Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Faithfull the brand (76)

Hva får du om du blander vintage, reiser og feminin eleganse sammen? Du får Faithfull the Brand. En merkevare som har funnet inspirasjon fra eksotiske reiser, med vintage detaljer og klær laget for den elegante kvinnen. Et unikt og personlig klesmerke, som gir tilbake til verden.

Reisen til Faithfull the Brand

Men hvor starter egentlig selve reisen til Faithfull the Brand? På Bali, faktisk! I 2010 ble denne merkevaren grunnlagt i Indonesias varme av en mann og kone, og det er den samme varmen som nå lever videre i klesplaggene. Klesplagg som skal gi et eksotisk og unikt uttrykk, men som er ment til hverdagseleganse. Men det er ikke kun flagrende, lange kjoler som Faithfull the Brand produserer, det er også fargerike kolleksjoner av badetøy, bukser, skjørt, topper, jumpsuits og mye mer. Alt er etisk produsert, og inspirert av reiser og vintage.

Etisk produksjon og håndverk

Selve hovedkontoret og produksjonen av klær holder også til i varmen i Indonesia. Dette gir også merkets grunnleggere en sterk tilknytning til de lokale produsentene som består av syere, trykkere og andre håndverkere innen tekstil. Som regel har håndverkerne fått sin viten gjennom generasjoner, og Faithfull the Brand gir dem en mulighet til å vokse og bidra til merkevaren. Målet er å støtte flere lokale produsenter i fremtiden, men også økonomien i Bali, da Faithfull the Brand er ved å vokse større og større.

Inspirert av reiser og vintage

Vintage har blitt et populært uttrykk og en trend i hele verden. Faithfull the Brand har derfor samlet en stor dose inspirasjon fra klær som er funnet på de uendelig mange vintagebutikkene i de mange kriker og kroker globalt. Reiser er derfor en viktig del av Faithfull, og det er alltid spennende å oppdage nye mønstre som de ønsker å dele gjennom sine klær. Med andre ord er dette klesmerket et perfekt valg for de eventyrlystne og reiseglade kvinner der ute. Og spesielt for dem som ønsker klær til hverdagsbruk, men som har det lille ekstra. Oppdag vårt brede utvalg av sommerlige omslagskjoler, flagrende skjørt, yndige bluser og freshe stråvesker fra det norsk-australske klesmerket fra Bali.LA DEG OGSÅ INSPIRERE AV:

Bluser

Kjoler

Sandaler

Solbriller

Sommerkjoler

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

76 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.