Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Fransa (68)

For alle de kvinnene som gjerne vil skille seg litt ut fra mengden, så er Fransa et perfekt klesmerke. Her får du ikke bare alt du behøver for å bygge opp en god basisgarderobe, men også klær med friske farger og moderne trykk.

Det er mange gode ting som kommer fra Danmark, blant annet det fantastiske merket Fransa. Du har kanskje ikke hørt om det før, men merket ble allerede stiftet i 1968, og er i dag et av Danmarks mest anerkjente klesmerker. Det har skjedd mye siden den spede starten på 60-tallet, og Fransa er i dag en del av det internasjonale motekonsernet DK Company, og opplever stor suksess også utenfor Danmarks grenser.

Leken mote

Merket er mest kjent for de raffinerte og feminine designene som sitter perfekt på kvinnekroppen, og forener moteriktig design og komfort på fremragende vis. På mange måter er Fransa et eksperimenterende merke, siden de ikke er redde for å leke med verken moderne farger eller trykk. I motsetning til mange andre klesmerker som ofte har en mer enkel og stilistisk tilgang til mote, så har dette danske merket en mye mer lekende tilgang. Så hvis du er en motebevisst kvinne som ikke er redd for å ta på deg klær med friske farger og dristige design, så er dette merket perfekt til deg.

Den moderne kvinnen

Fransa har klart å posisjonere seg som et av de førende merkene i Danmark. Kvinner i alle aldre elsker de spennende designene deres, siden de lever opp til selv den est kritiske fashionistas strenge krav om passform og kvalitet. klærne sitter godt og fremhever den kvinnelige figuren på en utrolig flott måte, slik at du føler deg feminin og tilpass hele dagen lang. En annen fordel ved klær fra Fransa er at det er utrolig allsidig. En ting er at det derfor enkelt kan kombineres med andre plagg og tilbehør du allerede har i garderoben. En annen ting er at klærne lett kan nedtones eller fremheves med det riktige tilbehøret avhengig av anledningen.

Stort og variert utvalg

Fransa lanserer hvert år flere sesongaktuelle kolleksjoner som avspeiler de største tendensene i moteverden. I alle kolleksjonene finner du både klassiske hverdagsantrekk og feminine plagg til spesielle anledninger. Så hvis du elsker de feminine designene fra Fransa, så kan du glede deg over at merket beriker kvinner over hele verden med et stort og variert utvalg av lekre moteklær hele året. Og her hos Miinto finner du et stort utvalg av hva Fransa har å by på, og vi har et vell av produkter i forskjellige farger, størrelser og design. Her er det uten tvil noe for enhver smak, uansett anledning, smak og behov.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Jakker & kåper

Kjoler til bryllup

Skjørt

Støvletter

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

68 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.