Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

ETON

Det svenske merket Eton har eksistert siden 1929 og har siden starten vært kjent for godt håndverk og høy kvalitet. Alle Eton-skjorter er laget av 45 forskjellige deler og sydd med ikke mindre enn 12.000 masker. Designerne bak har mange års erfaring med å produsere den helt perfekte skjorten både når det gjelder design og passform. Tilpasningen til en skjorte er avgjørende, og det er derfor Eton har valgt forskjellige passformer, ettersom ingen kropper er like. Eton har derfor fire passformer; Super Slim Fit, Slim Fit, Contemporary Fit og Classic Fit. Her hos Miinto har vi et bredt utvalg av Etons skjorter i alle passformer, fordi alle menn elsker Etons høye kvalitet og perfekte passform – uansett hvilken kropp man har.


Eton-skjorter for enhver mann


Eton lager skjorter som passer deg - men de er som sagt fullstendig klare over at det ikke finnes noen mannekropp som er like. Og nettopp derfor kommer skjortene i fire forskjellige passformer som beskrevet ovenfor. Nedenfor kan du se nærmere hva de forskjellige kategoriene innebærer: Super slim fit - veldig slank modell Slim fit - slank modell Contemporary fit - moderat form og har sømmer i ryggen og uten brystlomme Classic fit - klassisk modell med god plass og tilgjengelig med brystlomme


Formelt, uformelt og alt imellom


Eton-skjorter passer perfekt til både hverdag og fest. Skjortene passer til en lang dag på jobben, og derfor vil du selvsagt finne et stort utvalg av formelle forretningsskjorter laget av den fineste bomull. Vi har også et stort utvalg av casual skjorter som er litt mer uformelle og avslappede i uttrykket, og er ofte laget av enten oxford, flanell eller denim. Du kan med fordel velge modell, farger og materiale avhengig av anledningen skjorten skal brukes til.

For noen menn vil forretningsskjorten bare passe til formelle anledninger som bryllup og store jubileum, mens andre foretrekker en mer uformell modell til enhver anledning. På samme måte foretrekker andre at arbeidsdagen foregår i en godt slitt skjorte og kanskje til og med et slips. Uansett hva du foretrekker, har vi en Eton-skjorte som passer til anledningen, og ikke minst til din personlige stil.

Hvis du skal være ekstra fin, er Etons utvalg av fint vevde kveldskjorter i for eksempel bomull eller sateng verdt å se nærmere på.


En skjorte du kan få glede av i mange år


Hver eneste skjorte fra Eton er laget i henhold til merkets forskrift om at bare det beste er bra nok. Skjortene er produsert av de fineste materialene og ved hjelp av det beste håndverket som kan oppdrives. Du får dessuten alltid en gjennomarbeidet finish, og merket bruker den nyeste og mest moderne teknologien for å gjøre hver skjorte perfekt.

Hvis du tar godt vare på Eton-skjorten din, kan du være sikker på at du får glede av den i mange, mange år fremover. Kvaliteten er ikke til å ta feil av. Den høye kvaliteten som alle Eton-skjorter er laget av, gjør at de varer lenge og reduserer miljøpåvirkningen siden du kan bruke den igjen og igjen.

Fjern alle filter

Eton

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.