Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FREEQUENT

Freequent lager dameklær til den moderne og kreative kvinnen. Det er et dansk merke, som siden 2006 har designet flotte klær til kvinner i alle aldre. Kolleksjonene har både stilige og rå detaljer, men også feminine trekk som understreker det kvinnelige.

Inspirasjonen til de mange flotte designene kommer fra reiser ut i verden til moderne storbyer og motemekkaer som New York, Paris, London og Milano. Freequent er spesielt populært grunnet de lekre kjolene og jakkene de har, som kjennetegnes ved den gode kvaliteten og ikke minst de gode prisene. Sistnevnte gjelder også for hele sortimentet i kolleksjonene. Med klær fra Freequent får du klær som varer i mange år fremover.


Freequent kjole


Det danske merket har siden 2006 oppnådd stor suksess med designene sine. Ikke bare på det danske markedet, men også på det internasjonale. Konseptet deres handler om å skape moteriktige dameklær som ikke koster for mye. Derfor kan du kjøpe jakke, bukse, cardigan, kjole og mye mer fra dette vidunderlige merket uten å bli ruinert. Selv om det ikke er så dyrt, så lages alltid klærne i deilige og holdbare materialer. Det betyr at du kan se bra ut, og samtidig være aktiv på jobb eller i fritiden uten å bekymre deg. Spesielt Freequents jakker og kjoler er populære, fordi de er fargerike og stilige, samtidig som den gode kvaliteten sikrer deg moteriktig dameklær i mange år fremover.


Bæredyktig mote


Mote er ikke bare mote. Freequent vet at det er veldig mange kvinner som stiller høye krav til at moten skal være produsert med omtanke for andre mennesker og miljøet. Derfor har Freequent valgt å ta initiativer som sikrer at klærne deres har blitt produsert på en bæredyktig måte. Blant annet holder de øye med produsentene for å sikre at arbeidsmiljøet er i orden, og at det ikke brukes farlige kjemikalier som kan skade medarbeiderne og miljøet. På den måten sikrer merket at de opprettholder det gode og lojale forholdet til kundene som stiller krav til hvordan moteriktige klær fremstilles.


Avslappet og stilig


Freequent er merket til den moderne kvinnen som gjerne vil understreke personligheten og stilen sin gjennom klesvalget sitt. Dessuten går hun heller ikke på kompromiss med verken materialene eller kvaliteten. Kolleksjonene er en balansert blanding av lyse farger og litt mørkere nyanser. De er laget slik at du kan finne klær og tilbehør til forskjellige sesonger. Designene er elegante og fylt med klassiske linjer som passer inn i hjemmet, på kontoret eller på ferien. Det er du som bestemmer hvordan det samlede uttrykket ditt skal være. De rene snittene gjør at klærne er elegante og profesjonelle, og samtidig praktiske og funksjonelle i hverdagen. Designet er enkelt, men har et mykt og feminint utseende som skiller seg ut fra mengden, over hele verden. Klærne er nøye designet for at du kan føle deg både avslappet og stilig, uansett om du spaserer ned Milanos største shoppingdistrikt, eller om du skal ned og handle inn til middag rundt hjørnet der du bor.

Fjern alle filter

FREEQUENT

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.