Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FITFLOP

Er du på jakt etter noen sko eller sandaler hvor komfort og utseende går hånd i hånd? Da bør du vurdere å sjekke ut vårt utvalg av det engelske merket Fitflop. De har nemlig blitt kjent for deres nyskapende sko, hvor det ergonomiske og sunnhet for føttene står i fokus – men uten å gå på kompromiss med design, mote og stil. Det hele startet med de tradisjonelle flipflopene som de ønsket å gjøre til noe komfortabelt og brukervennlig, og i dag har de et imperium av sko som både ser bra ut og som er bra for føttene våre.

Her på denne siden kan du ta en nærmere kikk på hele vårt store utvalg av sko fra Fitflop. Her kan du finne alt fra de originale flipfloppene til sneakers og vintersko. Du kan med andre ord finne akkurat den typen sko du er på jakt etter, og samtidig bevare noen sunne føtter som trives selv om du har på deg sko hele dagen.


Hvem er Fitflop?


Historien om Fitflop er en historie om suksess. Det hele startet i London i 2007 med et ønske om å lage behagelige sko for kvinner. Enten det er snakk om sandaler, flipflops eller høyhælte sko har mange kvinner i årevis lidd seg gjennom dagen i sko som ser utrolig bra ut, men som ikke er særlig behagelig på føttene. Det ønsket Fitflop å gjøre noe med.

Det første de gjorde var å lage en nyskapende versjon av den klassiske flipfloppen. Dette er noen sko som typisk har blitt brukt på stranden, på hytta eller innendørs når man bare skal slenge på seg noen enkle sko for å bevege seg litt ute. De er utrolig luftige, noe som er deilig på varme dager, men de har ikke vært noe man kan ha på seg hele dagen. Dette ønsket Fitflop å gjøre noe med. Fitflop sine sandaler er utrolig behagelige å gå i, og de støtter opp leddene i føttene, og avlaster de faktisk opptil 17 %. Dette ble en slager blant kvinner i England, og etterhvert begynte Fitflop å utvide sitt utvalg med også å produsere andre typer sko.


Kjøp dine Fitflop hos Miinto


Her hos Miinto er vi utrolig glade for å kunne tilby et stort utvalg av sko til Fitflop. Her kan du finne sandaler, kilehæler, sneakers, vintersko og alt du kan forestille deg av sko. Alle sammen er tidløst utformet, men finner likevel ut av å følge moten. Du kan alltid føle deg helt trygg på at når du velger deg noen sko fra Fitflop, så får du noen sko som du kan bruke i mange sesonger og år fremover.

Design og mote bør ikke gå på bekostning av kropp og helse, og det er derfor Fitflop har fått den posisjonen i markedet de har. Med deres nyskapende sko og design har de klart å kombinere komfort med stil, sånn at du alltid kan føle deg frisk og bra, selv om du går med sko hele arbeidsdagen eller skal gå langt.

Fjern alle filter

Fitflop

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.