Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

FRANSA

Fransa lager klær til deg som gjerne vil være med på moten, og som tør å prøve nye ting når moten skifter. Merket lager dameklær til den moderne kvinnen som er interessert i nye trender, og som liker å se bra ut. Høres det ut som noe for deg? Her hos Miinto har vi et godt utvalg av klær fra dette merket, og du finner helt sikkert noe som er perfekt til deg.

Fransa har den komplette kolleksjonen. Det den moderne kvinnen krever av yndlingsmerket sitt, er at det kan tilfredsstille de mange forskjellige behovene hun har for forskjellige antrekk og stiler – og det kan Fransa. Fra den feminine formgivningen med masser av detaljer, via de mer formelle antrekkene som passer perfekt til jobben, til de helt avslappede fritidsklærne. Merket klarer å kombinere alle disse behovene, og det er noe som gjøres med stil.


Klær fra Fransa


Historien bak dette populære merket går mange år tilbake i tid. Helt siden 1968 har kvinner i Danmark kunnet få unike og flatterende kolleksjoner med fokus på moteriktige dameklær til den moderne kvinnen som tør å ta sjanser og omfavne sin femininitet. Fransa henvender seg til kvinner som følger med på moten, og som tør å prøve nye ting. En typisk Fransa-kvinne er interessert i de siste og nyeste trendene, og er aldri tilfreds med det nest beste. Motebildet endrer seg, og det danske merket er med når det gjelder de nyeste trykkene, fargene og stilene. På samme tid skaper Fransa en hårfin balanse mellom hverdagen, jobben og festlige arrangementer gjennom de seks årlige kolleksjonene sine. De dekker ethvert behov, helt ned til uunnværlige basisklær til flatterende kjoler som fremhever den kvinnelige silhuetten.


Høy kvalitet


Den moderne kvinnen krever kvalitet av yndlingsmerket sitt, som er noe Fransa ønsker å tilby. De mange årlige designene er laget til den velkledde kvinnen som interesser seg for mote, og klærne kjennetegnes ved de trendene man ser i tidens motebilde. Enten det dreier seg om fine feminine antrekk med masser av detaljer, eller de litt mer formelle, som kanskje brukes mest som jobbantrekk, så finner du det neste antrekket hos Fransa. Mønstrene og fargene gir en ny og moderne utstråling. Det danske merket har skapt et fargerikt univers med plass til alle, men hvor samtidig profesjonalitet og eksklusivitet bevares. Friske og moderne design er det den motebevisste kvinnen vil ha, men kvaliteten er like viktig. Passformen og uttrykket avspeiler kvaliteten, og derfor fokuseres det alltid på at klær fra Fransa skal være utformet slik at de gir en flott og flatterende silhuett. På den måten får kundene det feminine blandet med det elegante, og ikke minst høy kvalitet.

Fjern alle filter

Fransa

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.