Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FJÄLLRÄVEN

Fjällräven er et svensk merke som produserer fantastiske sekker og klær. Designet har naturen som inspirasjonskilde, og produktene er laget til et liv på farten – uansett om du skal på jobb, ut i skogen eller på skolen.

Det erfarne firmaet blir av mange ansett som et av de ledende merkene innenfor friluftsliv, og kvaliteten er helt på topp og umulig å ta feil av. Den utrolige populære sekken har i mange år vært fast inventar på ryggen til alt fra studenter til reiseglade mennesker. Den er fortsatt en foretrukken skolesekk, og kan i dag fås i miljøvennlige alternativer, nemlig Re-Kånken. Denne modellen er laget av gjenbruksmaterialer, og er dermed med til å vise Fjällrävens vilje til å ta vare på miljøet og naturen.


Ryggsekk fra Fjällräven


Fjällräven har eksistert i snart 60 år, og kommer altså fra Sverige. Her fikk den kun 14 år gamle gutten Åke Nordin sin første idé om en fantastisk ryggsekk. Denne ryggsekken skulle etter hvert vise seg å være hele grunnlaget for bedriften som i dag fører sine produkter over hele verden. Den første ryggsekk-rammen som noensinne ble laget av vesle Åke, var laget av tre med kraftig ullstoff utenpå. Den skulle oppfylle behovet hans om en ryggsekk som var behagelig å gå med, og som ikke gjorde at man fikk vondt i ryggen etter noen kilometer. 10 år etter at han fikk den første ideen om den ultimate ryggsekken, ble firmaet stiftet i 1960. Her viste det seg at det var trerammen ble hele utgangspunktet for Fjällrävens eksistens, som han selv grunnla i en kjeller i Örnsköldsvik. Selv den dag i dag utgjør Åkes treramme fortsatt ideen bak ryggsekkene deres. Ideen om at man skal kunne bære en tung oppakning på mest mulig behagelig vis på ryggen. Det er dette som fortsatt fungerer som motivasjon for modellene i dag og i fremtiden.


Anorakk fra Fjällräven


Naturen spiller ikke bare en stor rolle i selve utformingen av designet på jakkene deres. Det er også fra naturen de finner inspirasjon til materialvalget. Når du kjøper en anorakk fra Fjällräven så får du derfor ikke bare tidløst design, men også en anorakk i slitesterke og funksjonelle materialer. De holder både vind og vær på avstand, og tåler den tøffe behandlingen som aktivitet utendørs selvfølgelig ofte byr på. Hvis du bare har lyst til å nyte naturen, og ikke bekymre deg om noe annet enn hvor du skal gå, så er en anorakk fra Fjällräven det riktige valget.


Et firma med en visjon


Fjällrävens visjon er å utvikle friluftsutstyr som gjør naturen mer tilgjengelig for flere mennesker. Teltene deres, ryggsekkene og klærne er førende innenfor friluftsmarkedet, og det kommer hele tiden nye funksjonelle og flotte modeller. Årsaken til at Fjällräven har klart å beholde posisjonen sin som et førende merke i snart 60 år, er fordi de har naturen som utgangspunkt for produktutviklingen deres. Det er naturen som er selve grunnen til at de i det hele tatt eksisterer som et suksessfullt firma, og naturen er derfor også det perfekte inspirasjonsstedet. Det er naturen som gjør at de kan fortsette å utvikle ryggsekker og klær som konstant klarer å gi barn og voksne en behagelig opplevelse, uansett om de bruker produktene til sport, skolen, jobben, naturen eller noe helt annet.


Funksjonalitet og kvalitet – Fjällrävens hemmelige ingredienser for suksess


Fjällräven er et merke som har blitt populært blant naturelskere og friluftsliv. Merket har imidlertid også blitt populært blant byorienterte mennesker som verdsetter funksjonaliteten og kvaliteten på produktet. Når det gjelder materialer i produktene, bruker Fjällräven forskjellige typer materialer i produksjonen av sine produkter, og noen av de mest brukte materialene er G-1000, Vinylon F og Polyester.

