Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Ferm Living (26)

Det danske merket Ferm LIVING har interiør inspirert av retro sjarm og skandinaviske tradisjoner blandet med grafiske innslag. Dette gjør produktene både nostalgiske og trendy. Interiøreventyret startet med at grafisk designer Trine Andersen ikke fant tapeter i den stilen hun ønsket og laget derfor sin egen tapet. Hun fikk så god tilbakemelding på tapeten at hun etterhvert utvidet. Nå kan man få en rekke interiørartikler fra Ferm LIVING som lamper, puter, servise, wallsticker, sengetøy og annet interiør.

Ferm LIVING fokuserer mye på «ærlige» materialer som organisk bomull, ull, tre, porselen og metall. Med geometriske former, innslag fra naturen og retro farger passer produktene perfekt til folk som er bevisst på interiør og ønsker noe som ikke alle andre har.

Bruk en wallsticker fra Ferm LIVING på badet for å pynte opp uten å bore i flisene. Velg en tapet til barnerommet som er like populær hos både barn og voksne. Lampene i røkt eik gir et lunt inntrykk i rommet, uansett om det er stuen eller soverommet. Ferm LIVING oppbevaringsløsninger gir orden på kjøkkenet samtidig som det pynter opp.

Produktene fra Ferm LIVING passer like godt inn i et retro og nostalgisk hjem som sammen med en mer moderne stil på grunn av de grafiske formene og elementene. Man trenger ikke å ha barn i hus for å like de lekne putene med ulike fargerike design på. Du finner et utvalg interiør fra Ferm LIVING her på miinto.no. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

26 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.