Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ESPRIT

Hos Esprit får du absolutt alt du trenger. Her vil du finne klær til alle anledninger og sesonger, med alt fra hverdagsmote som jeans, T-skjorter og bomullsgensere, til mer festlige antrekk som kjoler, skjørt og blazere. Det amerikanske motehuset ble grunnlagt helt tilbake i 1968, og har med årene vokst til å bli et av verdens største motehus. Hos Esprit får du fargeglade, energiske og inspirerende kolleksjoner, og vi hos Miinto har samlet det aller beste til et gigantisk utvalg.


Esprit til basisgarderoben


Hos Esprit har de lang erfaring i å designe funksjonelt tøy. De fleste av oss benytter store deler av hverdagen til enten jobb eller skole, og vi kan bare innrømme med en gang at vi hverken kan eller orker å ta på oss den lekreste kjolen eller flotteste dressen hver eneste dag. Vi alle behøver en basisgarderobe, hvor T-skjorter, jeans og skjorter er hovedingrediensene. Hos Esprit gjør de det enkelt for deg. Her kan du få tak i kule klær som både sitter komfortabelt og som heller ikke ruinerer lommeboken.

I Esprits kolleksjoner vil du blant annet finne flotte bluser med blomstertrykk, militærinspirerte skjorter, chinos og trenchcoats. Til kontoret vil for eksempel et par mørkeblå chinos være perfekt sammen med en lyseblå skjorte. Til høstmørket vil en mørkegrønn kåpe med innsydd midje holde deg varm, og et par hvite T-skjorter er helt fundamentalt til favorittjeansene dine.


Også til de festlige anledningene


Skal du imidlertid på sommerfest med vennegjengen eller på julebord med jobben, har selvfølgelig Esprit det du trenger til de litt spesielle anledningene også. Til herrene vil du blant annet finne skjorter med både lange og korte ermer, i lyse og mørke farger. Skjortene deres har en passform som fungerer til alle kroppsfasonger, og som gir et moderne stiluttrykk. Pass en lyseblå, kortermet skjorte sammen med et par grønne chinos, så er du klar til sommerfesten. Til kvinner vil du blant annet finne florlette skjørt og kjoler med yndige blomstertrykk, i tillegg til fargerike topper og tilbehør.


Jeans og denim til folket


En stor del av kolleksjonene til Esprit består av jeans og annen denim, og det med god grunn. Det å finne den perfekte jeansen kan være et evigvarende prosjekt, og ofte er det enten lengden eller passformen som feiler. Hos Esprit har de god erfaring med å designe de berømte olabuksene. Gjennom både hippietiden, 80-tallets «mom jeans» og de lave 2000-talls-buksene har Esprit gitt folket denimbukser. Når man har designet jeans i hele 40-år, er det klart at man har fått med seg en god del erfaring på kjøpet.

I Esprits kolleksjoner vil du finne dine nye favorittbukser, enten om du foretrekker en stil med en slank passform, eller bare elsker et par klassiske hvite jeans. Deres mangfoldige passformer er dessuten designet for å komplimentere en hvilken som helst kroppsfasong, hos både menn og kvinner. Du skal lete lenge før du finner et mer allsidig plagg enn jeansen, som i utgangspunktet kan kombineres med nesten alt.

Prøv for eksempel et par rettbente jeans sammen med en klassisk hvit skjorte, og du får det perfekte hverdagsantrekket. Kombiner et par mørke jeans sammen med en passende denimjakke eller gå for et par jeans i en lysere vask sammen med en lyseblå overdel for et mer sommerlig uttrykk.


Lekkert tilbehør


I tillegg til Esprits funksjonelle og inspirerende kleskolleksjoner, designer også det amerikanske motehuset flott tilbehør. Her kan du finne tidløse skinnvesker i brunt skinn, klokker i gull med lekre detaljer til kvinner og flotte urverk med svart skinnreim til menn. Prøv for eksempel deres bomullsskjerf for å sprite opp et hverdagsantrekk, et par klassiske svarte skinnhansker til høstmørket eller hold deg moderne med en praktisk mobilholder rundt halsen. Kombiner deres tilbehør sammen med et par bukser, en høyhalset genser og en trenchcoat, og du har et komplett antrekk til enhver anledning.


Følg trendene med Esprit og striper


Hos Esprit gjør de det enkelt å holde seg oppdatert på trender. For selv om motehuset designer klær du kan beholde i basisgarderoben din år etter år, uansett sesong, holder selvfølgelig Esprit seg toppmoderne. De siste par årene har de klassiske horisontale stripene vært i vinden. Stripene kan kombineres med så og si alt, og gir deg et tidløst utseende. Noen mørkeblå striper vil se klassisk ut sammen med et par mørke jeans, og et par lyse striper vil få deg til å se litt mer moderne ut.

Her hos Esprit vil du selvfølgelig finne et stort utvalg med striper til både kvinner og menn. Du vil blant annet finne de maritime blå stripene på myke og komfortable strikkegensere, og hvite T-skjorter med beige striper. Til menn vil du kunne finne kule T-skjorter med svarte striper og praktiske lommer. Kombiner stripene sammen med et par denimshorts eller et par myke bukser i college-stoff.


Et gigantisk utvalg hos Esprit


Esprit er for de som ikke ønsker at en god stil skal gå utover lommeboken. Hos det amerikanske motehuset vil du få klær med en perfekt passform og med farger som gir deg lyst til å stå opp om morgenen. Kanskje du foretrekker lekre og florlette kjoler, jeans eller komfortable bukser i lin-lignende stoff. Kanskje du trives i chinos fremfor dressbukser, eller behøver du noen nye og komfortable T-skjorter til sommerferien?

Behøver du å oppdatere sesonggarderoben eller mangler du det perfekte antrekket til den spesielle anledningen? Her vil du finne et hav av bukser, T-skjorter, ullgensere, kjoler, skjørt, jakker, chinos, skjorter og annet tilbehør. Finn din nye basisgarderobe eller de perfekte kjolene til sydenferien. Er du på utkikk etter nye klær til den nye jobben, eller kanskje du leter spesifikt etter et par lyseblå chinos?


Kjøp Esprit hos Miinto


Her hos Miinto har vi samlet sammen et stort utvalg fra det gloabe motehuset, som designer klær til menn og kvinner for enhver anledning. Uansett om du skal i barnedåp, på hyttetur eller bare er på leting etter dine nye favorittjeans, så behøver du ikke lete lenger. Her vil du kunne mikse og passe sammen ulike fargekombinasjoner og tilbehør for å finne ditt personlige stiluttrykk. Du finner alt du trenger her hos Miinto.

Fjern alle filter

Esprit

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.