Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

five units

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FIVEUNITS

Hvis du har lyst til å finne et par nye yndlingsbukser, så bør du kikke nærmere på hva FIVEUNITS har å tilby. Her går komfort, kvalitet og mote opp i en høyere enhet, og buksene blir fort en uunnværlig del av garderoben din.

FIVEUNITS er merket hvor det sofistikerte møter mote i lekre materialer, komfort og passform. De har et brennende ønske og ambisjon om å skape de perfekte jeans som er uunnværlige i enhver kvinnes garderobe. Merket ønsker å være i kontakt med kundenes behov og ønsker, slik at merket ikke utelukkende skaper originaler, men også design som skiller seg ut fra mengden. Dermed får hver kvinne muligheten til å ha et par helt unike jeans, eller de perfekte buksene som setter prikken over i-en på ethvert hverdags- og kveldsantrekk.


FIVEUNITS’ kolleksjoner


FIVEUNITS jeans og bukser er antrekk som er avslappede og behagelige å ha på, og de finnes i et hav av forskjellige farger, design, passformer, kvaliteter og materialer. Merkets årlige kolleksjoner vil alltid være preget av de siste nye fargene og trendene, slik som modellene skifter fra slim-fit og skinny legs, til suitpants og bukser med brede og vide ben. FIVEUNITS er nøye med valg av materialer og kvaliteter, og har fokus på å skape komfort og anvendelighet. Dette skjer selvfølgelig uten å gå på kompromiss med trendene ellers i motebildet. De klassiske svarte buksene fra FIVEUNITS er gjengangere i de årlige kolleksjonene, og sesongene setter hele tiden sitt preg på nye tilføyelser av stiler. Disse kan være preget av mønstre og grafiske trykk, som igjen er med til å skape en ekstra dimensjon.


Dongeri og mote


FIVEUNITS ble grunnlagt tilbake i 2008, og siden den gang har de vært drevet av en lidenskap for både dongeri og mote. Holdningen er at jeans og bukser fra FIVEUNITS skal være et must-have i enhver kvinnes garderobe. Merket er dessuten dedikert i sin bruk av de seneste og mest innovative materialene, stoffene og kvaliteten. Sluttproduktet er sofistikerte og allsidige styles, som alle er perfekte til enhver stil og til ethvert antrekk.


Finn de perfekte buksene


Når du leter etter et par bukser blant FIVEUNITS store utvalg, innser du fort at man kan finne flotte design som passer til alle kroppsformer og stiler. Slim fit jeans, skinnbukser i en eksklusiv kvalitet eller herreinspirert snitt - du finner det hele hos FIVEUNITS. Hvis du trekker på deg et par jeans fra dette merket, så oppdager du fort hvorfor disse buksene er noe helt spesielt. Kvalitet og komfort er i fokus, uten at det gås på kompromiss med et trendy og moteriktig uttrykk. Det er vanskelig å trekke frem én bestemt bukse, men hvis vi må, så er Angelie 238 vanvittig populær. Denne buksen har en fantastisk passform som passer til alle kroppstyper, og den har en lekker kvalitet med stretch som fremhever beina dine. Dessuten gir den deg en slankende effekt på grunn av sømmene inn over låret. Denne buksen kan brukes som en løsere bukse som sitter rundt hoftene, eller som en høylivet bukse som sitter stramt. Angelie 238 er bare et eksempel på anvendeligheten og den gode kvaliteten som karakteriserer jeans fra FIVEUNITS.

Fjern alle filter

FIVEUNITS

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.