Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

EXENTRI

Med en lommebok eller kortholder fra det norske merket Exentri, har du alltid kortene dine lett tilgjengelig. Den tradisjonelle kortholderen har her blitt utviklet til en smart løsning som gir deg oppbevaring av de viktigste kortene dine, og samtidig har plass til pengesedler.

En kortholder fra Exentri fyller minimalt i lomma, men allikevel kan du ha kort, pengesedler og kvitteringer uten at de blir krøllete. Alle modellene er lekkert utformet og er laget av kvalitetsmaterialer. Prisen er det heller ikke noe å si på. Her hos Miinto har vi et godt utvalg av de fantastiske produktene fra Exentri, så vi er sikre på at du finner en kortholder som er helt perfekt til deg også.


Gjennomtenkt kortholder


Det norske firmaet Exentri har skapt små mesterverker du kan putte i lomma. De har forbundet den tradisjonelle pungen av skinn med den mer moderne kortholderen med et hardt skall. De har virkelig klart å skape verdifulle produkter som også utstråler klasse og stil. I tillegg er de utrolig funksjonelle og enkle, og derfor lette å bruke. Alt er gjennomtenkt, og kortholderne fyller absolutt så lite som overhodet mulig. De har også lekre funksjoner og detaljer som gjør at man ikke behøver å åpne kortholderen for å få tak i de kortene man bruker mest. Man skal bare skyve kortet opp med tommelen, siden det er laget en akkurat passe stor åpning til dette formålet.


Kun de beste materialene


Selve grunnlaget og fundamentet for alt det Exentri lager, finner vi godt håndverk og førsteklasses materialer. Pungene og kortholderne er alle funksjonelt utformet med rene linjer, og er laget av kvalitetsmaterialer. Førsteklasses kuskinn med nylonsømmer sikrer at kortene glir lett ut og inn av kortholderne, og rammen av rustfritt stål øker stabiliteten og holdbarheten. Dette er norsk design på sitt aller beste, og du finner mange forskjellige modeller i flere forskjellige farger.


RFID Block


«RFID» er en forkortelse for «Radio Frequency Identification». Kortholderne fra Exentri er utstyrt slik at de blokkerer for denne teknologien. Det gjør at kortene dine er beskyttet mot elektronisk lommetyveri. I dag har mange kort en chip og en antenne for trådløs kommunikasjon. På denne måten kan man betale uten at kortet behøver å komme i direkte fysisk kontakt med betalingsterminalen. Det som kan være problemet med dette, er at kort med slike funksjoner kan avleses av tyver utstyrt med små terminallignende apparater. En tyv kan altså stå inntil deg, og med det rette utstyret stjele personlige opplysninger fra deg. Derfor er alle kortholderne fra Exentri utstyrt slik at de blokkerer RFID-signaler for å ta vare på dine personlige opplysninger, og ikke minst kortene dine, på en best mulig måte.


Elegant og funksjonelt


En kortholder fra Exentri er flott, funksjonell og elegant, og er utstyrt med nyskapende og unike funksjoner. Det er en fleksibel måte å oppbevare kortene sine på, og du får kjapp tilgang til de kortene du bruker mest. Det norske firmaet har klart å kombinere elegant design med funksjonalitet og førsteklasses materialer, som bare er helt perfekt for moderne kvinner som menn.

Fjern alle filter

Exentri

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.