Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

FAITHFULL THE BRAND

Hva får du om du blander vintage, reiser og feminin eleganse sammen? Du får Faithfull the Brand. En merkevare som har funnet inspirasjon fra eksotiske reiser, med vintage detaljer og klær laget for den elegante kvinnen. Et unikt og personlig klesmerke, som gir tilbake til verden.


Reisen til Faithfull the Brand


Men hvor starter egentlig selve reisen til Faithfull the Brand? På Bali, faktisk! I 2010 ble denne merkevaren grunnlagt i Indonesias varme av en mann og kone, og det er den samme varmen som nå lever videre i klesplaggene. Klesplagg som skal gi et eksotisk og unikt uttrykk, men som er ment til hverdagseleganse. Men det er ikke kun flagrende, lange kjoler som Faithfull the Brand produserer, det er også fargerike kolleksjoner av badetøy, bukser, skjørt, topper, jumpsuits og mye mer. Alt er etisk produsert, og inspirert av reiser og vintage.


Blanding av australsk og skandinavisk


Merket Faithfull The Brand ble grunnlagt på Bali av Sarah-Jane Abrahams og Helle Them-Enger. Deres respektive bakgrunn ga dem muligheten til å forene den australske «easy-going spirit» med skandinavisk chic minimalisme. Merket lager dameklær med tanke på reisende, og merkets etos har siden starten vært å skape en avslappet stil med deres utvalg av wrap-kjoler, slip-on topper og komfortable, lette bukser. Klærne preges av blomstermønstre og løse silhuetter, og designene er skreddersydde til solfylte dager og milde kvelder ved sjøen. Deres jordfargede fargepalett er preget av fyldig burgunder og nyanser av himmelblå, og leder tankene hen på de vakre fargetonene i det balinesiske landskapet.


Luksuriøst og bekymringsløst


Blant de mest populære plaggene finner du rufsete topper med bare skuldre og flagrende kjoler med enkle striper og dusker. Merket balanserer lekent mellom det dristige og tilbakeholdende, med lårkorte kjoler og fyldige ermer. Frodig sateng og luftig lin markerer Faithfulls design som den perfekte blandingen av det luksuriøse og praktiske. Hvert eneste plagg fra Faithfull The Brand er designet, trykt og farget på Bali. Kolleksjonene henter inspirasjon fra solfylte ferieturer og dovne dager på stranden, og lar deg fylle garderoben med luksuriøse minner om solfylte og bekymringsløse dager på ferie.


Samarbeid med lokalsamfunnet


Det var flere årsaker til at merket valgte å bruke Bali som base. For det første ga det merket muligheter til å støtte lokale håndverkere og lokalsamfunnet, noe som igjen har ført til at de har blitt nært knyttet til merket. Og for det andre er det viktig for merket å vite hvordan produktene blir laget og hvem som lager dem. Merket har et stort ønske om å ha en personlig forbindelse med hver og en av de ansatte for å sikre at de blir tatt godt vare på. Ved å være basert i Indonesia og samarbeide så tett med disse lokalsamfunnene, er de i stand til å støtte og oppmuntre lokale håndverkere til å lage vakre håndlagde produkter.


Etisk produksjon og håndverk


Selve hovedkontoret og produksjonen av klær holder også til i varmen i Indonesia. Dette gir også merkets grunnleggere en sterk tilknytning til de lokale produsentene som består av syere, trykkere og andre håndverkere innen tekstil. Som regel har håndverkerne fått sin viten gjennom generasjoner, og Faithfull the Brand gir dem en mulighet til å vokse og bidra til merkevaren. Målet er å støtte flere lokale produsenter i fremtiden, men også økonomien i Bali, da Faithfull the Brand er ved å vokse større og større.

Med et større og større søkelys på etikk og bærekraft innenfor mote, ser merkevarer fordelene ved å være mer gjennomsiktige i forhold til hvor produktene deres kommer fra. Men for å få suksess med dette, krever det at etikken og bærekraften er ekte. Og det er heldigvis helt naturlig for Faithfull The Brand. Merket ser ikke på bærekraft og etikk som en trend, men som en grunnleggende og avgjørende del av hele virksomheten. De er stolte over å være ærlige og omsorgsfulle, og fokuserer på menneskene som produserer klærne og viser respekt for kundene, de ansatte og samfunnene rundt.

Selv om Faithfull har hatt fokus på etikk og miljø siden begynnelsen, har merket opplevd en sterk vekst de siste årene. Dette kommer helt klart blant annet fra at forbrukere blir mer bevisste på hvordan deres shoppingvaner kan skade både miljøet og lokalsamfunnene hvis de ikke velger klokt. Bærekraft er nå et kjent ord for de fleste og forbrukerne er mer bevisste om dette i deres daglige liv. Forbrukerne vil ha god samvittighet i forhold til hva de har pop seg og hvor det kommer fra - og er villige til å betale litt ekstra for det.


For den reisende


Det er ikke bare budskapet om etikk og bærekraft som har ført til at merket er så populært - for det er først og fremst klærne selv. De vakre kjolene, topper, skjørt og badetøyet er utvilsomt ettertraktet, designet for avslappede situasjoner og ekte kvinner på reisefot. Hos Faithfull The Brand finner du stilige plagg som raskt kan kastes ned i kofferten og brukes uten å måtte stryke det før bruk. Og det er et konsept som forbrukerne virkelig har tatt til seg.


Inspirert av reiser og vintage


Vintage har blitt et populært uttrykk og en trend i hele verden. Faithfull the Brand har derfor samlet en stor dose inspirasjon fra klær som er funnet på de uendelig mange vintagebutikkene i de mange kriker og kroker globalt. Reiser er derfor en viktig del av Faithfull, og det er alltid spennende å oppdage nye mønstre som de ønsker å dele gjennom sine klær. Med andre ord er dette klesmerket et perfekt valg for de eventyrlystne og reiseglade kvinner der ute. Og spesielt for dem som ønsker klær til hverdagsbruk, men som har det lille ekstra. Oppdag vårt brede utvalg av sommerlige omslagskjoler, flagrende skjørt, yndige bluser og freshe stråvesker fra det norsk-australske klesmerket fra Bali.

Fjern alle filter

Faithfull the brand

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.