Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Furla

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

FURLA

Furla står for kvalitet, kreativitet, lykke og en luksuriøs italiensk livsstil. Motehuset har et klart og tydelig kjennetegn; nemlig dristighet. For er det en ting kolleksjonene fra Furla ikke mangler, så er det dristige og iøynefallende farger. Selv om det er dristige design, så er det allikevel noe for enhver smak i det store utvalget her hos Miinto. Det finnes ikke noe tilbehør som er viktigere enn vesker. De kan være med på å pynte opp og ned et antrekk, og vesken er dessuten en av de aller mest funksjonelle måtene man kan uttrykke sin stil, smak og personlighet på. Vesker følger trendene som alt annet innenfor mote, og Furla er en evig gjenganger blant motebevisste kvinner og jenter over hele verden. Mange fashionistas er allerede stolte eiere av en veske fra Furla, som for eksempel den amerikanske modellen og skuespilleren Jessica Alba som regelmessig blir sett med disse vakre veskene.


Furla er synonymt med kvalitet og kreativitet


Du kan være sikker på at du har valgt riktig hvis du velger en Furla-veske. Disse veskene er laget av førsteklasses italiensk skinn, som sterkt saffianolær eller smidig og mykt okseskinn. Materialene og designet gir veskene et flott utseende du aldri blir lei av, og du kan ha glede av den i mange år fremover.

Furla-vesker er synonymt med italiensk kreativitet. Veskene er designet med tanke på detaljer, og hver modell har et unikt preg. Enten du leter etter en dristig rød farge eller bestemmer deg for å velge det litt mer trygge med svart, har denne kolleksjonen en veske til enhver anledning. Kombinasjonen av vakre, kreative design med førsteklasses materialer betyr at Furla er en utmerket investering, og en du kommer til å glede deg til å bruke hver eneste dag!


Furlas historie


Furla ble grunnlagt for snart 100 år siden, nærmere bestemt i 1927, av den italienske familien Furlanetto, og er et av få italienske selskap i dag som fremdeles driver en familieeid virksomhet. Merket er 100 % italiensk design med en stil som har satt sitt preg på den internasjonale scenen gjennom årene. Furla designer vesker, sko og tilbehør av høy kvalitet og er kjent for sin elegante og sofistikerte stil. Fra London til Tokyo, New York til Singapore, er Furla et merke som uttrykker ekte italiensk stil, noe som betyr naturlig eleganse, raffinement og kreativitet. Det er en verden der enkelhet og skjønnhet kommer sammen i perfekt harmoni.


Italiensk eleganse!


Det italienske merket er en slags tradisjon i stadig fornyelse, og en kan tydelig merke deres mange års erfaring med håndverk og design når man får en veske fra Furla i hånden. Her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av kvalitetsvesker fra Furla, alt fra helt klassiske avdempede modeller til mer fargerike aktuelle modeller. Den høye kvaliteten og den tydelige tidløsheten gjør en veske fra Furla til en langsiktig investering for de som vet hvor viktig det er med en god veske eller to. Fargeskalaen er for det meste dempet, men du finner også modeller i sterke farger, og av og til dukker det opp en veske eller to med trykk.

Fjern alle filter

Furla

Side 1 Av 9