Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FENDI

Her hos Miinto er vi stolte av å kunne tilby et stort utvalg av det berømte, Italienske motehuset Fendi. Dette internasjonale, verdenskjente motehuset tilbyr klær og sko til kvinner, menn og barn og du kan dermed finne noe til hele familien her hos oss.

Den ikoniske logoen er for mange selve betegnelsen på god kvalitet og en selvsikker stil. De produserer nemlig såkalte ready-to-wear-kolleksjoner. Med sine kjente pels og skinnprodukter har Fendi vært et av de mest berømte motehusene i Italia – og det sier ganske mye, for konkurransen er stor. Over hele verden har folk falt for Fendis stilrene og flotte design som passer like godt til hverdag som til fest.


Fendi til enhver anledning


Du har garantert sett plaggene fra dette merket på de største kjendisene, på den røde løperen og i motemagasiner i mange år allerede. Deres stil er elsket over hele verden og deres plagg kan brukes til enhver anledning.

Her hos Miinto kan du finne det beste Fendi har å by på. Friske kjoler, vesker, gensere, sko, bukser, T-skjorter og mye mer er bare noe av det du kan finne her på siden. Vi har her samlet alt sammen i én stor oversikt, sånn at du enkelt kan la deg inspirere og finne ditt neste drømmeplagg.

Trenger du for eksempel et par lekre sko til den neste festen? Da kan du finne et par høyhælte sko her, som får deg til å ose av selvsikkerhet og stil. Eller trenger du kanskje en ny veske? Fendi har også designet et stort antall ikoniske vesker i høyeste kvalitet. Dette merket er kjent for å bruke skinn- og pelsmaterialer i den høyeste kvaliteten – du får med andre ord plagg og tilbehør som varer sesong etter sesong og år etter år.


En historisk reise


Dette Italienske motehuset ble stiftet av ekteparet Adele og Eduardo Fendi allerede i 1925. De er altså et historisk merke med mange år og tidsepoker bak seg. Mest kjente er de kanskje for at de fikk med seg legenden Karl Lagerfelt. Denne tyske designeren har gjennom sin karriere jobbet med noen av verdens største motehus som Chanel, Yves Saint Laurent og Balmain og er kjent for sine banebrytende og nytenkende design. Samarbeidet hans med Fendi skulle ende opp med å bli svært suksessfullt og livslangt. Han ble i 1967 ansatt av Fendi for å hjelpe til med å gjøre pels mer moteriktig. Dette lyktes han i stor grad med, og dette ikoniske samarbeidet fortsatte faktisk helt frem til Lagerfelts død i 2019.


Kjøp Fendi hos Miinto


Vi elsker gode design og god kvalitet. Derfor er vi ekstra stolte av å kunne tilby et så stort utvalg av Fendi her hos oss via våre mange store samarbeidsbutikker. Vi har gjort det ekstra enkelt for deg å kjøpe luksusvarer på nett. Du trenger ikke lenger dra til butikken for å handle, men kan med få klikk bestille hjem dine nye favorittplagg. Det betyr at du kan bestille hjem akkurat det du ønsker deg fra dette eksklusive motehuset og få det levert hjem på få dager. Har du noen spørsmål, eller har du bruk for hjelp, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss.


Inspirasjon for ditt neste drømmeplagg


Her hos Miinto kan du finne det beste Fendi har å by på, fra friske kjoler til vesker, gensere, sko, bukser, T-skjorter og mye mer. Vi har samlet alt sammen i en stor oversikt, slik at du enkelt kan la deg inspirere og finne ditt neste drømmeplagg. Uansett om du trenger et par lekre sko til den neste festen eller en ny veske, så har Fendi designet et stort antall ikoniske plagg og tilbehør i høyeste kvalitet. La deg bli inspirert!


Unike og eksklusive design fra Fendi


Fendi er kjent for å tenke kreativt og utenfor boksen, mens de samtidig bevarer sin elegante og stilrene identitet. Merket har et rykte for å eksperimentere med ulike materialer og teknikker i designene sine, noe som gjør dem eksklusive og unike. De har også utforsket bruken av 3D-printing teknologi i noen av kolleksjonene sine, og har eksperimentert med å kombinere ulike tekstiler og materialer i plaggene. Dette gjør Fendi-merket til en innovativ og unik opplevelse.


Fendi Baguette


Den ikoniske vesken som startet det hele. Skapt av Silvia Venturini Fendi på 90-tallet, har denne vesken blitt en nødvendighet for de aller kjendisene, fra Madonna til Naomi Campbell. Med sin enkle, men likevel sofistikerte stil, har Baguetten blitt en favoritt hos både fashionistaer og kjendiser verden over. Men det er ikke bare stilen som gjør denne vesken så populær – kvaliteten og håndverket som ligger bak, gjør at denne vesken holder seg aktuell år etter år. Oppdag Baguetten og alle de andre ikoniske Fendi-kreasjonene hos oss, og se hvorfor Fendi fortsetter å være et av de mest elskede motemerkene i verden.


Fornyelse og innovasjon


Fendi har også alltid vært opptatt av å fornye seg selv og å holde seg oppdatert med de siste trendene. De har derfor ofte samarbeidet med unge, lovende designere for å bringe nytt liv og nye ideer inn i merket. Fendi kan overraske med gode forfriskelser uten å ødelegge den gode stilen de leverer i alle år. Gjennom moteverdens tid har det vært viktig å kunne opprettholde sine opprinnelige verdier og ikke miste sin identitet ved å eksperimentere med forskjellige former og kontraster for å skille seg ut og skape nye og uventede design, Fendi er et prinsippfast eksempel på dette!

Fendi's omdømme er bygget på kvaliteten på produktene, håndverket som går inn i dem, og dens unike, innovative, intellektuelle, elegante og eksklusive stil ved å knytte forbindelse mellom motebevisste kunder og topp-butikker i verden. Unn deg mote hvor folk kommer til og spør hvor du har plagget fra, du er kun noen få tastetrykk unna!


En bærekraftig fremtid


Miintos samarbeid med Fendi bidrar til å skape en bærekraftig moteindustri, der overproduksjon og avfall minimeres. Ved å knytte forbindelse mellom kunder og butikker som allerede har produktene klare for å sendes til deg, kan vi gjøre best mulig bruk av eksisterende ressurser.


Opplev skjønnhet og eleganse med Fendi


På vår side kan du finne et bredt utvalg av Fendi-produkter, fra friske og trendy design til klassiske og tidløse plagg. Vi ønsker at våre kunder skal kunne uttrykke seg selv og sin individualitet, og vi tror at Fendi's diverse produktutvalg kan hjelpe dem med dette. Kjøp Fendi hos Miinto og opplev skjønnheten og elegansen til dette ikoniske merket.

Fjern alle filter

Fendi

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.