Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

fila

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FILA

Fila lager sneakers for deg som lever en aktiv hverdag og er opptatt av mote samtidig. Skoene er stilige og veldig komfortable, selv etter at du har hatt dem på i mange timer. Sko fra Fila passer både til jobben og når du beveger deg rundt i hverdagens landskap.

Fila ble etablert i 1911, og er dermed et av de eldste sportsmerkene i hele verden. Det er et familieeid merke, og ble i sin tid grunnlagt av to brødre. I begynnelsen var det primære fokuset på sportsklær av høy kvalitet, men i takt med at merket ble større og større og kjent i hele verden, utvidet de sortimentet.


Fra kjoler til tennissko


Da brødrene etablerte firmaet i 1911, utførte de alminnelige skredderoppgaver som å sy kjoler og dresser til de lokale innbyggerne. Etter 12 år utviklet den lille bedriften seg til å bli en spesialist innenfor strikkevarer og trikotasje. Allerede den gangen var de kjent over hele Italia for gode kvalitetsprodukter. 20 år senere fusjonerte firmaet med Fratelli, og fortsatte under navnet Fratelli Fila. I 1968 ansatte firmaet Enrico Frachey, som kjente sportsverden veldig godt og da spesielt tennis. Tanken var at hvis Fila kunne slå gjennom innenfor den sporten, så ville man automatisk få oppmerksomhet fra hele verden via fjernsynsutsendingene. Denne planen lykkes. Nå produserer Fila sportsklær til mange andre sportsgrener, men fokuset er fortsatt på tennis.


Komfort og design


I dag lager Fila alle former for sportsutstyr, og har sponset flere av de aller største idrettsstjernene verden har sett. Her kan blant annet Boris Becker og Björn Borg nevnes. Det er ingen tvil om at disse sponsoratene har vært med til å markedsføre merket, slik at det er kjent over hele verden. Skoene lages til både kvinner og menn, og er lette, ergonomisk korrekte og komfortable å ha på. I tillegg til den gode komforten, har Fila alltid vært et sportsmerke som leverer lekkert og avslappet design. Hver eneste kolleksjon er tilpasset de seneste trendene, og alle produktene fremstår som avslappede og stilige. Hvis du lever en aktiv hverdag, så er Fila skomerket for deg. For selv om Fila også lager klær, så er det nok sneakers de er mest kjent for. De leveres i flere flotte farger og mønstre, slik at det er noe til enhver smak.


Fila Dis


Noen av de mest ikoniske skoene fra 90-tallet, er helt klart Fila Disruptor, eller bare Dis, som de også er kjent som. Hvis du tar på deg disse skoene så får du garantert respekt på gata. Ikke bare hjelper den fete EVA-sålen på komforten, men den gir deg også ekstra høyde. Med denne modellen kan du velge alt fra iøynefallende farger til enkle hvite sko, og skape ditt helt eget look. Fila Disruptor kan brukes både som hverdagssko, og når du skal en tur på treningssenteret. Match sneakersene med en hettegenser, og bli parat til enhver utfordring dagen har å by på.


Bredt utvalg


Fila produserer et bredt utvalg av sportssko og sneakers, samt mer avslappede sko, som for eksempel badesandaler og alminnelige sandaler. Felles for alle skoene er de avrundede og organiske formene, de ensfargede flatene, og selvfølgelig det alltid tilstedeværende sporty looket. De mer avslappede skoene kjennetegnes av det litt hip-hop-inspirerte designet, med kontrastfarger og forskjellige mønstre. Sportssko, og spesielt sneakers, henter gjerne designelementer fra basketball og tennis.

Fjern alle filter

Fila

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.