G-1000 – Dette materialet er patentert av selve Fjällräven-merket. G-1000 er et ekstremt slitesterkt og vanntett materiale. Det består av polyester og bomull, og kan behandles med voks for å bli ekstra vannbestandig. Vinylon F – Vinylon F er et syntetisk materiale som brukes til å lage Fjällräven Kanken-ryggsekker. Dette materialet er veldig slitesterkt, vanntett og lett. Polyester – Fjällräven bruker polyester i noen av sine produkter, inkludert soveposer, fjærjakker og vesker. Polyester er et holdbart materiale som tørker hurtig.


Fra naturen, for naturen – Fjällrävens bærekraftige materialer


Bærekraftig produserte materialer, Fjällräven er kjent for sitt arbeid for å bevare miljøet, og dette gjenspeiles også i materialvalget. Merket bruker bærekraftig produserte materialer som økologisk bomull og resirkulert polyester. Fjällräven streber etter å bruke materialer som er holdbare og funksjonelle, men samtidig miljøvennlige.


Fjällräven: Fra funksjonalitet til moteikon


Noen av kjendisene som bruker Fjällräven-produkter er skuespillerne som Emma Watson og Jennifer Lawrence, musiker Pharrell Williams, Justin Bieber og modellen Kendall Jenner. Merket har blitt spesielt populært blant unge generasjoner og studenter, spesielt på grunn av populariteten til Kanken-ryggsekken. Fjällräven er imidlertid ikke bare et motemerke, for produktene deres brukes også til funksjonelle formål. Turgåere, eventyrere, reisende og alle som leter etter holdbare produkter av høy kvalitet, stoler ofte på Fjällräven-produkter når de skal ha noe funksjonelt og holdbart.


Fjällrävens globale suksess


Fjällräven er et svensk merke som selges og brukes over hele verden. For tiden selges Fjällräven-produkter i over 30 land, inkludert USA, Canada, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Australia, Japan, Kina og Korea. Merket er spesielt populært i Nord-Europa, spesielt i Sverige, Norge og Finland, men også i andre deler av verden hvor elskere av natur og opplevelsesaktiviteter kan stole på Fjällrävens produktkvalitet og -holdbarhet.


Fjällräven: Fra fjellet til gaten – en allsidig merkevare for enhver stil


Fjällrävens produkter er funksjonelle, holdbare og estetisk tiltalende, og kan kombineres på ulike måter. Noen av de populære måtene å kombinere Fjällräven-produkter inkluderer: Utendørs stil: Fjällrävens produkter er perfekte til utendørsaktiviteter, som fotturer, camping eller sykling. Kombiner Kanken-ryggsekken med funksjonelle bukser, støvler og jakke for å skape et funksjonelt og stilig uªçtendørsutseende. Uformell stil: Fjällrävens produkter er også perfekte for daglig bruk. Kombiner Kanken-ryggsekken med jeans, komfortable joggesko og en T-skjorte med trykk for å skape et uformelt, uformelt utseende. Motestil: Fjällräven-produkter har blitt populære blant byorienterte mennesker som verdsetter kvalitet og funksjonalitet. Kombiner Kanken-ryggsekken med elegante bukser og sko, og en strikke- eller skinnjakke for å skape et moderne og sofistikert utseende.


En investering for fremtiden – Holdbare produkter fra Fjällräven


Fjällrävens produkter er populære og verdsettes av mange kunder. Merket tilbyr en rekke produktlinjer, fra billigere til dyrere, noe som betyr at deres produkter passer til alle lommebøker og kundekategorier. Fjällrävens produkter egner seg for kunder som setter pris på kvaliteten, funksjonaliteten og holdbarheten, og er klare til å investere i produkter som vil vare lenge.

Fjern alle filter

Fjällräven

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.