Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

G-STAR

G-Star har alltid vært et merke med en visjon, og det er at man oppnår det beste resultatet med en enkel og strømlinjet tenkning. Det har de lykkes med, og man kan tydelig se resultatet av tenkningen i deres kleskolleksjoner for både damer og herrer.

Helt siden G-Star ble grunnlagt i 1989, har de skapt sin helt egen identitet som produsent av ekstraordinære design, spesielt innenfor jeans. Med spesielle vaske- og stoffbehandlinger, produserer merket jeans, jakker, skjorter og mye mer med både personlighet og unike stilarter. Det allsidige merket produserer både herre- og dameklær, og hele garderoben din kan fylles opp med lekre design fra dette merket. Mulighetene er derfor mange, og det er kun fantasien som setter begrensninger.


Miljøbevisst og banebrytende


Dongeristoffet som blir brukt i jeans og dongeribukser oppstod i Nord-Amerika på slutten av 1800-tallet. Det var spesielt gullgraverne som trengte noe slitesterkt og holdbart å jobbe i, og derfor ble dongeri det foretrukne stoffet når man skulle lage arbeidsbukser. Det var faktisk først på 50-tallet at jeans begynte å få status som et moteplagg som vi kjenner det i dag. Slitestyrken og holdbarheten er i dag fortsatt den samme, selv om det nå finnes mange forskjellige design.

G-Star tenker i arkitektoniske og 3-dimensjonelle baner når de forskjellige designene skal føres ut i livet. Det er dongeri som er det foretrukne materialet, men merket produserer buksene på en annen måte i dag, enn de gjorde det i gamle dager. G-Star er nemlig bevisste om miljøet vårt, og streber etter å være med på å begrense bruken av konvensjonell bomull, ikke minst det å redusere bruken av insektmidler og kunstgjødsel. Det betyr at når du kjøper et par bukser fra dette merket, så kjøper du ikke bare klær av gode materialer og med flott design. Du handler samtidig med et firma som har etikken i orden.


Kongene av dongeri


G-Star lager både herre- og dameklær, og bruker ofte dongeri. Det gir ofte en rå stil, og er noe som kjennetegner merket. Det hollandske merket er faktisk spesialister på dongeri, og du kan alltid finne klær som passer til deg – klær du kan bruke for å skape din egne personlige stil, og samtidig være sikker på at kvaliteten er helt på topp.


Ikke bare jeans


G-Star lager som sagt ikke bare jeans. I tillegg til alle de flotte og fete modellene av bukser, kan du for eksempel finne jakker. Prøv for eksempel en dongerijakke i mørkeblå. Den er alltid trendy, og er en sikker vinner sesong etter sesong. Hvis du gjerne vil ha en 90-talls-stil, så kan du prøve en olajakke i hvit dongeri. Hvis du ikke har lyst til å hoppe med på de forskjellige motebølgene, så finner du mange andre jakker i tidløst design. Med andre ord, så har du utrolig mange muligheter hvis du velger klær fra G-Star. De passer dessuten til enhver anledning, og kan kombineres på utallige måter. Her er det bare din egen smak og fantasi som setter grenser.

Fjern alle filter

G-star

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.