Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ETRO

Etro har i over førti år stolt vært synonymt med en «Made in Italy»-livsstil. De er kjente for å lage design av høykvalitetsmaterialer som består av edle og naturlige fibre, originale trykk og nyskapende farger.

I 1981 lanserte Etro en linje med møbeltekstiler, og merket har siden levert fine og slitesterke tekstiler til interiørarkitekter og designer over hele verden, i tillegg til selv å benytte seg av dem i merkets egne design. Mange tenker sannsynligvis på Paisley-mønster når de hører navnet Etro. Noe som ikke er så merkelig, for mønsteret var hyppig brukt i den første kolleksjonen deres, og har siden blitt en naturlig del av signaturdesignet deres.


En kreativ drivkraft


Merket lanserte hyllevarekolleksjoner for både kvinner og menn på 1990-tallet. Her ble Etro umiddelbart anerkjent for deres stilistiske oppfinnsomhet og forskning, både i materialvalg og i selve produksjonen. Bruken av kunstige trykk og farger kombinert med ekstraordinært håndverk, oppmerksomhet på detaljer og moderne silhuetter, har gjort det mulig for det italienske merket å vokse konstant. Gjennom årene har Etro blitt en drivkraft og omdreiningspunkt for kreativitet og innovasjon, selv om merket fremdeles har tette bånd til en tradisjon som er sterkt rekombinert. Etro kaller dette for «Ny tradisjon», et sentralt konsept som har blitt en betydelig merkeverdi.


Stort utvalg av dameklær


Her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av dameklær fra Etro. Vi holder alltid øye med hva som rører seg hos det italienske merket, og vi holder oss hele tiden oppdaterte på merkets siste kreasjoner.

Det har aldri vært enklere å få tak i en kjole, veske, bluse, bukse, skjørt eller andre dameklær fra dette italienske klassiske merket enn nå, og ved å ta en liten kikk på det brede sortimentet kan det hende du plutselige finner den nye favorittkjolen eller yndlingsvesken din.

En skikkelig signaturbluse, et par klassiske jeans og en fargerik jakke er alle uunnværlige deler i de aller fleste stilbevisste og motebevisste kvinners garderobe. Her kan du få oppdatert garderoben din med dame- og herreklær som skiller seg ut, og tilføre et ekstra piff til ethvert antrekk med deres berømte paisleymønster og dristige fargevalg.


Også store innenfor interiør


Etro har også i flere år levert interiørartikler som duftlys, diffusorer, puter, serveringsfat, sengesett og flotte små esker og bokser. Designene er svært forskjellige, og man finner alltid noe som passer til ethvert hjem. Felles for alle produktene er den umiskjennelige kvaliteten som preger alle designene og produktene fra det italienske merket. Det er design som helt klart er kosmopolitisk kombinert med en chic italiensk stil som kan forvandle ethvert hus og leilighet til et hjem.


Kjøp elegante design fra Etro hos Miinto


Her hos Miinto er vi glade for å kunne presentere Etro for et stort publikum, og vi håper flere moteinteresserte kvinner og menn får øynene opp for dette klassiske italienske merket. Når du handler hos Miinto handler du samtidig med en av de over 400 andre lokale butikkene som er representert her på siden. Det innebærer at du kan velge mellom mer enn 90 000 forskjellige produkter fra mer enn 2000 forskjellige merker. Du har dessuten alltid 14 dagers full returrett, og får tilbud om gratis frakt hvis du handler for mer enn 499 kroner. Det er med andre ord trygt og sikkert å handle her hos oss, og vi håper du finner noe som passer perfekt for deg her inne. Enten blant det store utvalget av Etro som du finner her på siden, eller blant alle de andre motehusene og designerne.

Fjern alle filter

Etro

Side 1 Av 24

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.