Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FRISLID

Frislid Konfeksjon er et klesmerke med en lang og stolt historie. Alf Frislid etablerte firmaet i 1946, og siden den gang har de sørget for at menn i Norge og ellers i Skandinavia kan være stilsikkert påkledd. Nå kan du også sikre deg de lekre designene her hos Miinto. Velg dine favoritter blant det store utvalget du finner her på siden.

Det hele begynte med at grunnleggeren Alf reiste rundt på sykkelen sin og dro hjem til de som skulle ha nye klær. Her ble mennene nøye målt, slik at de fikk klær som passet perfekt. Deretter tok han skreddervirksomheten videre, og begynte å lage ekte skreddersydde dresser på bestilling.

I dag foregår det hele litt annerledes, og Frislid har produksjon rundt omkring i hele Europa. Selv om produksjonsapparatet er nytt og moderne, har det gamle norske merket selvsagt ikke glemt de gamle gode dydene som mote, håndtverk og skreddersøm.


Unike Frislid


Frislid har siden de ble etablert i 1946 utviklet den perfekte dressen for menn. En dress fra Frislid er unik, og det er flere årsaker til det. For det første bruker det norske merket de aller beste og flotteste materialene som finnes, noe man kan merke med en gang man har på seg dressen. Kvaliteten har alltid gjennomsyret Frislid, og er noe som kommer til å prege merket i all tid fremover.

En annen årsak til at designene fra Frislid er unike, er at de har 750 modeller og størrelser i arkivet, noe som gjør at Frislid kan tilby et av de aller mest mangfoldige «Made to Measure»-programmene i hele Europa.


Kvalitet og mote


Frislid er som en slags nasjonalskatt. Merket ble grunnlagt ved en av de flotte fjordene på Vestlandet, og de lokale råvarene er en vital del av hele klesmerket. De produserer unike nordiske klær av noen av de mest eksklusive materialene i Europa, noe de har gjort i 75 år. Frislid er ingen hvem-som-helst i moteverden, for det norske merket regnes som et av de aller mest innflytelsesrike klesmerkene i Nord-Europa. Årsakene til dette er innlysende, og skyldes den fantastiske kvaliteten i både håndverket og materialene. Dessuten har de en egen evne til å følge med på hvordan herremoten beveger seg, noe som gjør at Frislid alltid er høyaktuelle for alle moteinteresserte menn.


Frislid – et tradisjonsrikt klesmerke i evig forandring


Noe av det aller viktigste et klesmerke må gjøre for å overleve, er hele tiden å kunne være fleksible. Frislid er stolte av tradisjonene sine, men klarer likevel å være aktuelle når det kommer til aktuell mote. De vet hvor de står, men er også fleksible nok til å kunne skifte retning til en viss grad når motebildet dikterer det.

Frislid ser utover Norges landegrenser når det kommer til inspirasjon, og den seneste kolleksjonen har de kalt Full House. I utarbeidelsen av denne kolleksjonen hentet de inspirasjon fra gamle dagers britisk herremote. Materialene er vintage med en robust og grov stil, samtidig som de lekre materialene gir et mykt utseende. Designene blir aldri umoderne, og de gode materialene gjør at de nesten ikke kan slites ut. Med Frislid får du med andre ord herremote du kan ha på deg igjen og igjen.

Fjern alle filter

Frislid

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.