med sin sterke tro på at eksepsjonelt håndverk skal være grunnlaget for enhver kreativ bestreben, har de etablert seg som en ledende merkevare i luksus mote verden.

Identitet i Ermanno Scervino's mote


Karistiske trekk ved Ermanno Scervino inkluderer sofistikert skreddersøm, vakre stoffer og utmerket italiensk håndverk. Merkevaren er kjent for sine innovative stiler og spennende tolkninger av klassiske silhuetter.Ingen detaljer blir overskygget i deres design, og dette gjør at hvert stykke er unikt og gjenkjennelig.

Tema etter eget valg: Ermanno Scervino's bidrag til moteverden


Til tross for sitt relativt korte eksistens på markedet, har Ermanno Scervino klart å utøve en betydelig innflytelse på moteverden. De har klarert tendenser med sine innovative og høykvalitative skapninger. Med deres unike tolkning av mote og skjønnhet, har Ermanno Scervino gitt et friskt pust til moteindustrien.

Kjøpe Ermanno Scervino på Miinto


Ermanno Scervino-kolleksjonen er nå tilgjengelig på Miinto. Fra elegante kjoler til trendy tilbehør, her finner du et stort utvalg av Ermanno Scervino’s luksusvarer. Å handle på Miinto betyr å støtte uavhengige butikker og å bidra til en bærekraftig moteindustri. Ermanno Scervino er mer enn bare et motehus, det er kjærligheten til skjønnhet uttrykt gjennom kunsten av klær. For de som søker etter eksepsjonell kvalitet og sofistikert stil, er Ermanno Scervino det perfekte valget.

Fjern alle filter

Ermanno Scervino

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.