Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FLATTERED

Flattered lager sko til enhver anledning og til enhver smak. Her på siden finner du både høye og lave boots, elegante kitten heels, moccasiner, støvletter, sandaler og høyhælte sko til festligere anledninger. Skoene er laget av ekte kvalitetsskinn, ment for å vare i flere år fremover. Skoenes design er både tidløse og moteriktige og vil heve hvilket som helst antrekk.


Flattered har eksistert siden 2013


Flattered tilbyr skandinavisk design med fokus på kvalitet, komfort og funksjonalitet. I utformingen av skoene deres, har forbrukeren og deres uttrykte ønsker stått i fokus. De tilbyr et moderne design som aldri vil gå av moten. Du vil derfor kunne bruke skoene dine fra Flattered i sesong etter sesong, år etter år. Navnet kommer fra merkets første kolleksjon med ballerinasko som ble lansert i Stockholm, Sverige, i 2013. Skoene blir den dag i dag designet i hjertet av Stockholm og produseres i de sørlige delene av Europa. Du vil derfor investere i kortreist europeisk design om du kjøper Flattered-sko her hos Miinto.


Ballerinaskoen – merkets begynnelse


Merket ble startet av paret Gustav og Hanna, som ønsket å skape den perfekte ballerinaskoen, noe de syntes manglet på markedet. Paret designer i dag både innesko og utesko, men valget om å begynne med innesko kom av at de så et hull i markedet hvor det hovedsakelig ble produsert innesko for menn. Flattered skal også være et merke for alle, som betyr at du kan kjøpe deg kvalitetssko uten å bli ruinert. Med rimelige kvalitetssko som merkets fokus, evner Flattered å favne bredt. Flattered-sandaler er din beste venn til både festlige anledninger og alle hverdager hvor du vil se bra ut og samtidig være praktisk skodd. Sandalene er like mye vakre som de er klassiske og anvendelige. Style dem med din flotteste festkjole eller et par jeans og en skjorte, her finnes ingen grenser. Her hos Miinto finner du sandaler både med og uten hæl, i tillegg til Flattered-sandaler med tynne stropper og en bred reim. Flere av sandalene har også flotte detaljer som flettet skinn eller gullspenner. Fargene spenner fra sort til beige.


De ultimate hverdagssko


Flattereds boots er de perfekte hverdagsskoene, laget i ekte kvalitetsskinn med et moderne og moteriktig utseende. Også disse kan du fint style med de penere plaggene i garderoben din eller med det mest nedtonede du eier. Du vil finne både høye støvletter, klassiske chelsea-boots og delikate støvletter. Skoene sitter godt på foten og er behagelige å gå med. Flattered lager med andre ord de perfekte hverdagsskoene som passer til alt. Vi håper derfor at du kan finne noe du liker her på siden.


Gode handelsvilkår


Når du handler hos oss her på Miinto, kan du alltid returnere varene innenfor 14 dager, skulle du ikke bli helt fornøyd med ditt kjøp. Handler du for over 499 kr får du også fri frakt. Vi håper du selvfølgelig at du finner noe her hos oss som frister. Vårt fokus her på Miinto er å tilby kundene våre høy kvalitet og fantastisk design.

Fjern alle filter

Flattered

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.