Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FERM LIVING

Det danske merket Ferm LIVING har interiør inspirert av retro sjarm og skandinaviske tradisjoner blandet med grafiske innslag. Dette gjør produktene både nostalgiske og trendy. Interiøreventyret startet med at grafisk designer Trine Andersen ikke fant tapeter i den stilen hun ønsket og laget derfor sin egen tapet. Hun fikk så god tilbakemelding på tapeten at hun etterhvert utvidet. Nå kan man få en rekke interiørartikler fra Ferm LIVING som lamper, puter, servise, wallsticker, sengetøy og annet interiør.

Ferm LIVING fokuserer mye på «ærlige» materialer som organisk bomull, ull, tre, porselen og metall. Med geometriske former, innslag fra naturen og retro farger passer produktene perfekt til folk som er bevisst på interiør og ønsker noe som ikke alle andre har.

Bruk en wallsticker fra Ferm LIVING på badet for å pynte opp uten å bore i flisene. Velg en tapet til barnerommet som er like populær hos både barn og voksne. Lampene i røkt eik gir et lunt inntrykk i rommet, uansett om det er stuen eller soverommet. Ferm LIVING oppbevaringsløsninger gir orden på kjøkkenet samtidig som det pynter opp.

Produktene fra Ferm LIVING passer like godt inn i et retro og nostalgisk hjem som sammen med en mer moderne stil på grunn av de grafiske formene og elementene. Man trenger ikke å ha barn i hus for å like de lekne putene med ulike fargerike design på. Du finner et utvalg interiør fra Ferm LIVING her på miinto.no.

Fjern alle filter

Ferm Living

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.