Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FRANK WALTON

Frank Walton ble grunnlagt i Oslo i 2014, og er et uavhengig brillemerke som designer briller og solbriller av høy kvalitet med et nordisk uttrykk. Prosessen starter alltid med Moodboards og ideskisser, før tekniske tegninger blir produsert. Deretter blir første prototype laget på en av deres fabrikker. Dette for å få den perfekte brillen, som setter funksjonalitet i tillegg til kvalitet, svært høyt.

De lar seg inspirere av nordisk minimalisme, noe produktene deres bærer preg av. Brillene har et klassisk design, og et moderne uttrykk som appellerer til de fleste. I produksjonen bruker de kun de beste materialene som de kjøper fra blant annet Tyskland, Kina og Italia. Når hver brille som lages går gjennom over 100 steg før du får kjøpt de i butikken, sier det seg selv at det er snakk om kvalitet.


Nordisk design


Det å skulle velge sine nye par med briller eller solbriller kan til tider være utfordrende. Du er avhengig av å velge noe som passer både din stil, og ditt ansikt. Noen kler runde briller, andre kler de litt mer firkantede. Dette handler til slutt aller mest om preferanser, og da er det godt å vite at Frank Walton har tatt på seg ansvaret med å lage stilige briller og solbriller i nordisk design.

Frank Walton gjør en grundig jobb når han setter i gang prosessen med å designe nye modeller, og utvalget er derfor stort. Kvaliteten er upåklagelig, og variantene er både lekre og stilige. Han bruker farger og mønstre som harmonerer hverandre til det upåklagelige. Frank Walton designer på en måte som gjør det enkelt for kunden å velge sin nye favoritt, enten det er solbriller eller briller.


En innfatning som passer deg


Det kan være vanskelig å vite om en innfatning passer deg og ditt ansikt, men Frank Walton har noen gode retningslinjer du burde følge når du skal velge ditt nye brillepar. Et godt råd er at brillestengene burde gå parallelt fra siden av ansiktet og bak til ørene. I tillegg burde rammen på brillen ikke være bredere enn ansiktet ditt. Øynene dine burde være sentrert i glasset, for en best mulig passform.

Det er også noen ting som er viktig å tenke på i forhold til komfort, for det å ha på seg en brille som ikke sitter riktig, kan være vondt å gå med over lengre tid. Derfor burde brillen sitte godt over nesen, ikke presse på kinnene dine, og ikke presse bak ørene. En god brille skal både se fin ut, og sitte godt på. Brillene kan du få enkelt få tilpasset, og om du ikke har muligheten til å ta turen innom Frank Walton, gjør de fleste optikere dette helt gratis.


Et dypdykk i jungelen av solbriller


Det er en sann glede å ta et dypdykk i jungelen av Frank Walton sine solbriller, som byr på lekne, stilige og moteriktige design. Her får du innfatninger i nøytrale farger, men også lekne mønstre og friske farger. Den stilige Phoneix-modellen, som ble lansert sommeren 2021, er av katteøyedesignet som gir deg et diva-utseende du bare må elske. Den fås i flere forskjellige farger og mønstre, og hever ethvert antrekk til et helt nytt nivå.

Våren 2022 lanserte Frank Walton en helt ny kolleksjon, hvor solbrillene har en klassisk form, med skarpe detaljer og avskårne kanter som gjør solbrillene ekstra tøffe. Ønsker du et mer pilotlignende brilledesign, burde du ta en titt på kolleksjonen som ble lansert høsten 2020. Her kommer stengende med italienske hengsler, og er stålforsterket. Med andre ord, her er det så mye å velge mellom at det garantert er en brille for enhver smak.


Frank Walton sine briller


Det skorter heller ikke på kolleksjonene til det populære brillemerket Frank Walton, når det kommer til briller. Noe som gjør reisen mot dine nye brillepar både morsom og spennende. Det vanskeligste når du skal gå i gang med å velge briller vil derfor være å kun velge et par. For fristelsene er store, og valgene mange.

Går du helt tilbake til den aller første kolleksjonen deres, vil du se at flere av brillene som ble designet da, har kommet tilbake i en ny og forbedret utgave. Som den populære Brent, med sin runde form som gjør den til en retro og kul brille. I farger som blå og grønn, skiller denne seg ut fra andre briller og gir deg med det en helt unik stil. Ønsker du en brille som passer for både smale og brede ansikt, vil Vance være et naturlig valg. Dette er en kraftig, retromodell som har en bredere nøkkelhullsformet nesebro, og som derfor lettere kler de fleste ansiktstyper.


Finn dine nye briller hos Miinto


Hos Miinto er vi opptatt av å kunne tilby et stort utvalg av eksklusive, luksuriøse og lokale merker, og Frank Walton sklir rett inn i denne oppskriften. Målet vårt er å skreddersy utvalget, slik at vi kan tilby deg som kunde noe som tilfredsstiller dine behov og ønsker når du nå skal sette deg ned og handle foran skjermen i fred og ro.

Med Frank Walton sitt fantastiske utvalg av briller og solbriller, føler vi at vi treffer dine behov ved å tilby noe for enhver smak. Du vil i tillegg til å få et produkt med svært god kvalitet, skille deg ut i mengden med Frank Walton sine design. Du vil bli helten på stranden, og stjernen på dansegulvet. Du vil garantert få spørsmål om hvor dine splitter nye briller er fra, og du kan stolt svare at de er fra det populære, norske merket – Frank Walton.

Fjern alle filter

Frank Walton

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.