Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FILLING PIECES

Filling Pieces er et nederlandske sneakersmerke som har forandret spillereglene for sneakersindustrien siden 2009. Merket ble grunnlagt av Guillaume Philibert, og har på kort tid blitt en av de mest populære og anerkjente sneakersmerkene på markedet.


Historien bak Filling Pieces


Filling Pieces ble grunnlagt i Amsterdam i 2009 av Guillaume Philibert. Philibert hadde lenge vært interessert i sneakers og mote, og han la merke til at det var en stor mangel på sneakers som kombinerte høy kvalitet med rimelige priser.

Med denne visjonen i bakhodet begynte Philibert å designe og produsere sine egne sneakers i 2009. Han startet med å selge dem fra sin egen nettside, og det tok ikke lang tid før han fikk oppmerksomhet fra både kjendiser og moteeksperter.

Siden den gang har Filling Pieces vokst til å bli et globalt fenomen, med butikker over hele verden og samarbeid med noen av de største merkene i bransjen.


Filosofien bak Filling Pieces


Filosofien bak Filling Pieces er å lage sneakers som kombinerer høy kvalitet med rimelige priser. Merket fokuserer på å bruke de beste materialene og teknologiene for å lage sneakers som er både komfortable og stilige.

Filling Pieces tror også på å skape produkter som er unike og innovative. Merket er kjent for å eksperimentere med forskjellige materialer og teknologier for å skape sneakers som skiller seg ut fra mengden.


Design og kolleksjoner


Filling Pieces er kjent for sitt minimalistiske og moderne design, som kombinerer klassisk sneakerstil med moderne estetikk. Merkets kolleksjoner inkluderer alt fra klassiske lavt-snitt sneakers til høye snøresko og tekniske løpesko.

Filling Pieces designer også klær og tilbehør som passer perfekt til merkets sneakers. Klærne er ofte enkle og stilige, med rene linjer og en moderne estetikk.


Samarbeid og samlinger


Filling Pieces har samarbeidet med noen av de største merkene og designerne i bransjen, inkludert Puma, Barneys New York og Ronnie Fieg. Merket har også samarbeidet med artister som Jorja Smith og A$AP Rocky.

Filling Pieces har også lansert flere samlinger som har fått mye oppmerksomhet i bransjen. Blant annet har merket samarbeidet med det nederlandske kunst- og designkollektivet ByBorre for å lage en eksperimentell kolleksjon som utforsker tekstiler og teknologi.

Fjern alle filter

Filling Pieces

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.